איך לרמוז על עניין בלי להסגיר?
לינוי
איך להחזיר אותו אחרי שפישלתי..?
⌄
שלום
:)לפני כשבוע יצאתי עם עוד כמה חברות, במהלך היציאה ישבנו לאכול במקום מסויים ובמקום היו עוד חבורת בנים שהזמינו אותנו לשבת איתם. יצא שדיברתי עם אחד מהם בתחילת הערב, נקרא לו יוסי (כדי להקל על הבנת הדברים) והיה ביננו חיבור מאוד טוב. יש לציין לא בהתנשאות אלא כעובדה שאני נראית טוב וגם חברים של מי שדיברתי איתו ניסו להתחיל איתי כך שיצא שהסתחררתי מתחושת היחס הזו שהם מעניקים לי ופלירטטתי עם עוד שני חברים של הבחור הראשון. נקרא להם יובל ותומר.יוסי מנגד נפגע ממני והלך להתחיל עם חברה אחרת שלי בכדי להחזיר לי או כי התייאש ממני. בסוף כשבאנו ללכת משם, תומר ביקש ממני את מספר הטלפון שלי כי אמר שהוא וחברים שלו יהיו שוב בשבוע הבא באותו מקום ואולי נצא. הבאתי לו את המספר וראיתי בזווית העין שיוסי מסתכל עליי במבט מוכיח. לכן ביקשתי מיוסי את המספר שלו.כדי שיראה שאני בעניין שלו. ולאחר מכן יובל ביקש ממני את המספר שלי וגם לו נתתי כי הוא היה נחמד. ואז ראיתי שיוסי שמנסה "לעשות לי דווקא" מבקש מחברה שלי את המספר שלה.אח"כ כשהרצתי את התפתחות הדברים בראש הבנתי שיצאתי לא בסדר. היחס שלהם אליי שיכר אותי ויצא שלמרות שאני בעניין של יוסי והיה לנו חיבור טוב הוא חושב שאני לא.. במקרה הטוב. ובמקרה הרע שאני זולה שנותנת את המספר שלי לכולם. ניסיתי לפתח איתו התכתבות אבל הוא הפסיק לענות לי באמצע ויצא שמאז לא דיברנו.אני חוששת שעכשיו מאחר והוא ביקש מחברה שלי את המספר שלה הוא מדבר איתה והם מתחילים לפתח קשר. אבל את זה אני לא יודעת בוודאות.חבל לי שכך זה מתפספס. אני רוצה זוגיות כרגע ובאמת שהיה לנו חיבור ממש מצויין והוא נראה טוב בעיני וראיתי שהוא גם בעניין שלי.רק שנפגע ממני בגלל כל השתלשלות העניינים שאני גרמתי.איך עליי להשיב אותו לעניין שלי? האם להתנצל על איך שהתנהגתי? מרגיש לי שזה מוקדם מדי להיות כנה כל כך ולהגיד לו ישירות שאני בעניין. זה יכול ליצור רתיעה. אני לא יודעת מה לעשות אבל אני רוצה לפתח איתו קשר. בבקשה עזור לי. תודה.נ.ביש לציין שאני בת 20 והוא בן 21
ד"ר אורן חסון
איך לומר מבלי להסגיר יותר מדי?
⌄
לינוי יקרה,
נסי להכנס לראש שלו: הוא לא מכיר אותך עדיין, והוא ראה שאת מפלרטטת בקלות איתו ועם אחרים. איך הוא יכול לדעת שאת בעצם בכלל בעניין שלו בלבד, מבלי שתגידי לו?אבל את יכולה לעשות זאת בהדרגה ובמרומז. כלומר, ליצור איתו את הקשר, ולהיפגש איתו, ואיתו בלבד. אם ישאל על האחרים, תגידי שהם לא מעניינים אותך. הוא כבר יבין שהוא כן. את לא חייבת להגיד לו זאת מראש, אבל את יכולה להראות לו זאת באופן מעשי, ודרך תשובה לשאלות שלו. והכנות שלך בתשובה לשאלות שלו תוכל להראות לו מי את באמת.
לינוי
איך לומר מבלי להסגיר יותר מדי?תגובה
⌄
ד"ר חסון..עשיתי כדבריך, ארגנתי פגישה איתו, עם עוד שני חברים שלו ועם חברה שלי. יצא שהתחלקנו לזוגות. אני דיברתי עם יוסי במשך כמעט כל הערב, חבר שלו (נקרא לו יובל) דיבר עם חברה שלי (והחבר השלישי נשאר בודד.. ).היינו במקום בקרבת הבית שלי ככה שבאיזשהו שלב במהלך הערב רציתי לעלות הביתה לשתות והוא אמר שגם הוא צמא אז שהוא ילווה אותי. לאחר ששתיתי הוא אמר שהוא לא באמת צמא ונישק אותי. התנשקנו עוד קצת בחדר המדרגות ואפילו קצת מעבר..אבל לא הרבה. הפסקתי את זה באמצע והוא אמר "צודקת, שנשאיר משהו לפעם הבאה" חזרנו אל החברים.. התנהגנו כרגיל, דיברנו וצחקנו עוד קצת. וראיתי שחברה שלי מתנשקת עם יובל ובראש עבר לי שהוא לא מכבד אותה שהוא עושה את זה מול כולם..או שההפך, הוא מתגאה ולא מתבייש בה ודווקא יוסי מתבייש בי שהוא עושה את זה בצד.אחר כך כבר היה מאוחר אז אמרתי שאנחנו צריכות ללכת. הוא נתן לחברה שלי כיף ולי נתן חיבוק ושאל אותי מה אני עושה מחר, עניתי לו שאני בבית.לפי ההתנהגות שלו ניכר שהוא מעוניין בי, כך לפחות אני מסיקה. לפי המעשים שלי ניתן להבין בבירור שאני בעניין שלו ורק שלו.. ולא של אף אחד מהחברים שלו.אז למה עברו כבר יומיים מאז והוא אפילו לא שלח לי הודעה ולא שום סימן חיים? האם העובדה שהוא נישק אותי בצד מעידה על כך שהוא מתבייש שחברים שלו יראו שיש בינינו משהו, או שההפך, הוא מכבד אותי ולכן עושה זאת באינטימיות בניגוד ליובל שנישק את חברה שלי לפני כולם? אולי הוא לא בעניין שלי ואני קוראת לא נכון את הסימנים? אני כבר מבולבלת.. אני מעוניינת בו מאוד..ולא יודעת איך לא להיות לחוצה מצד אחד אבל מצד שני ליצור ביננו קשר..ובו בזמן להבין אם הוא רוצה גם ושיעשה משהו בנידון..בדרך כלל תמיד בנים הם אלו שיוצרים איתי קשר ומחזרים אחרי שנהנו איתי..והייתי בטוחה שזה מה שיהיה בהמשך ביננו.אבל ממש צר לי לגלות שלא.. מה אני עושה מפה? תודה.