בגידה וחרדה בזוגיות - מה עושים?

תאריך פנייה: 12.03.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דלילה
לשכת הסעד
12.03.2015 • 13:12

בעלי בן 55- בזמן האחרון הכיר בחורה דרך העבודה שלו- והתיידו-התחילו להתכתב והתחילו לדבר בטלפון-אני תפסתי הודעות שלו אליה על זה שהוא אוהב ומתגעגע-רבנו הרבה על זה אמר שזה רק דיבורי הם לא מתראים רק כשעובדים יחד- היה מספר שהוא מקשיב לה לבעיות שלה עם בעלה והיה נותן לה תמיכה רגשית וגם תמיכה כספית- היא פוטרה מהעבודה ונותק הקשר ביניהם-נכנסה במקומה בחורה אחרת והסיפור איתה חזר על עצמוהיא מספרת לו את הבעיות של עם בעלה והוא עוזר לה רגשית-שיחות הרבה שעות-הודעות ואטסאפ -אני משתגעת מזה הוא אומר לי שאין כלום רק דיבורים -איתי הוא לא מתקשר וכל הזמן שאני מחייגת אליו הוא בממתינה- מה עלי לעשות-האם להתעלם ולהאמין לו או מה? אבודת עצות

ד"ר אורן חסון
המון המון שיחות של פתיחות
13.03.2015 • 00:27

דלילה יקרה,
בין אם זה נכון, ובין אם זה לא נכון, את עוברת עכשיו חווית בגידה, גם אם את לא יכולה להוכיח את זה. אני כמובן לא יכול לדעת יותר טוב ממך את העובדות, אבל את מרגישה ריחוק ממנו, וחרדה שהוא יוצר קשר רגשי עם אחרת. מכיוון שהוא לא מצליח לתת לך תחושת ביטחון, האפשרויות הן שתיים - האחת, שהוא מרשה לעצמו קשרים קרובים אחרים, למרות מה שזה עושה לך, והשניה - שהתקשורת ביניכם לקוייה, ושהוא לא מצליח להעביר אליך תחושה של ביטחון. כך או כך, אני ממליץ לכם לפנות לטיפול זוגי. אני מתקשה לראות אתכם מצליחים להתגבר על הפערים הנוכחיים ביניכם. כפי שכתבתי לך למעלה - אני לא יכול לדעת מהו הצעד הנכון בשבילך: לשכוח מכל העניין ולסמוך עליו, או ללחוץ עליו להפסיק כל קשר אחר. כך או כך, עוד ועוד שיחות ביניכם, ללא לחץ וללא האשמות, ועם המון המון בנייה של פתיחות שכרגע אינה מספקת, הן הדרך לפתור את זה, אלא שאני לא בטוח שאתם יכולים לעשות זאת לבדכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083