לא רוצה אותה מספיק
אורן
נשוי במשבר
⌄
אני נשוי בן 46 + 2 היתה לי בת זוג נוספת 10 שנים לפני שנתיים ביקשה שאבואפנוי והיא תחכה לי בשקט לטענתה מהיום הראשון ששלחה אותי הפריעו לי הרבה דבריםשעשתה ואני הערתי לה ורבתי איתה כל פעם ניסיתי ודיברתי איתה שזה מוריד לי ואנילא מנסה לעשות כלום בבית ולצאת בגלל זה כל פעם הבטיחה וכל פעם זה חוזר על עצמואני מתוסכל מאוד מהמצב מנסה לעזוב בראש את הקשר הזה ולא מצליח אני בדיכאון כברשנתיים עם עליות ומורדות קשה לי בלעדיה אבל קשה לי מה שהיא עושה לי כל הזמןמה אני עושה ???
ד"ר אורן חסון
"מוריד לי"
⌄
אורן יקר,
היא צודקת. אחרי הכל, אתה באמת לא פנוי לה. לא רק משום שאתה נשוי, אלא קודם כל משום שאתה לא רוצה אותה מספיק. הסימן הברור הוא שאתה מהסס, ורוצה שתשנה "הרבה דברים" שמפריעים לך. ומן הסתם, כשיש לך אלטרנטיבה (אשתך), יותר קל לך לוותר עליה עד שהיא תעשה את כל השינויים האלה. מבחינתה, ובצדק, אתה לא רוצה אותה מספיק. כפי שהיא. הרי זה גם מה שאתה אומר לה. לכן היא לא בטוחה בך. אחרי הכל, אני מניח שגם את אשתך היית מקבל, ונשאר איתה, לו היתה משנה כמה דברים, נכון? - וראה היכן אתה עכשיו. אז איך אתה רוצה שתסמוך עליך, שאם לא היא תצליח "לתקן" את כל מה שאתה רוצה, לא תעשה אותו דבר בהמשך?וסתם מחשבה: אם מדובר ממילא בלשנות הרבה דברים, אולי כדאי שתלך עם אשתך לייעוץ זוגי? זה אולי מרגש פחות, אבל יש יתרונות רבים בלתקן משהו שפעם עבד, ושהיציבות שלו תתן הרבה גם לך, גם לאשתך וגם לילדים שלכם.