מה קרה? טיפים לבניית אמון בזוגיות

תאריך פנייה: 01.09.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נוני
תחילת קשר.
01.09.2013 • 19:01

שלום,
לפני כ-4 חודשים הכרתי בחור, התחלנו להיות בקשר יום יומי, דיברנו בטלפון , בהודעות, נפגשנו לעיתים קרובות, נפתחנו אחד לשניה.לפני כשבוע הוא פחות דיבר איתי וכל שיחה שהייתי מתקשרת הוא היה עונה ואומר לי : אני יחזור אלייך".יקיבלתי יחס פחות מתעניין מצידו.יום רביעי קבענו להפגש והוא לא הגיע לפגישה מסיבה שחבר שלו צריך אותו שהוא במצב נפשי קשה.דיברתי איתו ואמרתי לו שעדיף שנסיים את הקשר, הוא ביקש שלא נפסיק לדבר.מה עלי לעשות כדי שהיחס יחזור להיות כמו לפני שבוע, והאם כדי להמשיך את הקשר?תודה.

ד"ר אורן חסון
משהו שקרה לפתע
03.09.2013 • 14:04

נוני יקרה,
אני לא יודע מה קרה איתו לפני שבוע. יתכן מאד שבאמת משהו קרה לו, או למישהו יקר לו, שדרש את תשומת ליבו המיידית. יתכן. הוא אפילו אמר לך זאת, גם אם לא מיידית, לפחות בעניין החבר. האם זה משהו אחר גם? - לא יודע. אולי. אתם מכירים רק 4 חודשים, וזה עוד שלב שבו לא מספרים הכל, ובעיקר לא אם זה משהו שיכול להשפיע על מישהו משמעותי, או חוששים שזה ישפיע על התדמית בעיני הצד השני. אולי כדאי לך, עוד לפני שאת מוותרת, להאמין בו שהוא אדם אמין, ושהוא רוצה בקשר איתך כפי שהוא אומר לך, ולנסות לתת לו את הביטחון שתקבלי אותו ושאת מאמינה לו ובוטחת בו בכל דבר. יתכן שאז ייפתח יותר ויספר לך יותר, וירגיש אפילו קרוב יותר אליך. בתנאי שאכן זה משהו כזה ולא שהוא החליט להתרחק ממך, ובתנאי שיש לך היכולת לסמוך עליו גם אם יש בזה סיכון של פגיעה. ואלו שני תנאים לא פשוטים. יתכן שהקשר ביניכם תלוי בשני התנאים הללו, כאשר את מודעת ומכירה רק צד אחד שלהם. לכן קשה לך, ולכן את נסוגה מהר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083