לא יכול להתקרב כשהיא לא רוצה

תאריך פנייה: 03.03.2014 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ציון
לא יכול להתקרב
03.03.2014 • 10:55

שלום.
אני נשוי למעלה מעשר שנים + 2 ילדים .אנחנו בין 50 .זה זמן רב שאני מרגיש שאשתי לא רוצה יחסי מין וכמו כן לא נהנת מזה ומנסה להתתחמק .בשיחה עמוקה איתה התברר שהיא מקיימת יחסי מין איתי על מנת לשמור על המסגרת והייתה מעדיפה לרדת חזק בתדירות , עוד היא טענה שהיא עושה זאת בשבילי והיא לא נהנת מהחדירה רק מהליטוף , אין לה חשק ולא היה לה בעבר .כל היחסים ביננו הם מכאניים , מאכזבים . הרגשתי היא שהיא השיגה את מטרתה : ילדים , בטחון כלכלי , בעל מפרנס וכמובן שאני מרגיש מרומה מעוכזב ומסתובב עם יסורי מצפון ששיקרה אותי ושיחקה אותה יפה על מנת להנשא לה .כעסתי מאוד עליה מאוד שלא הודתה בפני לפני שנים כי אז הערתי לה על כך והיא טענה שאני שיכור וזה לא נכון וכך משכה שנים .מאז אותה שיחה אינני יכול להתקרב אליה וליזום יחסי מין איתה , אני מרגיש מרומה , מדוכא , לא מסופק ועוד , הבעיה הקשה שחשבתי להתגרש אבל בשלב מסוים השלמתי עם המצב אבל אינני יכול ומסוגל להתקרב אליה , אני מתקרב אליה רק לאחר שהיא יוזמת , זה דפק לי את הראש כי זה נראה הכול מלאכותי ומכאני .מה לדעתך עלי לעשות .תודה

ד"ר אורן חסון
לא יכול להתקרב כשהיא לא רוצה
05.03.2014 • 17:23

ציון יקר,
יש ביניכם פער משמעותי במשהו שהוא מאד חשוב לך, עד כדי כך שאתה שוקל פרידה. אבל יותר מזה, וכאן זהו משהו שהוא אישי שלך, השיחה איתה "דפקה לך את הראש" כדבריך, ומאז הכל נראה מלאכותי ומכני. זה לא אומר שזה כך, אבל זה נראה כך בעיניך, ואני יכול להבין מדוע נראה לך כך. הרשה לי להפנות אותך אל שיחה שהיתה לי לא מזמן עם גבר נשוי עם קושי קצת דומה. אנא קרא אותה עד תומה:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3814942אבל זה רק חלק מהתמונה. החלק האחר הוא שבמקרה שלך הפער גדול עוד יותר. לכן, לדעתי חשוב שתלכו לייעוץ זוגי. לא ברור לי אם הפער כולו קשור לפער בצרכים המינים, או, כפי שקורה לעיתים קרובות, הוא קשור ליחסים ביניכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083