הערכה על התקדמות בטיפול זוגי
מל
אני מתחיל להבין
⌄
קודם כל אני חייב לומר תודה על העזרה, הצלחתי להתרכז יותר במטלות היומיות כמו עבודה, לימודים, בית ועוד עיניינים אחרים. ההתייעצות איתך וגם העובדה שאני שופך את הלב עזרו לי מאד בימים האחרונים. אני בעצם צריך לבוא לאישתי ולשים את הדברים על השולחן (מבלי להזכיר את האחרת). ולברר מה בעצם הביא אותנו למצב הזה? הפכנו לשני זרים, הגיע הזמן ששני ה"זרים" יכירו מחדש וכנראה שצריך לדבר גם על הדברים הלא טובים כי כשהכל "ורוד" ורואים רק צבע אחד אז זה כבר יותר מידי, למרות שכן דיברתי על זה עם אישתי, על זה שהתשוקה נעלמה לנו והיא הגיבה לי באדישות, אני מאמין כי יש לה הרבה על הראש. אני מרגיש שיש דברים שמפריעים לה שהיא לא מספרת, גם לי יש מה לומר לה אבל לא בכעס, רק כדי להבין אותה יותר טוב. אני צריך להשקיע אנרגיה בזה יחד איתה ולכוון את האור (שעדיין קיים) למקום הנכון.האם הבנתי אותך נכון?
ד"ר אורן חסון
האור במקום הנכון
⌄
מל יקר,
אני מניח שאתה מתייחס להמשך השיחה הזו:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3794094.האמת? - אני רוצה לומר לך שאני מאד מעריך את האופן שבו קיבלת את זה, כלומר, עם החלטה מעשית לבצע (וכן, הבנת נכון). זה לא פשוט, ולאנשים יכול לקחת "זמן טיפול" רב כדי לעשות את העבודה הזו עם עצמך כפי שעשית. אני מניח שיהיו לך משברים מדי פעם, אבל זה הכיוון הנכון. אתה מאד מעריך את אשתך, והיו דברים שהפריעו לך בדרך והרחיקו אותך. העובדה שהיא "נרדמה" בקשר לצידך אכן לא אומרת שהיא לא מרגישה שיש בעיה. בהצלחה.
מל
האור במקום הנכון
⌄
אחלה, תודה.