סיפוק מיני בקשר: שאלות בוערות
עדי
בנ זוגי לא חרמן
⌄
אני בחורה מאוד מינית ותשוקתית. וכשאני בקשר זוגי, אני הפיזיות מאוד חשובה לי להבעת הרגש. אני כל הזמן מחבקת מנשקת ורוצה בחזרה.ומתעורר בי יצר מיני מאוד גדול. בן זוגי מצידו לשכב רק בסופש. כי במהלך השבוע הוא סחוט. וגם אז- פעם ביום. אני רוצה כל לילה, ובסופש פעמיים ביום לפחות!!! זה מחרפן אותי שאין בו יצר. כי כשאני יורדת לו, או מנסה לעורר אותו, לפעמים הוא פשוט לא מתעורר מספיק. הוא לא נהיה קשה ממש.. חצי כוח.. זה מחרפן אותי ומתסכל כי אני מרגישה שאני לא יכולה לכבות את הלהט שלי אליו- זו ההבעה הרגשית שלי.. אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל זה נורא מתסכל. אני בת 28 והוא 35 ואני מרגישה שאנחנו כמו זוג בן 50 מהבחינה הזו
ד"ר אורן חסון
סיפוק מיני או רגשי?
⌄
עדי יקרה,
לא כתבת לי כמה זמן אתם ביחד. אבל בהחלט ייתכן שהלחצים שלו מגבילים את הצורך המיני שלו. ובהחלט ייתכן שהצורך שלך בהוכחת האהבה, ובביטחון ובכוח שההיענות שלו נותנת לך, לא מקבלים את סיפוקם. יתכן שזה פער בסיפוק המיני כשלעצמו, אבל גם סביר מאד שזה גם בצורך להרגיש נאהב. האם הוא יוכל לספק לך זאת בעתיד? - בכלל לא בטוח. האם את תוכלי להרגיש בטוחה אם לא תקבלי זאת בתדירות שאת רוצה? - אני לא יודע. יכול להיות שלא. ויתכן גם שיותר ביטחון בעצמך שאינו בהכרח נובע מהמשיכה שלך, אלא ממרכיבים אחרים באישיות שלך, ובכך שהוא אוהב בך גם אותם, יוכלו לתעל את הקשר שלכם לקשר בריא יותר ויציב יותר שיתאים לשניכם.