ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 195
-
אובדת עצות
היי ד"ר יש לי בעיה שאני כבר המון זמן מנסה לפתור אותה אך לא מצליחה להגיע לאיזון בזוגיות שלי.אני בת 20 בצבא עם בן זוג בן 22 משוחרר מהצבא אנחנו בקשר כבר שנתיים ...
-
מבוי סתום
אני בת 39 וגרה עם גבר בן 54 ועדיין לא גרוש . אומנם אנחנו גרים שלוש שנים ומשום מה נראה לי שהוא לא כל כך רוצה להתגרש ונותן את כל התירוצים שהוא מפחד שאישתו תעשה...
-
שקרים כיצד להתמודד, כיצד להתעמת?!
לד״ר אורן שלום רב, רציתי להתייעץ איתך על נושא שעלה/ התגלה בזוגיות שלי. בן זוגי ואני כבר ביחד חצי שנה לפני כחודשיים הוא הציע לי נישואים ומשם האהבה פרחה.. היו ...
-
קשר מיני עם גבר בוגד
היי שמי אור ואני בת 21. לפני שבועיים התחלתי קשר מיני עם גבר בן 26. אנחנו מתראים רק בשעות המאוחרות של היום.. כששאלתי אותו אם יכול להתפתח מהקשר הזה משהו רציני,...
-
מתלבטת ...
שלום רב. אני גרושה בת 36 +2 הכרתי גבר בן 38 גרוש +3 . מהפגישה הראשונה הייתה כימיה מצויינת המון עניין אחד בשני ונראה מבטיח לגמרי... אחד מהדברים שאני מאוד אוהב...
-
רוצה אותו כל כך...
לפני כשלושה שבועות התחלתי לצאת עם מישהו..היה לנו באמת טוב יחד..היה חיבור אינטלקטואלי,רגשי,שכלי,הומוריסטי..היה שם הכל..אבל הוא תוך כדי היה מהוסס ואדיש לפעמים ...
-
סטוציונר שרוצה להתחיל קשר אבל...
שלום. אני בן 30. סטוציונר משווע. בשנים האחרונות התרגלתי להחליף בחורות בקצב לא נורמלי. אני לא יכול להיות עם אותה אחת כמה פעמים, אני מאבד עניין.לאחרונה פגשתי מ...
-
איך לדעת לשחרר
היי מה שלומך?אני די אובדת עצות.אני בת 24 בן זןגי 30 , יחד 3 שנים. ואני לא יודעת לשחאר.יכול להיות שמפנייתי תבין לבד את הסיבות, אציין שנפגעתי רבות בעבר מהאנשים...
-
ידעתי שאגיע למבוי סתום
אני נשואה למעלה מ 12 שנה+ 2 ילדים מתבגרים, לפני כשנה הכרתי גבר רווק [שנינו בגיל אמצע ה30 ] ומאז אנחנו בקשר טלפוני וגם נפגשים אחת לחודש [ ללא שום מגע מיני, נש...
-
אמת או פנטזיה
שלום. הכרתי לפני מספר ימים גבר בשנות החמישים לחייו איש רציני עובד .בעל משרה מכובדת בארגון מסוים.בפגישה השניה הבחור אמר שהתאהב בי והיה רוצה שנתגורר ביחד.כשכל ...
-
אובד עצות
שלום. אני אנסה לתמצת את זה ככל האפשריצאתי עם בחורה שקטנה ממני בכ-5שנים הכל היה כל כך טוב הייתי מאושר עד כדי עיוורון פשוט מאוהב בבחורה היה בינינו רגשות של אהב...
-
תחושת נבגדות
מתנצלת מראש על האורך.אני יוצאת כמעט שנה עם בחור נהדר. חוויתי מספר קשרים עם בחורים אגוצנטריים, רכושניים, מזלזלים ובוגדניים, ואני יכולה לומר שהוא ההיפך הגמור. ...
-
כישלון בנישואין
שלום, אני לא יודעת מהיכן להתחיל ואיך להכניס את הכל בכתיבה.אני מרגישה שאני כבר משתגעת , אני נשואה כשלוש שנים ויש לנו ילד מקסים בן שנתיים. מאז ומתמיד היינו רבי...
-
עישון וכאלה במערכות יחסים
היי,אני יוצאת עם גבר שמעשן מידי פעם גראס, ובעברו אף התנסה בדברים יותר קיצוניים כמו סמים למינהם, הוא אמנם לא מכור וטוען שהוא כבר כמעט לא מתנסה בדברים האלה ואמ...
-
נמאס לי
שלום ד״ר אורן
-
גבר גדול ממני 18 שנה
הייייאני ממשפחה שמרנית, הכרתי גבר גדול ממני 18 שנים, היום אני בת 21 והוא בן 39..אנחנו כבר חודשים ביחד.. הגבר נראה גדול ומבוגר אך אני מרגישה טוב איתו וכיף לי,...
-
איך ללמוד לסמוך?
שלום רב, אני מודעת לעובדה שהסיפור שלי מצריך טיפול מעמיק יותר, אבל גם אם יש לך כמה משפטים שיאירו לי את הדרך אשמח לקרוא אותם. הייתי בזוגיות 3 שנים בה נתתי את 1...
-
איך להתנהג עם בן הזוג?
שלום לך, אני בקשר עם בן זוגי כבר שנתיים אבל ביחד אנחנו יותר מחצי שנה ביחד..אני דורשת מהבן זוג שאני איתו במערכת יחסים המון יחס וכבוד, שזה מתבטא בלתת לי צומי כ...
-
ייעוץ
שלום, אני בקשר ממש טוב עם בן זוג שאני אוהבת.יצא מצב שבו סוג של פלירטטתי עם מישהו באחת הרשתות החברתיות, אני לא יודעת איך להגדיר את זה כיוון שזה לא נעשה בהודעה...
-
הפחד והשקר הגדול...
שלום רב, אני ובן זוגי בסביבות גיל ה20+.אנחנו יוצאים קרוב לשנה ביחד.עוד לפני שהתחלנו לצאת (היינו ידידים לתקופה קצרה) שיקרתי לו במשהו שקשור אליי ולמשפחה שלי, (...
-
הקשרות וציפיות ברומן
שלום ד"ר חסון,האם גבר נשוי הנמצא ברומן, יכול להתקשר רגשית, להתאהב באמת או מדובר תמיד בהרפתקאה בלבד? כלומר מעניין אותי להבין האם כמו שלאישה יש היקשרות רגשית ו...
-
יחסים ומשפחה
ד"ר אורן שלום רב,אני נמצאת במערכת יחסים כבר שנתיים פלוס עם בן זוגי. שנינו בגילאיי ה20+, אני 24 הוא 28. כמו בכל מערכת יחסים נורמלית יש לנו עליות וירידות, אנחנ...
-
סיטואציה לא הוגנת
הוריו של בעלי הטרי מנסים בכל דרך אפשרית לסחוט מאיתנו כמה שיותר כסף. מדובר על זוג פנסיונרים שחיים על קצבת הבטחת הכנסה, מרגע שבעלי התחיל להרויח, הם הצטרפו לחשב...
-
איך מחיים את הקשר מחדש?
היי :)אני בת 19, לפני כשלושה שבועות ביציאה עם חברים, היה בחור אחד שהכרתי בעקיפין,כחבר של חברים, ובאותה יציאה יצא לנו יותר לתקשר..כשיצאנו הרגשתי שהוא קצת מתענ...
-
אדישות וחוסר יחס לבן זוגי
היי, אני וחבר שלי כבר 4 שנים ביחד.. אני בת 20 והוא 22. בשנתיים האחרונות הרגשתי ממנו חוסר השקעה בקשר הוא לא היה יציב מבחינת מקומות עבודה , רוב הזמן היה משחק ב...
-
בבקשה עצה, לא יודעת מה הלאה
שלום רב, אני בת 28, נשואה חודשיים לבעלי, בהריון בחודש רביעי. הכל התחיל מאהבה גדולה מאוד ואני מאמינה שהיא עדיין קיימת. אך ההריון לא עובר עליי כל כך בקלות, ואנ...
-
חזרנו אבל.
אני אנסה לקצראני אנסה לקצר ולתמצת כמה שאפשר.הייתי בקשר עם מישהי כמעט 3 שנים, היה מדהים עליות וירידות ורגעים כאלה ואחרים.אני בן 24 היא בת 22.נפרדנו לפני שנה ו...
-
קשר
שלום אני בן 20 והכרתי מישהי נחמדה אנחנו יוצאים חודש ימים השאלה שלי היא כזאת איך לשמור על הקשר ולחזק אותו כלומר האם צריך כול הזמן לשלוח הודעות ארוכות ושיחות ט...
-
מצב מתסכל
שלום רב, ש לי סיטואציה בזוגיות שאינני יודע מה לעשות.אני בן 27 והכרתי לפני כחודשיים בחורה בת 25. בהתחלה הכל זרם בצורה מדהימה, כימיה מטורפת וחיבור מדהים והדבר ...
-
friends with benefits
שלום רב !הסיפור התחיל לפני חצי שנה. אני בת 27, יצאתי מזוגיות של 3 שנים שכמעט הסתיימה בנישואים, הוא בן 24, יצא מזוגיות של שנתיים. הכרנו במקום עבודה והיה חיבור...
-
איך להגביר
שלום דר' אורן,אני לא מזמן התחלתי לקיים יחסי מין. אני אוהבת את בעלי מאוד הוא בחור מקסים ודואג לכל צרכיי ואף לצרכים המיניים שלי. לצערי איני מסוגלת לדאוג לצרכיו...
-
לבטים
שלום ד"ר חסון היקר,נניח שגבר נשוי ועמיד כבן 45 מציעה לאשה רווקה הצעירה ממנו בכעשרים שנה קשר רומנטי הכולל תמיכה כספית. כמה זה נכון מצידה להסכים? כבר היו לו רו...
-
למה אני כזה
אני וחברתי יוצאים כבר שלוש וחצי שנים.. מאז שהייתי בצבא והיא הקשר הראשון שלי.תמיד חיפשתי קשר טוב ולא אהבתי סטוצים. חיפשתי משהו אמיתי.הקשר שלנו מעולם היה חזק. ...
-
האם זה חוקי?
שלום דר מה שלומך?יש לי שאלה אליך- האם זה חוקי שבחור בן 30 יצא עם מישהי בת 17? זה חוקי במדינה שלנו? אין לה עוד 18 בכלל... ומה דעתך על זה? האם זה יכול להצליח? ...
-
שלום ד"ר.
שלום ד"ר.אני כבר כתבתי כאן בעבר על מישהו שהיה לי מערכת יחסים מורכבת איתו, שנינו היינו פחדנים, הוא גדול (32) ומפחד להכנס למערכת יחסים (אני יכולה להבין מאיפה ז...
-
מרחק מאמא
שלום לך ד"ר.האם המיתוס של נשים שהן צריכות לגור קרוב לאמא שלהן?לאישתי היה קשר מאוד הדוק עם אמא שלה, הקשר עם האבא ממש גרוע והיא ממש ממש אוהבת את אמא שלה , בהכל...
-
שלום ד"ר
שלום לך ד"ר יקר,כתבתי לך בעבר, אחזור על הבעייה שלי בקצרה, אני נמצאת בקשר עם מישהו כבר שנתיים וחצי הוא בן 27 ואני 22.הוא בחור מאוד מקסים כול המשפחה הקרובה והר...
-
יחסים לא מוצלחים עם בן הזוג,מהעושים
אני נמצאת בקשר עם גבר כבר שנתיים אבל נטו אנחנו קצת יותר מחצי שנה ביחד.. אני בת 16 וגם הוא. אני דורשת מהגבר שאני איתו במערכת יחסים המון יחס וכבוד, שזה מתבטא ב...
-
האם אני אמורה להרפות?
שלום רב, אני בת 21 ובן זוגי בן 29, אנחנו בזוגיות מזה כמעט שנה ואנחנו מאוד אוהבים ומסתדרים טוב.יש לציין שבן זוגי סיים את הלימודים די מזמן והוא כבר עובד בעבודה...
-
מציאות מאכזבת
אורן שלום,אני נשואה שלוש שנים+1 ולא באושר. מבלה שעות נוספות עם התינוקת -בת שנה וחמישה (אני היחידה כרגע ועד ספטמבר הקרוב) בעלי חוזר מאוחר מעבודתו, התחלנו טיפו...