חרדות בזוגיות - עזרה ותמיכה

תאריך פנייה: 09.03.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירן
משברון
09.03.2015 • 11:27

שלום
ד"ר,קודם כל תודה על הפורום הזה! כבר מספר פעמים התייעצתי איתך וממש עזרת לי, תודה!ועכשיו לעניין...אני נשואה שנה וחצי. לפני חודשיים בערך גיליתי שבעלי גולש באתרי פורנו.. בהתחלה ממש הרגשתי כמו בגידה והייתי מזועזעת אבל אח"כ נרגעתי והחלטתי לקחת דברים בפרופורציה והבנתי שהוא גבר ויכול להיות שזה בסדר...הבעיה היא שכששאלתי אותו הוא הכחיש ואמר לי מה פתאום למה אני צריך לראות סרטי פורנו כשיש לי אותך? אני יודעת בוודאות שהוא כן גלש ולכן ממש ביאס אותי כשהוא הכחיש.. למרות שאמרתי לו שזה לא נורא מצידי ואולי אפילו אפשר לראות ביחד (לא שזה מושך אותי, אבל הייתי מעדיפה שיראה איתי מאשר לבד)...הוא אמר מה פתאום אני לא רואה ולא רוצה לראות וכו וכו. עכשיו גיליתי שהוא שוב רואה מידי פעם.. זה ממש פוגע בי שהוא מחליט להסתיר את זה ממני ושהוא שיקר עליי..עיניין נוסף, הוא התחיל עבודה חדשה והוא כל היום סביב בנות.. הוא לא משתף אותי יותר מידי ואני תמיד מפחדת שבנות ידלקו עליו או שהוא עליהן (למרות שאני יודעת שהוא הכי נאמן ואוהב אותי בעולם אני לא תמימה או נאיבית ואני יודעת שבקשר יום יומי עם בנות מהעבודה יש מצב שיתפתח משהו)הגעתי למצב שמכל הודעה או טלפון שהוא מקבל אני קופצת.. מנסה לחטט לו בפלאפון כשהוא לא רואה.. חייבת לציין שהוא לא נותן לי שום סיבה לחשוד.. זה הכל בראש שלי!אני נלחמת עם עצמי להפסיק עם זה.. זה עושה לי רע.. אבל איך?!אשמח לעצתך..תודה רבה!!!

ד"ר אורן חסון
חרדות, וטיפול בחרדות
11.03.2015 • 18:59

שירן יקרה,
אשמח לקבל הפנייה להתכתבות קודמת, כי היא יכולה לסייע הרבה למתן תשובה מותאמת יותר. בעיקרון, יתכן שההכחשה הגורפת שלו בעניין הפורנו, בעיקר אם זה נכון (ויתכן שלא, אגב - ישנם אתרים רבים, בעיקר אתרים פירטיים של הורדות תוכנות למיניהן, שיוצרים לינקים ומקפיצים חלונות של אתרי פורנו שונים), היא משום שהוא מרגיש לא בנוח לדבר איתך על המיניות הפרטית שלו.את מאד חרדה. קראי בבקשה התכתבות שלי עם ריקי, שלוש שאלות מתחת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083