ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 220
-
נישואים על הקרשים ומטה
האם בעל שהולך לפסיכולוג שמאבחן את אשתו כסובלת מהפרעת אישיות גבולית על סמך תיאורים של הבעל הוא בעל אוהב?
-
קושי בזוגיות
אני מושפעת מחיצוניות שהשתנתה לבן זוגי... אין לו שום מודעות עצמית בקטע החיצוני גם כשאני מעירה לו בישירות הוא לא לוקח את זה עמוק לתשומת ליבו. הוא אומר שהוא מקב...
-
כלוא ביחסים
שלום רב, אני נשוי כשמונה שנים ויש לי שלושה ילדים מקסימים. הנישואים ממש גרועים ואני בטוח כלכך שאני לא מעוניין בזוגיות הזאת והדבר היחידי שמחזיק אותי ,אלו הילדי...
-
חבר הכי טוב
אני זכיתי בחבר הכי טוב שלי. בן אדם מדהים שאני מעריכה ומעריצה אותו בלי שאני אשים לב אני משוויצה בו בפני כולם את החבר הכי טוב שלי הכרתי דרך בן זוג שהיה לי.. אנ...
-
בעלי לא רוצה להסתכל בתמונות מהחתונה
שלום וברכה,אנחנו חודש אחרי החתונה והדיסק חתונה הגיע כבר.בעלי לא רוצה להסתכל בתמונות של החתונהזה פוגע מאוד אני מאוד רוצה והוא נגד זהרציתי לשאול , מה יכולה להי...
-
זוגיות עם המון אהבה וקשיים
שלום רב, אני פונה אלייך עם אהבה מאוד גדולה. אני בת 28 ובוגרת תואר שני ובן זוגי קטן ממני בשנה ובעל תואר ראשון.שנינו אנשים סקרניים מאוד. שחיכנו למצוא אהבת אמת ...
-
כסף בזוגיות
דר שלום רב יש לי בן זוג מבוגר ממני ב17 שנים. אנחנו יוצאים 9 חודשים, לפני חודשיים הציע לי נישואים ואנחנו גרים 8 חודשים ביחד.( עברנו לגור ביחד חודש אחרי תחילת ...
-
פרידה
בת 33 + 2 נשואה 9 שנים.חושבת כבר זמן מה להיפרד מבעלי. אנחנו לא כמו שהיינו בעבר ואני בטוחה שהוא גם מרגיש , פשוט מעלים זאת מפני השטח.אני כבר לא אוהבת אותו ולא ...
-
בעיה עם בת הזוג
אז בקצרה, אני בן 26 וחברתי בת 23 אנחנו כ 6 שנים יחד.חווינו לפני שנה כמה פרידות כל אחת בת כמה חודשים, והיה הרבה שקרים מצידי ובגידה בתחילת הקשר (נשיקה עם בחורה...
-
בעיה קשה בזוגיות
שלום רב דוקטור. לפני כמה ימים שלחתי אליך כאן שאלה, וביקשת ממני שאשלח קישור לשאלה נוספת ששאלתי לפני כמה חודשים. במקום זאת, אני שולח לך עכשיו את שתי השאלות. תו...
-
הרגלים מעצבנים
לד"ר חסון שלום,בן זוגי ואני בני 30 גרים ביחד, מדברים על חתונה ועל ילדים אך, יש לי בעיה איתו ואני לא יודעת איך לשנות זאת.בכל יום שישי בערב בן זוגי כמו כל אחד ...
-
טיפול זוגי
אני ובעלי מצפים לתינוק אוטוטו ובלי קשר זקוקים ליעוץ זוגי. הבעיה היא שאנחנו גם סטודנטים ותקציבנו דל עד מאוד. ביררתי ודרך קופ"ח מכבי יוצא לנו הכי משתלם. העניין...
-
דילמה בקשר מתאריך 30.4.15
שלום רב. צר לי אך לא עניתה לי.ואתה מקשר אותי בטעותתחת השם שוקי.צר לי.אך זה לא אני.וגם לא דומה למקרה שלי.אודה לך מאוד על תשובתך.בכבוד רב
-
יעוץ על בעיה אישית
יש לי בעיה קצת מביכה שאני אשמח עם תעזור לי ומצוא פתרון .. כשאני עם מישהי אני מתחרמן אך שזה מגיע ללשכב איתה פתאום לא עומד לי והיא צריכה לגרום לו לעמוד שוב דרך...
-
התיעצות לגבי גבר שהכרתי
ערב מצויין יש גבר שהכרתי לפני כשבוע וחצי שבועיים אני והוא שכבנו... כל השיחות שלו זה על מין גם אם אמי מנסה להעביר נושא הוא חוזר לנושא הסקס דיברתי איתו היום שא...
-
רפונזל האמיתית
היי אני בת 23 .. עם קושי ענקי להתחבר ולהתפתח לגברים.. בעבר לא הייתי ככה ונפגעתי קשות מאחד שמירר לי את החיים במשך כמה שנים טובות.. וכרגע אני אחרי כל הבלאגן שה...
-
מחקר בנושא זוגיות
שלום לכולן ולכולם, אודה לכן/ם אם תקדישו 10 דקות מזמנכם למילוי שאלון עבור מחקר שאני עורך בנושא זוגיות. שמי יוני, אני סטודנט לפסיכולוגיה קלינית ועורך את המחקר ...
-
קושי לעבור הלאה
שלום ד"ר,יש גבר מקסים שעובד איתי כבר מספר שנים, ועם הזמן פיתחנו יחסי ידידות קרובים מאד גם מחוץ לשעות העבודה. לפני כמה חודשים הוא נפתח בפניי ואמר שיש לו רגשות...
-
דילמה בקשר
שלום רב. אני בן 60 גרוש .היא בת 32 נשואה עם 2 ילדים.בן 4.בת 10.הקשר החל לפני כשנתיים.שהייתי עדיין נשוי.לאחר כ 6 חודשים אשתי עלתה על הקשר.ונאלצתי להתגרש.כי אח...
-
בעיות בחיי המין.
שלום רב לך, אני נשואה כ30 שנה, זוגיות מאושרת עם עליות ומורדות כמו בכל מערכת יחסים. אך בעלי עוזר מאד בבית, מפנק ואנחנ נהנים מאד ביחד ומבלים לעיתים קרובות. הבע...
-
איך ממשיכים מכאן?
כתבתי כאן לא מזמן על כך שמפריע לי שהגבר שלי לא מתאמץ עבורי והמלצת למתוח את החבל ולהתחיל לשחק את המשחקים שלא שיחקתי מעולם. החלטתי להתחיל לעשות זאת אחרי יום הה...
-
עדיין מתקשה להתגבר
שלום לך. כתבתי לך לפני כחודשיים לגבי פרידה חד צדדית מצד בעלי. עברו שלושה חודשים. הלכתי לייעוץ לבד. פעם אחת בעלי אף הצטרף לפגישה. אנחנו עדיין לא גרושים רשמית ...
-
היא ממשיכה להתחמק
שלום דוקטור. כתבתי לך לפני כמה חודשים אך לצערי אשתי ממשיכה להתחמק. תזכורת, אנחנו נשואים 13 שנה והורים לשני ילדים. לדאבוני זה תשע שנים שאנחנו לא מקיימים יחסי ...
-
לא מצליח להבין אותה
שלום. נמצא בקשר זה כשנתיים עם נשואה לאחר שהתגרשתי בגללה ולמענה.היא עדיין שומרת על קן המשפחתי שלה.ולא נראה שתתגרש למעני.היחסים שלנו משונים ומורכבים.היא אומרת ...
-
ערך עצמי נמוך
ד"ר חסון שלום, בצעירותי לא הלך לי כ"כ עם גברים. זה נבע לדעתי ממראה לא מלבב ואופי מוזר.חוסר ההצלחה היחסי גרם לי להתפשר, לקפוץ על הראשון שמוכן, וגם לפתח חרדת נ...
-
אמון וקשר זוגי
היי אני וזוגתי מתחתנים לאחר 8 חודשים יחד. מאז ההצעה אני נתקף בהתקפי קנאה.. על מה היא מדברת עם חברות שאני לא שם ובמיוחד לגבי מסיבת הרווקות שלה. אני סומך עליה ...
-
שמיניות באויר
אני נשוי לאחת הנשים הכי נוחות בעולם.היא נותנת לי ולבנות מעל ומעבר.לפני כ8 חודשים פתחתי עסק חדש וייחודי בארץ ולקחנו הלוואה ועדיין הוא לא זז כמו שציפינו.אשתי מ...
-
אי זוגיות
שלום ד"ר חסון,אני בת 35, גרושה כשנה וחצי, אמא לילד בן 6. הגרוש מגיע לפגוש את הבן שלנו פעמיים-שלוש בשבוע. קשה לי מאוד לראותו בתדירות כה גבוהה ואני מרגישה שכל ...
-
משבר בזוגיות
אני וחברה שלי כבר יותר משנתיים ביחד. מאז שאני מכיר אותה היא בחורה מאוד לחוצה ונורא פסימית. אני לעומתה בדיוק ההפך ממנה. אולי בגלל זה נמשכתי אליה מלכתחילה. כל ...
-
אפליה במשפחה
שלום ד״ר אני ורעייתי נשואים מזה כ-13 שנה ולנו 3 ילדים 11, 7 ו-5 לרעייתי 2 אחיות והיא הצעירה מביניהן . עוד כשהתחתנו הרגשתי כי רעייתי מופלת לרעה בצורה גסה ובאו...
-
דכאון אחרי פרידה
היי, אני בת 25, לפני כמה חודשים אני וחבר שלי נפרדנו. כבר היינו אמורים להתחתן, הוא הציע נישואים, סגרנו אולם ובסוף נפרדנו. אני יודעת שהוא לא מתאים לי, אני באמת...
-
הכאב הוא גדול. איך חוזרים לשגרה?
שלום אני רשמתי לך ב11.4.15 שקרים של בן הזוג בתחילת הקשר.אני מאוד מודה לך על כל מה שרשמת לי ולקחתי לתשומת ליבי. אני רוצה לשתף אותך בעוד דבר ברשותך.בעניין הקשר...
-
פרק ב - בגידה
שלום, אני גבר בן 36 גרוש+2 ויצאתי ב-3 האחרונות עם גרושה+2 בת 41. ( 5 שנים גדולה ממני)הזוגיות הייתה מדהימה, הרבה אהבה וחיבור שלא ניתן לתאר במילים.הכרתי את ילד...
-
כימיה
בין בת זוגתי ואני מזה למעלה משנה קיימת כימיה נפלאה וקליק מדהים טדי ראש אחד ברוב התחומים , אך במיטה איום נורא, אין כימיה בכלל. עבור שנינו המיניות היינה פן חשו...
-
עייפה..
הי דר חסון.. אשמח לייעוץ ממך. אני ובעלי מכירים שנים רבות נשואים כמעט שנתיים חברים טובים אוהבים מאד אני בת 27 הוא בן 33. היינו חברים טובים לפני שהתחלנו לצאת. ...
-
מבולבלת מאוד!
שלום ! קראתי קצת בפורום והתרשמתי מאוד מהתגובות ומהרצינות ולכן החלטתי גם להתייעץ. לעניינו ,אני בת 22 ואני בקשר מדהים וחזק כבר 4 וחצי שנים.חשוב לציין שאנחנו בי...
-
מה עושים?
הי,אני בן 40 נשוי ועקב מחלה נותרתי נכה ומרותק לכיסא גלגלים מאז ועד היוםיחסי המין ביני לאשתי כמעט ולא קיימים. היא לא מגלה בי עניין ונותנת הרגשה שהיאעושה לי טו...
-
הקשר נותק מה לעשות?
הייתי בחול, הכרתי בחור שגר שם ויצאנו במשך שהותינו שם.הוא חיזר אחריי בטירוף ועבד נורא קשה ? נעניתי לכל חיזוריו. לא שכבנו עדיין. קבענו כבר את הפעם הבאה ביחד. א...
-
פערים בקשר
אני בת 28, במערכת יחסים עם גבר כ3.5 שנים. אנחנו גרים ביחד כשנה ואוהבים זה את זה אך יש הרבה מריבות. לפעמים אני מרגישה, מה אני עושה איתו בעצם ולפעמים אני מרגיש...
-
חוסר תשוקה ומיניות בקשר
ד"ר שלום,אני נשואה עם בעלי כ3 שנים במערכת יחסים טובה (עם עליות ומורדות כמו אצל כולם). אבל הבעיה שלי היא כזו: התשוקה ותדירות הסקס עם בעלי הלכה ופתחה עם התקדמו...