משקעי העבר: התמודדות עם קשרים מורכבים

תאריך פנייה: 04.03.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נטליה
בקשר לבחור שיצאתי איתו
04.03.2014 • 16:15

היי אורן בעבר פניתי אלייך לגבי הבחור בן 21 שיצאתי איתו 4 חודשים .בהקשר לזה שמפריע לו שאני קצת מלאה , וטוען שעדין אוהב אותי למרות הכל ולמרות הכל מציק לו קצת שאני מלאה ולא מוכן להתחייב מניסיון שלו בעבר, וכן רואה בי כאישה שלו , יום שבת האחרון לא ייכלתי שלא לשלוח לו הודעה מרוב געגוע , הוא אמר שלא ידבר איתי בשבוע הזה ,לאחר 3 ימים התקשר אלי ושלח לי הודעה, מכוון שישנתי לא עניתי וחשב כי חסמתי אותו חזרתי אליו ואמר לי שהוא מעוניין לשבת ולדבר. יום שבת הגיע אלי הביתה ודיברנו הוא חיבק אותי ונישק אותי . הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ואכפת לו ממני . הסברתי לו כי ניפגעתי ממנו ובן אדם פוגע מחפש כל דרך להכאיב למי שפגע .הוא אמר שבכוונה ניסיתי לגרום לו לקנאות באמצעות הגבר הזה שאתחיל איתי הסברתי לו כי זה לא נכון פשוט הייתי מאוד מאוד פגועה . לא הרגשתי טוב בנוסף באותו יום והיה איתי כל הלילה ובבוקר הלך איתי לקופת חולים היה איתי כל היום . והכין לי לאכול ממש דאג לי . הוא כן מתקשר אחרי זה מתעניין ואומר לי אתמול " למה לא שמעתי ממך " מה שכן מפריע לי. כי חברה שלי שעובדת איתי גם היא חברה של חבר טוב של הבחור הזה שיצאתי איתו . היא כן מנסה לדרבן אותי כלפיו כי שלא יהיה איתו ותמיד שואלת עליו אם הוא יתקשר אלי וניסה לחזור הבחור שאיתו יצאתי אמר לי כי מעדיף כרגע שלא תדע כי הוא רוצה לצאת עלייה בנוסע לסיפור שלה עם החבר כי מתגלה כי היא מנצלת את החבר שלו ודרכי הוא יודע הכל על העיניין שלהם . מה לעשות? בנתיים אני כן זורמת עם העיניין וזורמת לאט לאט לראות לאן יוביל , האם אני עושה מעשה נכון ? אם לא מה כן לעשות ?? אני אמרתי לו שאני מאוד אוהבת אותו . והוא הציע יל לצאת לסרט לאכול משהנו בחוץ בגלל שאותו יום ,( יום שבת ) לא הרגשתי טוב לא יכלנו ללכת ..

ד"ר אורן חסון
משקעי העבר
05.03.2014 • 17:25

נטליה יקרה,
האמת היא שלא הבנתי הרבה. לא מה הקשר בין כל מה שכתבת לזה שאת קצת מלאה, ולא את הקשר בין החבר שלך לחבור שיצאת איתו. האם זה אותו אחד? עם מי מהם יצאת 4 חודשים? - אם התכתבנו בעבר, אנא תני לי קישור (כפתור ימני בעכבר על ההודעה יפתח תפריט ובחרי בו "חלון חדש", ושם תקבלי את הכתובת - ועשי העתק הדבק).כך או כך, את שוב בקשר איתו, את מאד אוהבת אותו, ולכן את לא רוצה לוותר, אז בדקי לאן זה הולך, ואם שניכם תוכלו להתמודד בהצלחה עם משקעי העבר, ומבלי ליצור משקעים נוספים חדשים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083