חיפוש זהות וביטחון עצמי

תאריך פנייה: 11.09.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חיה פצועה
אהבה שורפת
11.09.2013 • 16:10

שלום
אני בן 27
בילדות הייתי מאוד היפרקטיבי בגיל 9 התחלתי לגמגם בצורה מאוד קשה הדבר גרם לי להיות מאוד שקט לא מעורב חברתית היה לי פחד להיות בסביבה של ילדים שלא יצחקו עליי הסופו של דבר הדבר הצלחתי להתגבר על הגמגום. אך עדיין נשאר לי הקטע של להיות בצד,ולא להיות מעורב חברתי גדלתי תמיד שיש לי בעיה.
הייתי נדלק על מישהי ולא הייתי מעז לספר. בצבא אפשר להגיד שהייתי מאוד מאוהב במישהי אך היא לא רצתה נשארנו ידידים מדברים כל שבוע נפגשים עם כל החבר'ה. אחרי שלוש שנים מהשחרור אמרתי לה שאני אוהב אותה ממש,מכל הלב אמרה שלא מתאים לה כבר לא דברנו אך נשארתי עם כאב הלב והשברון לב. באותה תקופה קרה לי משהו מבהיל נדלקתי על גבר ממש הלב שלי פעם בחוזקה שראיתי אותו לא ייחסתי לזה חשיבות אבל הדבר הלך והחמיר מכנסתי מזה לדיכאון ותיסכול פתאום התחלתי להימשך לגברים לא בצורה חזקה אבל היה משיכה. אני לא רואה את עצמי עם גבר. התחלתי לראות פורנו בצורה כפייתית כמה שעות ביום לא רואה פורנו של גייז מגעיל אותי אני יוצא עם בנות ממש קשה לי לפתח רגשות או משיכה מינית אליהן קורה שאני מתמזמז עם בחורה כן יש זקפה אבל שמגיע שלב החדירה הזקפה נעלמת ואז,עולה השאלה האם אני הומו מה לא בסדר איתי כמה פעמים בנות מצצו,לי אבל לא הרגשתי שום תחושה בפין כאילו אין קשר לגוף לא הייתה זקפה או משיכה מינית מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
חיפוש זהות
13.09.2013 • 01:20

בן 27 יקר,
אתה נמצא בבלבול משמעותי של זהות, ושל ביטחון עצמי וחיפוש מקומך החברתי. עברת לא מעט ארועים ותקופות של קשיים חברתיים, ואין ספק שגם לזה היתה השפעה, גם אם יצאת מהקשיים שהיו לך בעברך. במצב זה, חשוב מאד שתלך לטיפול אינטנסיבי, כדי לחפש את הזהות שלך. יתכן מאד שבשל הבלבול הזה, ומחוסר ביטחון אתה מחפש דרכים שאינן "שלך", ויוצא עוד יותר מבולבל. עשה לעצמך טובה גדולה, ולך לטיפול. אם אין לך אמצעים, נסה קופת חולים, ו/או מרפאת בריאות הנפש מקומית.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083