סקס בדייט ראשון - מה כדאי לדעת

תאריך פנייה: 20.02.2014 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אריאלה
קשר שמתחיל ביחסי מין
20.02.2014 • 14:09

שלום,
הכרתי מישהו לא מזמן בן 31 , אני 27 ויצאנו לכמה פגישות אנחנו עוד לא מכירים בכלל, היינו רק ב3 פגישות ושמתי לב שלאחרונה הוא מתחיל לרמוז לי שהוא רוצה לזרום קצת במין אוראלי. קבענו לצאת בקרוב ופתאום הוא אמר לי שאחרי זה הוא רוצה שנזרום קצת.אמרתי לו ביפה שאני לא אחת כזאת ואני חושבת שזה קצת מוקדם לדברים האלו לקרות בשלב כה מוקדם, הוא אמר יופי, אני שמח שאת לא אחת כזאת, סליחה אמר.אני רוצה אבל לציין שהגענו עד כה לנשיקות וחיבוקים בלבד. לא היה כלום שקשור למין.אז אמרתי לו אח"כ- אוקי אז הפגישה תקפה עדיין? (על מנת לראות את תגובתו)והוא לא הגיב. ואני חוששת שהוא התאדה/נעלם. כי לא קיבלתי תשובה בכלל.האם זה מראה על חוסר רצינות כשהוא בא אלי בגישה כזאת?ויש לי שאלה נוספת- : האם קשר שמתחיל כך- בסקס או מין אוראלי וכו' - יכול להרוס את הקשר? יכול לגורם לקשר לסיכוי נמוך להצלחה? אם הייתי מסכימה? אז הוא היה אולי בורח גם אותו בחור?האם הסיכוי לקשר מפה כבר ירד בידה והיה קורה משהו? תודה לך.

אריאלה
מה הסיכויים
20.02.2014 • 14:22

או בקיצור מה הסיכויים להתפתחותה של זוגיות בריאה בעקבות סקס על ההתחלה לאחר פגישות בודדות? קיים סיכוי בכלל?

ד"ר אורן חסון
סקס בדייט ראשון?
20.02.2014 • 23:56

אריאלה יקרה,
אני לא יודע אם הוא רציני, וגם לא אם הוא באמת רוצה בך, ולא התכוון רק להנאה מינית, ואולי גם כזו שאין איתה קשר רגשי כלשהו. אחרי הכל, הבקשה שלו נשמעת לי די מנוכרת, ולא כזו שאתה בוחן בתחילת קשר עם מישהי שאתה באמת רוצה. כנראה שהבין שהוא במקום הלא נכון, והתנצל לכן, אבל אם לא יצר קשר אחר כך, זה אומר שכנראה לא רצה יותר.כך או כך, באשר לשאלתך על סקס בדייט ראשון, אנא ראי תשובות שלי לשאלות דומות:למה לא סקס בדייט ראשון?ללמוד את הגבולות של עצמך.למצוא בן זוג לחיים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083