התמודדות עם בגידה: עצות ודרכי פעולה
מתוסכלת
אני צריכה עזרה!!
⌄
שלום
ד"ר אורןאני ובעלי (בני 31)נשואים כבר שבע שנים וישלנו שתי בנות, לפני שנתיים כשהייתי בהריון עם הילדה השנייה גליתי שהוא בוגד בי הוא אף פעם לא הודה בזה וכל הזמן הכחיש, הייתי מאד שבורה ומאוכזבת אני הקשדתי את כל החיים שלי למען הזוגיות שלנו וויתרתי על הרבה דברים, מאז היחסים בינינו נהרסו ואנחנו לא מצליחים לעבור את המשבר הזה, קשה לי מאד אני לא מצליחה לשכוח, זה משפיע מאד על היחסים שלי עם הבנות שלי , אין לי חשק לכלום, אני כן רוצה שהזוגיות שלנו תצליח למען הבנות שלנו, מה אפשר לעשות אני צריכה עזרה
ד"ר אורן חסון
התמודדות עם בגידה וחשדות
⌄
מתוסכלת יקרה,
גילוי כזה הוא גילוי קשה מאד, ותחושת נבגדות היא תחושה קשה. חבל מאד, בשביל שניכם, שלא לקחתם את עצמכם מיידית לייעוץ, כי קל מאד להידרדר משם ליחסים עכורים, קשים, והעצמה של חרדות, מה שהופך טיפול מאוחר יותר לקשה יותר.מה שאני רואה לחיוב הן בו והן בך הוא שאתם בכל זאת נלחמים על הקשר. לא תמיד בדרך הנכונה, אבל עושים זאת. גם ההכחשה שלו היא חלק מהמלחמה שלו על הקשר, ולא רק על הקשר כמו גם על המעמד שלו בתוך הקשר. אתם זקוקים לסיוע כדי לרדת מרכבת ההרים שבה אתם נמצאים ולכו לייעוץ.אנא קראי בבקשה דברים שכתבתי על הנושא בשלושה הלינקים הבאים:א.להשתמש בבעיה כאמצעי לפתרון(מתוך בלוג לא מאד פעיל שלי ב-Onlife).ב.שיחה כאן בסטארמד שנים רבות. ושימי לב שאם את כמו הפונה, שאומרת: אצלי "בגידה זה סוף פסוק", את אולי לא מאפשרת לו להודות, כי הוא רוצה להימנע מהענישה שלך.ג.שיחה אחרת בסטארמד.
מתוסכלת
התמודדות עם בגידה וחשדות
⌄
הבעייה שאני כל הזמן חושדת בו, קשה לי מאד לסמוך עליו והתחושה הזו מלווה אותי כל הזמן , אני כן רוצה ללכת ליעוץ זוגי הבעייה היא שהמצב הכלכלי שלנו כרגע לא מאפשר, אתה יכול להמליץ לי אולי על עמותות שעושים את זה בחינם או במחיר סביר באזור הצפון?
ד"ר אורן חסון
טיפול בזול
⌄
מתוסכלת יקרה,
נסי ללכת לקופת חולים. בדקי גם באתר שלי, בדף העזרה ראשונה באינטרנט, בעמודה השמאלית, לראות מה יכול להתאים לך. ואם לא, נסי לבדוק מהו טווח המחירים, ולבחור.