התלבטויות בשדכנות: מה השיפוט שלך?
אילנית
חבר?ידיד?
⌄
כתבתי לך כמה פעמים ועזרת לי!אני בת 51 גרושה הייתי בקשר יותר משנה עם גרוש בן63.ה"בעיה"שלו -חוסר זמן...ושהוא "לא בנוי לזוגיות".היה רגיש והשקיע.אבל פחות ופחות.אמרת לי לבקש עזרה ולהחלית.הפסיכולוגית אמרה שאולי נגמר לו.לחפש הלה ולהמשיך את ה"יש".לא הצלחתי במקביל. כבר חודש לא נפגשנו.חוזר על"אין לי זמן"עסוק עם עצמו ונכדים. הוא עשה לי כמה תיקונים בבית והבטיח עוד כמה. אומר כי יעשה לי "בלי כסף".מה אחרי "בלי כסף" ? זה לקבל שירות מידיד? הוא מעריך אותי ואת מה שנתתי לקשר.הייתי רוצה אחרת....פניתי לשדכנית שרוב הגברים שם דתיים .לא אמרה לי קודם.אמרה שיש גם וגם.האם זה יכול להצליח?שילמתי לה מקדמה.רוצה לנסות.אני חילונית.יש לי סיכוי?שבת שלום ותודה.
ד"ר אורן חסון
למצוא זוגיות זה לא קל
⌄
אילנית יקרה,
מכיוון שאיני יודע מה המאגר של השדכנית, אני לא יכול לדעת אם ומה הסיכוי שלך. תחליטי לפי מה שאת מבינה ממנה, ותפעילי את השיפוט שלך.לקבל עזרה מידיד זה בכלל לא רע, אלא שאני מניח שכל פגישה כזו, וכל נתינה שלו שכזו משאירה אותך בתחושת אכזבה מכיוון שאת רוצה אותו לא כידיד אלא כבן זוג. אם את הולכת לפסיכולוגית, אני מניח שסיפרת לה הרבה יותר משאת מספרת לי, כך שיתכן שהיא רואה דברים נכון.