יחסים לא מוגדרים: מה עושים?

תאריך פנייה: 11.09.2013 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אדל
איך להתמודד ומה נכון ?
11.09.2013 • 11:18

שלום ,
אני בקשר לא מוגדר כחצי שנה , עם מישהו שגדול ממני ב13 שנים , הכרנו בצבא הוא היה קצין שלי ונקשרתי אליו מאד, מדברים המון בהודעות לפעמים שיחות טלפון ונפגשים אחת ל ..
לפני כשבועיים התחלתי להרגיש שהוא מתרחק/ נעלם לא ענה לי כשהתקשרתי , ורק אחרי כמה ימים חזר כאילו לא קרה כלום המשכנו לדבר ברצף של שבוע ובאמת מראה התענינות אבל שוב חזר על זה , פתאום שוב נעלם והפעם התנצל הסביר שיש לו לחץ בעבודה וזהו .
אני מאד רוצה לחזק את הקשר הזה אבל מרגישה חסרת ניסיון , לא יודעת אם לחכות בסבלנות או לדבר איתו.
כשאני מחכה אני סובלת , אני מנסה לא לחשוב אבל קשה לי מאד .
מצד שני הייתי רוצה שהוא ירדוף אחרי , מה אוכל לעשות כדי שכן יתקדם הקשר ?

ד"ר אורן חסון
שיחת 'יחסינו לאן?'
13.09.2013 • 01:19

אדל יקרה,
אתם חצי שנה "ביחד", ועדיין הקשר "לא מוגדר". זה מספיק זמן כדי להגדיר אותו. ואם תחכי שהוא ירדוף אחרייך, אז אם זה לא קרה עד עכשיו, כנראה שזה לא יקרה. הרי את זמינה לו גם כך, כך שאין לו סיבה לרדוף אחריך. הוא צריך, אבל, להחליט שהוא רוצה. יתכן שהחליט, ובכל זאת נוח לו כשזה "לא מוגדר", אולי כי אז את מנדנדת לו פחות ודורשת פחות, כי הרי לא התחייב לשום דבר. המצב הזה, נותן לו יותר חופש - גם אם הוא מעוניין בהמשך הקשר איתך, ולך, חוסר ביטחון. כשתחליטי שאת רוצה לדעת, תצטרכי לשאול, כלומר - לעשות שיחה של 'יחסינו לאן?'. יתכן מאד שלבד, זה לא יבוא.אני יודע שאת צריכה לאסוף את כל האומץ שלך כדי לעשות זאת. כשתרגישי שאת לא יכולה יותר להישאר בחוסר ודאות, תעשי זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אדל
שיחת 'יחסינו לאן?'
26.09.2013 • 22:44

אתה בהחלט צודק , רק שאני לא יודעת איך לשאול , מה לשאול?
מהו הזמן המתאים? כדי שלא ילחיץ וירתיע אותו..
מאז הצבתי לעצמי יעד להתרחק ולתת לו לרדוף וזה אכן עבד ואפילו הופתעתי לטובה , היו קצת יותר התפתחויות אבל עדיין ללא הגדרה .
שאלה נוספת , אני מרגישה לפעמים "ילדותית" ומנסה להראות בגרות ויוצא לי להיפך , איך אני יכולה להיות קצת יותר בוגרת ולהביא את זה לידי ביטוי ?
תודה אדל :)