הלהבה הקטנה: סיכוי לשינוי בזוגיות

תאריך פנייה: 07.09.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיכאל
משבר בפעם השניה
07.09.2013 • 20:10

שלום
דר'רשמתי בעבר על מקרה שקרה לי עם בחורה היא בת 19 אני 23היינו בקשר רומנטי כחודש וחצי שנגמר מצידה בגלל שהיא לא מעוניינת כרגע בזוגיות היא רק יצאה לא מזמן ממערכת יחסים והיא רוצה לחיות קצת לבד כרווקה (לא שהיא מתפרפרת וסטוציונרית)זה נגמר בעבר בבום הפסקנו לדבר אם זה בפלאפון בשיחות או הודעותואפילו כשנפגשנו במקום עבודתנו המשותף החלפנו מבטים והמשכנו ללכת ללא שום אמירת שלום או כל דבר כזה או אחר.הייתה הפסקה של חודש ימיםולפני כשבוע היא פנתה אלי שזה משהו טיפה חריג אצלה בגלל שיש לה טיפה אגו בקטעים האלה.היא פנתה אלי בבקשה שנחזור לדבר היא התגעגעה אלי וכשדברנו הרגשתי כאילו הרגש והמתח שעומד באוויר עדיין קיים, היא אפילו אמרה לי שהיא רוצה שנקח את הזמן לאט בלי לחץ ונראה לאן זה מוביל .בימים האחרונים של החג הקשר לא היה קשר הודעות בודדות פה ושםוהיום כשהחלטתי לדבר על המצב הבנתי מציאות שונה לגמרי היא עדיין לא בנויה לזוגיות היא פנתה אלי שאני חסר לה והיא מתגעגעת אלי כאל בן אדם לקשר שהיה בינינו אבל היא עדיין באותו ראש והיא אינה רוצה מערכת יחסים כרגע כמובן שדברנו על רגשות והיא וגם אני אכן הבענו את הרגש בינינו וזה דבר שהוא הדדי בין שניינו.בסוף השיחה הבעתי את סליחתי שכשהיא פנתה אלי ובקשה שנחזור לדבר שאני חסר לה והיא מתגעגעת אלי אני חשבתי שמשהו בה השתנה והיא אכן רואה בי ובנו שניינו כקשר שהוא מעבר לידידות וכנראה שטעיתי בכךובזה השיחה נגמרה.אני אוכל את עצמי כלכךמצד אחד לימדו אותי כל עוד הנר דולק הכל ניתן לשינוי כאילו עדיין יש רגש והרבה מעבר אם זה כימיה ומשיכה בין שני הצדדים אבל היא לא רוצה כרגע קשרמצד שני אני לא יודע מה אני יכול עוד לעשותלהשאר איתה בקשר שהוא סוג של ידידות ולראות לאן זה יתפתח בעתיד או להתרחק שנית מה שיכול לגרום בעתיד הרחוק לריחוק ממנה והרגש יתחיל להעלם אני אוכל את עצמי כלכך

ד"ר אורן חסון
להבה קטנה
07.09.2013 • 23:23

מיכאל יקר,
אולי זה נכון, במידת מה, שכאשר הנר דולק, משהו ניתן לשינוי, אבל לפעמים תלוי מה הצבע של הנר, וכמה דלק יש לו. יש לזכור עוד שכאשר הלהבה קטנה, הסיכוי לשנות הוא קטן יותר. היא אמרה לך מה הצבע שמתאים לה, וזה לא הצבע שרצית. זה אומר משהו על הסיכויים. קח את זה בחשבון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083