איך להתמודד בין פגישות טיפול?

תאריך פנייה: 09.03.2014 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
מיואשת
מרגישה שלא סובלת את בעלי
09.03.2014 • 16:51

כתבתי כאן בעבר. אפילו שוחחנו פעם בטלפון.התחתנתי לפני שנתיים וחצי. בלי ילדים. דיבורים על גירושים מצדי כל הזמן היו באוויר. כל הזמן מריבות, אז הלכתי לפסיכולוג לפני חודש התחלתי טיפול, ומאז אני מרגישה עוצמה כפולה של כעס ועצבים על בעלי. מלא עצבים מלא כעס כל הזמן מריבות. זה מגיע למצב שהוא רב איתי מול ההורים שלי ואז אני עוד יותר מתעצבנת עליו בבית שלנו.ההורים שלי גם מרגישים את הכעס הזה, ומציעים עזרה כלכלית שלא נריב.אני לא יודעת מה לעשות, מרגישה כמו איזה חולת נפש. אני פשוט רוצה לקנות כרטיס טיסה ולעוף מפה. אבל אני לא יכולה כי יש לימודים וכו'מה זה אומר? כל הרגש הזה ממש מבלבל!! אני מרגישה שאני משתגעת

ד"ר אורן חסון
איך להתמודד בין פגישה לפגישה?
10.03.2014 • 14:37

מיואשת יקרה,
את הולכת לטיפול, וחשוב שלא תאבדי את הסבלנות, ותמשיכי שם. אני לא יודע מה כתבת לי בעבר ולא מה אני כתבתי לך, אני לא יודע על מה ומתי דיברנו בטלפון. אבל יש לך מישהו שאיתו את עובדת עכשיו, ואתם מדברים, והוא מכיר אותך. אל תאבדי סבלנות, וחכי לפגישה השבועית, אבל תגידי לו שאת מאבדת סבלנות בין פגישה לפגישה, ושאלי איך מתמודדים?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיואשת
איך להתמודד בין פגישה לפגישה?
10.03.2014 • 15:20

אבל האם זה נורמלי? נורמלי להעצבן ככה אחרי שמתחילים טיפול?

ד"ר אורן חסון
לגמרי נורמלי.
10.03.2014 • 19:32

מיואשת יקרה,
לגמרי נורמלי. את הולכת לטפל בעצמך ובדברים מאד בסיסיים, ולא לייעוץ חד פעמי. זה תהליך. דברי על זה עם המטפל שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיואשת
לגמרי נורמלי.
11.03.2014 • 20:18

הוא לא אמר לי אם זה נורמלי או לא. הוא אמר שזה הרגש שלי שיצא מתיבה חבויה משהו בסגנון.כשאני אומרת לבעלי לגלות הבנה ושעכשיו אני יותר רגישה לסביבה, הוא כל פעם אומר מה עשיתי לו ומה עשיתי לו ואומר אז מה טוב הטיפול הזה? אם זה רק עושה נזק?אוף איזה עצביםםםםםםםםםםםםםאני אפילו לא מצליחה ללמוד בצורה כזאת.אני לא רוצה להתייאש, אבל ממש קשה לי לחיות איתו בצורה הזאת. אני בורחת מהבית כל הזמן, רק לא להיות בסביבתו.