בגידה וגירושים: מחיר כבד

תאריך פנייה: 19.05.2013 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מיואשת
לא מרפה ממחשבות על האקס
19.05.2013 • 10:35

כתבתי לך כמה פעמים בעבר..אני נשואה כמה שנים ולא היה אפילו יום אחד שבו לא חשבתי על האקס.היינו בקשר שלוש שנים +שנתיים ידידים טובים עד שפגשתי את בעלי.אחרי החתונה כמעט התגרשתי והייתי קצת בקשר טלפוני עם האקס והוא הציע להתחתן אתי. אני מאוד רציתי להתגרש ולחזור אליו אבל פחדתי מבעלי והתביישתי מהמשפחה שלו למרות שהם מאוד מקסימים ואהבו אותי מאוד.בסופו של דבר החלטתילצערילהשאר עם בעלי, ולמרות שיש לי שני ילדים, אני מתחרטת שלא התגרשתי.יצא לי לפגוש אותו לפני שלוש שנים, וזמן קצר לאחר מכן הוא הסיר את החברות שלנו מהפייסבוק. ידעתי שפשוט קשה לו הקשר אתי כי סיפרתי לו שאני בהריון שני. לפני כמה חודשים פניתי אליו בפייס. הוא עדיין רווק ולא נמצא בקשר. אם הייתי רואה שהוא באיזשהו קשר, לא הייתי מעזה לפנות אליו.יש בינינו התכתבות מאוד נעימה, דיברנו פעמיים בטלפון. הוא זה שהציע לדבר והוא גם הציע להיפגש אבל בינתיים לא הסכמתי.אני מאוד רוצה לראות אותו. הוא היה החבר הכי טוב שלי. גם בעלי הוא חבר טוב שלי, אבל אין להשוות באופי שלהם. לא חסרות לי חברות נפש. יש לי כמה חברות ממש טובות כמו אחיות, ועדיין הוא חסר לי מאוד.לפני שנהייתי בקשר אתו, כמעט התגרשתי פעם נוספת, וזה ברור לי שעלי להחליט אם להתגרש או לא בלי קשר אליו. פשוט עושה לי טוב להיות אתו בקשר,זה ממש גורם לי לרגעי אושר. הוא מאוד מחזק ופשוט מקסים ומיוחד.האם אני צריכה להיות אתו בקשר? זה נמשך כבר 3 חודשים, ואני מאוד רוצה לראות אותו בקרוב. אמרתי לו שהוא יקר מאוד ללבי והוא אמר שאני תמיד אהיה יקרה ללבו. עזור לי. תודה

מיואשת
לא מרפה ממחשבות על האקס
19.05.2013 • 10:37

רק מציינת שהוא זה שביקש ממני חברות בפייסבוק.

ד"ר אורן חסון
גירושים מעמדת חולשה
21.05.2013 • 00:35

מיואשת יקרה,
אם כתבת לי בעבר, אני מניח שגם כתבת על העניין הזה. חבל שלא נתת לי קישורים, כי חשוב לי לדעת מה מתוך מה שכתבת השתנה, ומה מתוך מה שכתבתי השפיע או שינה משהו, אם בכלל.לגבי שאלותייך, אני מציע לך לקרואמאמר על המחירים שאת משלמת בבגידה שאינה מתגלה. אחר-כך, חשבי גם על המחיר שאת עלולה לשלם אם הבגידה כן תתגלה. הגירושים כבר לא יהיו אותם גירושים, והתנאים וההערכה מסביב, ותחושת ההשפלה, עלולים להיות בלתי נסבלים כמעט, ואל הגירושים תבואי מעמדת חולשה. אני אומר את כל אלה, כדי שההחלטה שלך תהיה ממקום מושכל יותר, ולחשוב אם לא עדיף לדחות סיפוקים ולעשות דברים נכון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083