ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 192
-
זוגיות במשבר? אני במשבר?
יש לי בעיה שנמשכת כבר המון שנים ואני פשוט לא יודעת מה לעשות. בכל היחסים הזוגיים שהיו לי, מגיל 17, הרגשות שלי פחות התאפיינו באהבה והתלהבות אלא בביקורת על בן ה...
-
להתחיל מחדש
שלום ד"ר חסון היקר,נרשמתי לאתר הכרויות. נניח שאני יוצאת לפגישה עם בחור, אז לאחר פגישה אחת עליי להפסיק לדבר עם אחרים ולהיפגש איתם? או שמותר בו זמנית לצאת לכמה...
-
נושא שמציק
שלום ד"ר, אני בת 23 ובן זוגי 25 אנו שנה יחד .הכל (כמעט) מושלם , יש נושא שמפריע לי בו מאוד, הוא מאוד מחושב על גבול הקמצן ואני להיפך . אני יודעת שמה שמפריע בחב...
-
לא יודעת מה לחשוב
אורן שלום אני בחורה בת 31,התארסתי לאחרונה עם בן זוגי מזה כשלוש שנים. זה בא משנינו ולא בדיוק שהוא הציע כמו בסרטים. זה לא מאד משנה לי כמו העובדה ששבועות וחודשי...
-
לב שבור
שבורה לפני כמעט 8 חודשים הכרתי מישהו... מישהו מדהים לא יצאנו הרבה, רק חודש וחצי, אבל מההתחלה היה לנו נעים ביחד באנו מעולמות טיפה שונים-ערים שונות...אני בת 23...
-
משבר
אני דיי במשברבת 24 עם חבר בן 25 כבר שנתיים. יש לנו זוגיות טובה סקס טוב נהנית איתו מקורבת מאוד למשפחה שלו ועוברת לגור אצלו בעוד כמה שבועות.אני אוטוטו מסיימת ת...
-
חבר?ידיד?
כתבתי לך כמה פעמים ועזרת לי!אני בת 51 גרושה הייתי בקשר יותר משנה עם גרוש בן63.ה"בעיה"שלו -חוסר זמן...ושהוא "לא בנוי לזוגיות".היה רגיש והשקיע.אבל פחות ופחות.א...
-
i love
אני ובעלי כבר 6 שנים נישאוין, אני גדלתי כילדה מפונקת אך היום אני מנקה ועושה הכל בבית, אני תמיד הייתי רגישה ומבקשת אהבה וחום ובבית שלי תמיד נתנו, ואילו אצלו ב...
-
אנא עזרה
שלום וברכה,ההודעה שאכתוב כנראה תשמע מבהילה ואכן היא כך ועל כן אודה להכוונה עזרה או לכל דבר שיוכל לעזור לי.אני נושאה 5 שנים עם2 ילדים. המצב הזוגי שלנו בכי רע ...
-
שאלות, אולי אתה תוכל לעזור.
שלום ד"ר.יש לי שתי בעיות כשאני מאוהב במישהי.הבעיה הראשונה:ברגע שאני מרגיש הרגשה לא טובה בתוך הקשר, קשר שאני כן מאוהב בה ומאוד רוצה.כשיש הרגשה של ריחוק מן תחו...
-
אובססיביות לעבר המיני
דר חסון שלום רב. אתחיל בכך שאספר קצת על עצמי ואז על הבעייה שלי. אני בחור בן 30 שבא מעיירה קטנה בצפון הארץ. לדעתי החופש המיני שלי הגיע בשלב קצת מאוחר, אך אף פ...
-
מריבות מטופשות
שלום ד"ר,ראשית, תודה רבה על היחס, על התשובות והאכפתיות לכל אדם שפונה אלייך. זה מדהים וממש ממש עוזר!אז ככה- אני בזוגיות כבר שבעה חודשים. הוא בן 28 ואני בת 23....
-
משבר בזוגיות
היי, אז ככה בעלי ואני נשואים כבר שנתיים וחצי אבל אנחנו יחד כבר תקופה של חמש וחצי שנים בשנה האחרונה יכולים לעבור חודשים עד שהוא מתקרב אליי וגם כשאני מנסה ליצו...
-
סובלת מהבעל
כבר נשואה שנים רבות אך לאחרונה זה בלתי נסבל. הבן האחרון יצא לא מזמן מהבית ועכשיו אני רואה את פרצופו האמיתי של בעלי וכמה שזה בלתי אפשרי לחיות במחיצתו. מאז ומת...
-
פרידות
אורן שלום,אני ובן הזוג שלי נמצאים יחד שלוש שנים בערך. אני בת 29 והוא בן 36. כמו בכל מערכת יחסים עברנו הצלחות וקשיים לאורך תקופת הזוגיות. בשנה האחרונה עברנו מ...
-
אובדת עצות
שלום, אני נשואה 9 שנים ויש לנו 3 ילדים. מהיום שנישאנו בעלי לא בדיוק עזר לי בבית, אבל עם השנים המצב החמיר והיום הוא לא מוכן לנקוף אצבע בבית. יש לו רק 2 מטלות,...
-
איך לזהות גבר קמצן
אני לבד, אני לא רוצה להיות לבד, אבל אני מעדיפה להיות לבד ולא להכנס שוב למערכת זוגית הרסנית, או הרסנית עבורי.אני לא צעירה, כבר סבתא.הקשר האחרון שהיה לי גבה ממ...
-
החברים שלו
ד"ר אורן שלוםאני וחבר שלי, שנינו בגיל 22 ביחד עוד מעט 3 שנים.עד היום אני לא באמת הכרתי את החברים שלו, לא באופן רשמי לפחות ולא על ידיו. אני כבר מרגישה בת בית ...
-
דילמה
שלום ד"ר,כתבתי לך בעבר הודעה...אני לא ממש זוכרת את הפרטים זה היה כבר מזמן,כתבת לי שאני צריכה לעשות את הדבר הנכון עבורי, אבל מאז השתנו פני הדברים.מאוד עזרת לי...
-
מרחק
היי קוראים לי בתאל בת 23 מהמרכז יש לי חבר שגר בצפון הוא אמור להתגייס שבוע הבא הוא לפני כחודשיים עבר לגור כאן במרכז בישבילי ויום ראשון הוא מתגייס אנחנו מאוהבי...
-
מרגישה מוזנחת רגשית
היי, אני בת 30 בהריון שלישי. בזוגיות טובה עם בעלי מזה כ 8 שנים. לפני כמה חודשים קנינו בית, אנחנו עסוקים כעת בתכנונו ובבנייתו. העיסוק בתכנון הבית, בבעלי המקצו...
-
קשר נפשי לחבר
אני בחור חרדי בישיבה יש לי חבר מהישיבה שקטן ממני ב3 שנים לפני כשנה נוצר בננו קשר שהתפתח לקשר נפשי חסר גבולות יש לו תלות בי כל היום מתקשר ואני פיתחתי תלות בו ...
-
אני מציעה
אני מציעה פתרונות,אני אומרת שברור שצריך להוזיל העלויות,אין לי בזה ספק.אפילו הראתי ומצאתי דירות שבתקציב שלנו .דירות באזור המרכז שנוחות עם אוטובוסים וכו כיוון ...
-
נישואים במצוקה
אורן שלום, אני מרגישה שאני נאחזת בבעלי כמו בקרנות המזבח למרות שאני מרגישה שאנחנו לא ממש מתאימים, יש לנו תינוקת בת שנה וחצי ואנחנו ביחד 3 שנים. הוא צעיר ממני ...
-
איך להתמודד עם המצב?
שלום !אני בת 35, הייתי נשואה 10 שנים, יש לנו שני ילדים. עכשיו נמצאת בתהליכי גירושין, כי בעלי התמכר למחשב, כל הלילה הוא מבלה בפורומים, הולך לישון ב 4 לפנות בו...
-
גירושין?
שלום אנחנו נשואים כ-8 שנים ללא ילדים. התחיל באהבה ומשיכה מטורפות, מיד ידעתי שזה בעלי.. המשיך בקשר מאד קרוב וצמוד, הוא מכיר אותי הכי טוב בעולם. כבר כמה שנים ש...
-
בזבוז זמן?
שלום רב, לאחרונה נפרדתי מבן זוגי לאחר קשר של שנה וחצי, שנינו באמצע שנות ה 30.הקשר היה מלא אהבה, פרגון ותמיכה. גרנו יחד בחצי שנה האחרונה וניהלנו משק בית משותף...
-
התייעצות
דר אורן שלום,אני בת 29 אקדמאית ,חיה עם בן זוגי בדירה משותפת(הצטרפתי לדירתו לפני 7 חודשים).הסיפור שלנו מדהים,כמו בסרטים ,אהבה ממבט ראשון ואושר אינסופי. אבל עכ...
-
מה שהייתי מצפה
לום אני נמצאת בזוגיות כבר כמה שנים, לאחרונה שאלה לאן זה הולך (לא ברור מהצד שלו). כרגע אני נמצאת בשבעה. קשה גם לו להתמודד עם השבעה שלי אבל די משתדל להגיע כל י...
-
פתאום אני לא כל כך נמשכת אליו...
היי, יש לי דילמה רצינית ואני אובדת עצות... אשמח אם למישהו יש עצה... יש לי בן זוג מקסים, אנחנו יחד כבר 5 שנים (לא נשואים) והיחסים מצוינים. לאחרונה פגשתי בחור ...
-
הרגשת ביטחון זוגי וכלכלי
שלום, אני נשואה כשנה לגבר שהיה גר עוד לפני שהכיר אותי בדירה של המשפחה שלו, וגם עכשיו אנחנו גרים שם ביחד. שנינו בתחילת דרכנו אני לומדת ובקושי עובדת, ולו יש עס...
-
" לא מקובל"
שלום וברכה ד"ר אורן חסון,אני נשואה כשלוש שנים עם בעל מתוק חמוד ואוהב, אך בעל שמאד חשוב לו לקחת חלק במעגל חברתי שיש לו ובו מספר זוגות. תחילה בכל פעם שהיה מפגש...
-
נמצאת במצוקה
אורן שלום,אני במשבר בזוגיות...אני מרגישה שעצוב לי כל הזמן. אני מבולבלת, כועסת, מרגישה שאני מבזבזת את החיים שלי על שטויות. אני נשואה ויש לנו תינוקת- אותה אני ...
-
חוסר מוטיבציה
שלום, אני ובן זוגי כמעט 3 שנים יחד ובשנתיים האחרונות מלווה אותי התחושה שהוא חסר מוטיבציה, עייף.בתחום הבריאות- הוא סובל מתסמינים שפוגעים באיכות ובנוחות החיים,...
-
לא מרפה ממחשבות על האקס
כתבתי לך כמה פעמים בעבר..אני נשואה כמה שנים ולא היה אפילו יום אחד שבו לא חשבתי על האקס.היינו בקשר שלוש שנים +שנתיים ידידים טובים עד שפגשתי את בעלי.אחרי החתונ...
-
התלבטות גורלית
היי, יש לי התלבטות נורא נורא קשה בחיים שלי כרגע.אני חושבת שזו הבחירה הכי קשה שנקרתה בדרכי עד ה ולפות לפורום הזה זה די המוצא האחרון מבחינתי.. אני בת 19, יוצאת...
-
בעיות בקשר
בקשרשלום ד"ר, אני בקשר עם בחור מדהים כבר קרוב ל5 חודשים, בחיים לא היה לי קשר כזה. הוא מדהים, מצחיק, אוהב דואג ותומך וכל התכונות שבחורה מבקשת בבחור שלה. בחודש...
-
להבין את פשר המצב
שלום רב. .......אני רוצה לשאול משהו אם תוכל בבקשה להסביר לי את פשר המצב-מה עובר בראש לגבר בן 30 רווק, עדיין חי עם ההורים לצורך העניין, כל הזמן אומר לי מילים ...
-
תחושת געגוע והחמצה..
אורן שלום,אני מחפשת הקלה לתחושות עמוקות וצורבות שאני מנסה להיפתר מהן ולא יודעת איך. אני נשואה +תינוקת בת שנה וחודשיים. אני רוצה לכתוב פתוח אך תמיד חוששת שיקר...
-
להסתכל בצדדים
שלום רב , האם כל הגברים מסתכלים מביטים לכיוון אישה אחרת ? האם זה הטבע ? האם זה טבעי ?