קשר מיני מתמשך: מה עושים?
נטלי
אהבה
⌄
שלום,
אני בת 27,אני נמצאת בקשר עם בחור בן 30 שהתחיל כסטוץ וכך ממשיך כבר חודש שלם.אני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו, אבל בשבילו זה רק סטוץ כנראה. אני מאוד נמשכת אליו ומרגישה שמתחיל לי משהו ברגש. דיברתי איתו על כך בהתחלה והוא התחיל לגמגם שדיברתי על קשר רציני, אז לא דיברתי על זה יותר אך אנו ממשיכים להיפגש דווקא דיי הרבה. אבל יש לפעמים ימים שאנו לא מדברים.. יומיים 3 לא מעבר.שמעתי מן כזה דבר שבחורה תמיד תתאהב איכשהו בגבר שהיא באה איתו במגע.. אפילו שזה התחיל סטוץ. עד כמה זה נכון? ומה יש לי לעשות? פשוט להתחיל להתרחק? זה קשה לי...למרות שזה רק חודש איתו.הבחור גם נמצא באתרי הכרויות כך שאני רואה מה שהוא עושה, מוסיף בנות משם וכו', האם זה נכון לשאול אותו מה יש לו לחפש שם ומה הוא מחפש תכלס? אני שוקלת לסיים את זה אבל קשה לי! אני מרגישה שאני נפגעת ומצד שני רוצה מאוד להמשיך.אני מאד רוצה לשאול אותו מה יש לו לעשות ולחפש שם, למרות שהוא לא חייב לי כלום אבל זה מעצבן כאילו אני לא מספיקה לו? אני רוצה לציין שכל פעם שהוא מוסיף בנות הוא דואג למחוק אנשים אחרים מהרשימה שלו בשביל שכביכול מספר החברים לא יעלה וכך יגרום לחשוב שהוא לא הוסיף אף אחת.... אני לא מבינה למה לו לעשות זאת? מפחד שאני אולי יראה שהוא כן מוסיף בנות? אבל אין בנינו מחוייבות...אז?שהתחלנו את הקשר הערתי לו פעם אחת שראיתי שהוא רשם למישהי משהו לא לעניין והוא מאוד נלחץ ופחד שאני אעזוב אותו..למרות שאנו לא יחד כזוג. אז מאז הוא תמיד דואג לשמור על מספר החברים שלא יעלה ומוחק עוד חבר שלא צריך.אנחנו שוכבים הרבה,אז אני לא מספיקה לו? אחת לא מספיק? תמיד צריך עוד ועוד? באופן כללי, אין לו מה להציע לבחורה..הוא רווק בן 30 גר עם ההורים, עם מינוס ענקי בבנק, עבודה לא מספקת, מעשן כמו קיטור ולא רק סיגריות..החסרונות עולות על היתרונות באופן ענקי! אבל עדיין משהו שם מבלבל אותי נורא כך שמהתחלה זה לא היה נראה לי אבל איכשהו נשאבתי לזה.. חודש שלם. אני ממש לא יודעת מה לעשות, בדילמה ענקית, מרגישה שרוצה להמשיך אך זה מתחיל לעשות לי רע בנשמה. שאנחנו נפגשים ושוכבים? הוא גם נשאר לישון ולא ממהר ללכת. ההפך דווקא.אשמח לתגובה יעוץ ומה שאתה חושב בנוגע לבחור הזה שהוא עושה לי את הקטע הזה עם המחיקות... המון תודה חג שמח.אני בת 27.
ד"ר אורן חסון
דרך ארוכה
⌄
נטלי יקרה,
את בקשר שהוא כבר אינו סטוץ, אלא סטוץ מתמשך. גם את קוראת לו קשר מיני, אבל מבינה שהוא לא. לפחות לא מבחינתך. יתכן שמבחינתו את קשר של נוחות, והוא לא רואה בך קשר קבוע, ולכן הוא מחפש עוד. או כי הוא זקוק לריגושים והוא לא הטיפוס לקשר קבוע. לפחות לא איתך - ובזה אני מתכוון שמידת הרצון שלו להיות איתך בקשר קבוע, כנראה לא מספיק חזקה, ויתכן שאולי עם מישהי אחרת או גם איתך, בזמן אחר, אולי בעוד כמה שנים, זה היה יכול לעבוד.קשה לי לדעת מה מניע אותו. אנחנו יכולים רק לנחש. הקושי מבחינתך, ואולי האכזבה העיקרית מבחינתך, שהניחושים הללו לא עושים לו טוב. מרבית הניחושים לא מצביעים על האפשרות שמדובר בגבר שכדאי לך להמשיך ולהיות איתו. הן בשל מה שאת כותבת על אישיותו ומנהגיו, והן בשל העובדה שגבר מתאים הוא גבר שרוצה.אני מניח שיש בו דברים שקסמו לך והדליקו אותך, אבל משם ועד לומר שהוא גבר מתאים לך, הדרך ארוכה.קראי בבקשה גם את השיחה הזו.