פרידה: מה לעשות כשלא מבינים את הסיבה

תאריך פנייה: 05.09.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אהוד
מבולבל ממש אשמח לעזרה
05.09.2013 • 20:52

אהלן,אז ככה הסיפור שלי מתחיל לפני שנתיים בערך אולי קצת יותר.בתחנת רכבת מהעבודה ראיתי מישהי שעובדת איתי באותו קומפלקס של בניינים, ראיתי אותה ונדלקתי עליה למרות ששמעתי אותה מדברת בטלפון עם חבר שלה ולי הייתה חברה.הימים עברו ורצה הגורל שהחבר הכי טוב שלי יצא עם החברה הכי טובה שלה, אני והבחורה שנינו רווקים והכירו בינינו והתחלנו גם לצאת.יצאנו 3 פעמים והיה מדהים! בין לבין שיחות הודעות והכל.פתאום ביום בהיר אחד היא החליטה שזה לא זה וחתכה אותי, גם חבר שלי לא הבין והקשר נותק לא ביקשתי הסברים ויצאתי הכי מחוספס לא רוצה לא צריך וביי.מאז עברו 8 חודשים ואני לא יודע איך להסביר את זה היא לא יוצאת לי מהראש כל יום ויום.יצאתי עם המון בנות , אני נראה טוב וגם המון בחורות אומרות לי את זה ומתחילות איתי אבל אני נעול על הבחורה. אני כבר לא עובד שם כך שאין לי שום קשר אליה וגם לא ממעגל חברים אין בינינו קשר.לעניינו אני רוצה זמן לא מבוטל לשלוח לה הודעה ושלאול אולי היא מעוניינת להפגש.מה אתה אומר כמה פתטי זה נראה כמה נואש? אולי זה בראש שלי ככ מסובך אבל אני אשמח לעזרה.

ד"ר אורן חסון
תחושות כלפי עצמך
07.09.2013 • 22:42

אהוד יקר,
זה אכן קשה לקבל מצב של אי ידיעה. פעמים רבות צד אחד נפרד מהצד האחר מבלי לתת לו מידע מלא על הסיבות לפרידה, ובדרך כלל כדי שלא לפגוע יותר מדי. לפעמים, כדי שלא לדבר על חולשות או על קשרים אחרים (חדשים או חוזרים). לא קרה שנפרדת ממישהי מבלי להיות גלוי עד הסוף? אלא שכאשר אתה הצד שממנו נפרדה מישהי שמאד רצית, אתה נשאר ללא הבנה, וללא סיבה ברורה, ולפעמים גם עם התחושה שאולי זו היתה סיבה שאתה יכול להשפיע עליה.אם אתה מוכן לקבל עוד 'לא' אחד ולהסתדר איתו, כלומר, להשתקם ממנו במקום לשקוע עוד יותר עמוק, אז תשאל. אחרי הכל, אם לא תסתכן ב'פתטי', ממילא לא תרוויח דבר. כנראה שלא המחשבה שלה על 'פתטי' ו'נואש' היא זו שתמנע ממנה ליצור אתך קשר, כי ממילא אין ביניכם קשר. אז מה אתה יכול להפסיד, פרט לתחושות הללו כלפי עצמך? עד כמה חשוב לך להישאר בזכרונה כגבר 'מחוספס' שאין לה קשר איתו ממילא? ולכן, שאל את עצמך אם אתה יכול להתמודד עם זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083