בחור נעלם וחוזר - מה עובר עליו?

תאריך פנייה: 12.09.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יובל
לא מבינה ...
12.09.2013 • 14:22

שלום.
כתבתי פה בפורום לפני בערך שבוע אם אתה זוכר בקשר לבחור שבפעם הראשונה שהכרתי אותו פלירטתי עם כל החברים שלוhttp://www.starmed.co.il/forum-93/page-2("איך להחזיר אותו אחרי שפישלתי?) ולאחר מכן קבעתי פגישה איתו ועם שאר החברים והראתי שאני בעניין והתנשקנו (תוכל לראות זאת בהמשך ההתכתבות שלנו באותו שרשור).אחרי הפגישה הזו קבענו להפיגש לבד, רק שנינו. יצאנו לבר, כל אחד הזמין משהו והוא בסוף שילם על הכל ואמר שבפעם הבאה אני אשלם (דיבור על פעם הבאה) ,המשיכה ביננו הייתה מאוד גדולה והתנשקנו בבר. הרגשתי לא נעים וגם הוא אז אמרנו שנעבור למקום פרטי יותר, עלינו לגג של הבניין שלי והתנשקנו וגם קצת עשינו מעבר. באיזשהו שלב, מכיוון שלא רציתי שיחשוב שאני זולה וקלה להשגה אמרתי לו שמספיק עם המגע ועכשיו מדברים, הוא כיבד אותי, ישבנו אחד ליד השני ורק דיברנו והתעניינו אחד בשני, היה כיף ומצחיק ולאחר שעה שוב חזרנו למגע, ירדנו למטה, נכנסו לאוטו שלו, ישבנו במושב האחורי ועוד פעם היו קצת התמזמזויות... זה לא הגיע יותר מדי..הוא היה בלי חולצה ואני עם חזייה ותחתונים ולא מעבר..הוא ביקש שארד לו ואמר שאחר כך יכאב לו..זה עצבן אותי שככה הוא רואה אותי, בתור מישהי שצריכה לספק את הצרכים המיניים שלו ולא הסכמתי כמובן. הייתי צריכה לקום מוקדם יום לאחר מכן וכבר היה 2 בלילה אז אמרתי לו שאני צריכה לחזור והוא במקום לכבד את הזמן שלי ניסה למשוך עוד ועוד ולנסות לגעת בי עוד ועוד עד שממש הייתי צריכה בכוח לנתק אותו ממני.. לאחר מכן קבענו להפגש שוב אחרי כמה ימים..ואז היה לו איזשהו אירוע אז הוא לא יכל, יום לאחר מכן לי היה משהו אז לא יכלתי ובסוף נפגשנו אחרי שבוע, היינו עם חברה שלי בהתחלה, דיברנו קצת ואז חברה שלי עלתה הביתה, יצאנו שנינו לבר, שתינו אבל לא יותר מדי ודיברנו הרבה בעיקר, הייתה אינטימיות, היה מצחיק וכיף והרגשתי שהוא גם מתעניין בי מעבר ושואל יותר שאלות על המשפחה שלי, עליי, מתעניין בחיים שלי (מה שלא עשה קודם), ישבנו על איזשהו ספסל בפארק והתחלנו להתנשק ולגעת.. שוב הוא ניסה להביא את זה יותר רחוק, שוב אני עצרתי אותו והייתי צריכה בכוחותיי האחרונים להגיד לו שאני צריכה לחזור הביתה כי מאוחר. נפרדנו לשלום והוא אמר שנתראה מחר והוא ייסע אליי לבקר אותי. הגיע היום למחרת.. אני מתקשרת, הוא לא עונה..שולחת הודעה.. הוא לא עונה.. לא נפגשנו ולא כלום.. עברו שלושה ימים מאז.. התקשרתי שוב ואין מענה.. הבחור פשוט נעלם כלא היה.מה הבעיות שלו?!לא הייתי מאוהבת בו ככה שזה לא ממש כואב לי אבל כן היה לי כיף איתו ואני בטוחה שגם לו איתי, גם מבחינה פיזית הייתה משיכה גדולה גם מבחינה אינטלקטואלית היה נעים וכיף לצחוק ולדבר יחד.. האם הוא ראה שאני לא "נותנת" וזה מה שהוא רצה וכשהבין שזה לא ייצא לו ממני הוא נעלם? או שמא הוא התחיל טיפה להרגיש אליי מעבר לדמות מינית ולא רצה להיקשר יותר? אלה האופציות שהכי נראות לי.. חבל לי שזה קרה, הייתי שמחה להמשיך את הקשר איתו אפילו סתם כדי "להעביר את הזמן".. אני צעירה (19) הוא בן 20. אני לא ממהרת לזוגיות ולא אכפת לי להיות בקשר רק בשביל הכיף.. יש לך השערה לגבי מה שקרה לו פתאום? והאם אפשר להחזיר אותו לחיי?תודה...

יובל
עדכון:
13.09.2013 • 16:12

היום הבחור התקשר.. כעסתי עליו, אמרתי שאני לא מוכנה לזלזול כזה, שתכלס אין לי ממש חשק לדבר איתו אחרי היחס הזה. הוא הצטער, אמר שזה לא יקרה שוב ושאני צודקת שאני כועסת. וכששאלתי אותו למה הוא לא התקשר או שלח הודעה הוא מילמל משהו על שהיה לחוץ בתחילת שבוע ואז נהרס לו הפלאפון.. לא באמת נתן תשובה . שאל אם אני רוצה להיפגש, אמרתי לו שאני צריכה לחשוב על זה ושנדבר עוד יום..מה עובר עליו לדעתך? הוא לא אמיתי איתי, לא מספר לי באמת למה הוא נעלם לתקופות וחוזר.. זה גם קרה קודם כמה פעמים..שהוא מספר ימים לא תיקשר ואז התקשר וקבע להיפגש כיאלו כלום. הוא לא אמיתי איתי, איך אני אמורה לדעת מה עובר עליו? אולי הוא יוצא עם עוד מישהי? לא בא לי להיכנס לקשר הזה ולהיפגע..כי למרות שאני רואה אותו כרגע כ'כיף להעביר איתו את הזמן' אני עלולה להיקשר אליו עוד בהמשך ואני לא רוצה להיקשר לבחור שקרן שנעלם וחוזר מתי שבא לו...איך לגרום לו להיות אמיתי? איך להתנהל איתו? האם כדאי לי בכלל להיכנס לקשר איתו?מה עליי לעשות?תודה...