הסכם ממון ומשבר זוגי

תאריך פנייה: 28.08.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שיר
כסף וזוגיות
28.08.2013 • 08:21

שלום
אנחנו נשואים כשנה ואוטוטו ילד ראשון
לבעלי יש חברת הייטק ואני עורכת דין שכרגע מנסה להיות עצמאמת.
חתמנו על הסכם ממון כי בעלי ביקש העצם שהחברה היא שלו.
כיום מושת משכורת של 12500 נטו וסביב זה יש ריבים..
סכום כסף שלא פורפורציונלי לעבודה שמשקיע על חשבון הבית.
טוען שעושה זאת לעתיד וכו ושאני לא באמת מכניסה כסף ושאם אני רוצה יותר שאלך ליבוד.
אותי זה מכעיס כי דואג שהחברה תהיה במצב טוב ואני גם כל הזמן חושבת על ההסכם ממון מה שלא ייכנס הביתה לט שייך אלי. ואני אומרת לו שיהיה ילד צריך יותר ואומר שלא יכול למשוך יותר שזה הרבה כסף ושאני חוצפניתמה דעתך

ד"ר אורן חסון
מקום
30.08.2013 • 00:09

שיר יקרה,
ראשית - איחולי על ה"אוטוטו" החדש שלכם, ואני מאחל לך הרבה הצלחה הן באימהות והן בעצמאות שלך במשפטנות, שאני מניח שזה שלב שיהיה לא קל כאשר יהיה לכם ילד.צר לי שעניין הסכם הממון הישן צמח והתפתח למימדים שהתפתח. אם בעבר חשבת שתצליחי להניח לזה ולהמשיך בזוגיות כפי שהיא למרות המשקעים שהארוע הזה גרם לך, היום את מבינה שזה לא קרה, ומן הסתם זה הקרין החוצה. אני לא בקי, מן הסתם, בצד הכלכלי השוטף שלכם, ולא יכול לומר מה מספיק ומה לא, וגם לא אם התנאים הכלכליים, ובעיקר אלה של הבית הוחמרו (כי העסק "לא שייך לך", ועל פי תנאי ההסכם לא ברור לי מה קורה עם הצמיחה או הצניחה שלו). האם הוא צמצם את המשכורת שהוא מושך מהעסק? האם העסק נקלע לקשיים? כך או כך, היום שניכם לא מרוצים, וקל לראות זאת לא רק על פי הלחצים שלך, אלא גם בתגובות שלו שאת כותבת עליהן, כי היום הוא קצר רוח - גם אם אולי פעם הוא לא היה כזה. היום, בשלב הזה, אני ממליץ לכם על ייעוץ זוגי, אם תוכלי להביא אותו לידי כך. יש דברים שצריך לפתוח, ולהבין, ולקבל. וחשוב להבין, לשני הצדדים, שמדובר לא רק בהיגיון ובצדק, אלא גם בחרדות ובחששות. של שניכם. המקום שאתם צריכים לתת זה לזה, להבנה, לחששות ולאמון ברצון הטוב הוא חשוב וחיוני כדי לשקם את הזוגיות שלכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083