עגיל ומשבר זוגי
AN
עגיל
⌄
שלום
ד"ר חסון,אני ובעלי נשואים פעם שניה, ביחד יש ארבעה ילדים. לפני כחצי שנה בעלי החליט לישם עגיל באיבר המין. מאז יש לו בעיות עם זה, הכוללות כאבים/אודם/אנטיביוטיקה, אך הוא לא מוכן להוריד את העגיל. בתקופה זו כמעט ולא קיימנו יחסי מין (אולי פעמיים-שלוש). בהתחלתה זרמתי עם העניין, עכשיו אני כבר ממש עצבנית. לא עוזר כמה שדיברתי/הסברתי/צעקתי/כעסתי, הוא בשלו ולא מוכן להוריד. אפילו אמר - מצידי תשכבי עם מישהו אחר ותרדי ממני. אני ממש מיואשת. מה עלי לעשות? הדבר מאוד פוגע בזוגיות.תודה
ד"ר אורן חסון
סיפורו של עגיל
⌄
ANיקרה,
אני מבין שאת לא יכולה להסיר ממנו את העגיל, בעת שהוא ישן. כך שהאפשרות הזו יורדת מעל הפרק. יתכן שגם הוא מבין שהוא מפסיד מכך שהעגיל שם, אבל מסרב להוריד, כדי שלא להודות בטעות, ואם זה נכון, אז השאלה היא מדוע התקשורת ביניכם הגיעה למאבקי כוחות.גם בלעדייך, אני מבין שהוא סובל מזה. אני חושב שאת צריכה לתת לו את הזמן, במקום להכריח אותו להשאיר את העגיל שם, דרך הויכוחים איתו שדווקא מנציחים את עמדתו. זה רק ייקח אולי זמן, ואו שהוא יירפא ויחזור לקדמותו עם העגיל, או שזה לא יירפא, והוא יצטרך להוציא אותו מבלי להפסיד בויכוח.ולא כתבת איך היתה המיניות ביניכם לפני כן. כלומר, אם היא היתה טובה, האם לו זה לא חסר? כי אם זה חסר לו, כל מה שכתבתי לך קודם, נכון מאד. כי אז זה הפסד נוסף עבורו.