ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 187
-
חוזה בין גבר לאשה
אני גרוש ומכיר אשה מזה 14 שנה.בשנה האחרונה היא עברה לאזור מרוחק,והקשר כמעט ולא קיים.אני פנסיונר ולה אין אמצעי מחיה מלבד בטוח לאומי.היא וגם אני מעונינים למסד ...
-
הזכות להתערב
שלום דר' חסון,יש לי אח (יחיד) שמנסה לעזור לאימי לרכוש דירה זולה. חצי מהבית זה הון עצמי של אימי, והחצי שנותר, כל אחד מהם לוקח משכנתא שווה.העניין הוא שאחי אומר...
-
בעיות
שלום אני בת 31.הייתי בקשר עם מישהו במשך כמעט 10 שנים, בסופו של דבר החלטתי להיפרד כי הבנתי שלא נוכל להיות ביחד בגלל מרחק(אני פה והוא בחו"ל), הבנתי שכל השנים ה...
-
המשך להודעה- ברוגז חוזר וחוזר חלילה
שלום כתבתי לך הודעה חדשה בהמשך להודעה מלפני שלושה חודשים. האם להעתיק ולצרף לראש הפורום? נושא ההודעה- "ברוגז חוזר וחוזר חלילה"אודה על התייחסותך. תודה.
-
סקס בדייט הראשון
שלום שמי אורי ואני בת 20. הקשר הכי ארוך והיחיד שהיה לי נמשך כחודשיים. אני מחפשת גבר שיקח אותי ברצינות.כל פעם שאני מתחילה לדבר ולהכיר בנים שמעוניינים בי ואז א...
-
עצה לזוג במשבר
שלום, אני ובעלי בני 39 מכירים מזה 20 שנה מתוכם נשואים 12 שנה. היחסים שלנו הגיעו לסוף בעיקר בגלל נושא המיניות. יש לנו 3 ילדים בני 7 ומטה. שאלתי היא האם כדאי ל...
-
מבולבלת
היי, עד לאחרונה הייתי בזוגיות של כמעט 5 שנים יש לציין שאני בת 20 בשביל המשך הבעיה. אני והוא כרגע ביחד משום שהוא רוצה להבין אם הוא רוצה להיות איתי או צריך.. ו...
-
שלום
כתבתי לך כבר כמה פעמים כאן,ואני פשוט חייבת קצת לפרוק ואין לי מושג למה נכנסתי דווקא הנה.אין לי כסף ללכת לפסיכולוג ואני מרגישה שאני משתגעת כשאני שומרת הכל בפני...
-
פייסבוק!
שלום לך ד"ר אורן,אני בת 22 ובן זוגי בן 26 ואנחנו ביחד שנתיים.הבעייה שלי היא כזו, חבר שלי לפני כשנה סבל מבעיה פסיכולוגית אשר בה הוא טיפל. הוא היה עושה מיילים ...
-
עיניים סקרניות
היי מה שלומך? אני ובן זוגי נשואים כחצי שנה ואנחנו בני 28. רוצה לדבר על נושא שמטריד אותי. כשאני נוסעת עם בעלי או מסתובבים בקניון אם עוברת כל בחורה הוא יסתכל ,...
-
פרק ב'
בן זוגי ואני יחד כשנה. הוא מבוגר ממני ב12 שנים. שנינו אחרי נישואין כושלים.קשה לי מאוד להישען ולסמוך על אחרים, אולי גם כי יצאתי מנישואין קשים מאוד שבהם הייתי ...
-
חומות של תקווה
ד"ר חסון אין לי מילים להודות לך... תודה רבה! התשובות שלך נתנו לי המון מוטיבציה לנסות. אראה את הפרק האמור.מודה לך מאוד שחשבת עליי והמלצת עליו, לכבוד הוא לי.מא...
-
איך להחזיר את האמון אחרי בגידה
שלום דוקטור, אני ובעלי נשואים שנתיים וחצי ויש לנו ילד בן שנה וארבע חודשים בעלי הוא איש צבא לפני שלוש חודשיים בערך התחילו כל הצרות שלנו. הכל התחיל מזה שבעלי ר...
-
מה לעשות?
שלום דר חסון, מצטערת שזה קצת ארוך-הייתי בקשר עם בחור בן 30 -קשר של שנה+-. וזה נגמר מלפני שבוע. אנחנו לא זוג אבל היינו בקשר. אציין שהיו יחסי מין -נוחיות שכזאת...
-
בגידה וירטואלית
אני ובן זוגי כבר 9 שנים ביחד.עברנו להתגורר יחדיו רק בשנה האחרונה.מחיטוט בהודעות שלו גיליתי כי הוא "קיים יחסים וירטואלים" עם אישה אחרת.לא יודעת אם לצחוק או לב...
-
חומות של תקווה
ד"ר חסון, עזרת לי פעם ואני מבקשת שתעזור לי שוב... כי יעברו חודשיים עד שאוכל להרשות לעצמי להתחיל טיפול.יש לי מבחן פסיכומטרי עוד 3 שבועות ופשוט הרמתי ידיים. אנ...
-
מתלבטת ועצובה
שלום, נשואה+2 כחמש שנים. מבינה היום שנישואיי היו טעות היות ואני לא מאושרת, לא נמשכת ונשארת בגלל הילדים שמעריצים את אבא שלהם והוא אכן אבא טוב.מעבר לכך, הבעיה ...
-
מה עם הבוס?
אני בת 26 והבוס שלי בן 37, רווק אבל עם ילד מחוץ לנישואין, לפי מיטב הבנתי היה לו קשר לא רציני עם מישהי שנכנסה ממנו להיריון "זרקה" עליו את הילד וברחה. מאז הוא ...
-
מאוהבת?
שלום ד"ר חסון,אני בת 30+ והכרתי בחור שממש מוצא חן בעיני, דיברנו, נפגשנו כבר כמה פעמים והיה לשנינו מאוד כיף.הבעיה שאם הוא לא מתקשר או לא עונה לי להודעות אני י...
-
אבודה לגמרי!
ד"ר חסון שלום, אני לא יודעת מאיפה להתחיל... אז ככה אני בת 24 ונשואה ואמא לפעוטה בת שנתיים. אני עם בעלי מגיל 18 והתהאבנו מיד יצאנו שנה וחצי והוא הציע נישואין ...
-
משפחה
שלום, מצטערת מראש זה יהיה קצת ארוך לא ידעתי אפו לקצר הכל חשוב..יש לי בעיה קצת שונה ומורכבת שקשורה גם לזוגיות וגם למשפחה.בן זוגי הציעה לי נישואים לפני שנתיים ...
-
התייעצות בנושא כלכלי-דחוף
שלום, אני ובעלי כבר 6 שנים ביחד (כולל לפני הנישואים) ומאז ומתמיד אני עובדת במשרה מלאה ואילו בעלי תמיד עבד במשרות חלקיות בגלל שהוא לומד (כבר 6 שנים) וזה כביכו...
-
גיל 55
בשבוע האחרון קרה לנו לי ולבעלי שני מקרים מוזרים פעם אחת התעלסנו והוא אמר גמרתי והתברר שלא היתה שפיכה. מקרה שני בהתעלסות פתאום באמצע הזקפה של בעלי נעלמה. שאלת...
-
רומן עם השותפה
אספר בקצרה, אני גר עם שותפה אחת, שנינו סטודנטים בחיפה.לפני כמה ימים היא באה אליי ואמרה לי שהיא נמשכת אליי כבר תקופה, וכתגובה נישקתי אותה, וככה התמזמזנו קצת ו...
-
שתי שאלות
שלום דר' חסון,פגשתי בחור מקסים, שנותן מעצמו המון ואנו ממש מאוהבים.יש לי שתי שאלות:1. בשנה האחורנה שמתי לב שאנני אוהבת יותר להתנשק עם לשון. ניסיתי עם 2 בחורים...
-
חולי נפשי
שלום ד"ר חסון,שאלה קצת מורכבת:אני נשואה + 2 בשנות השלושים.האם העובדה שנישאתי לגבר שהוא חולה נפשית, מעידה על כך שגם אני ככל הנראה לא כל כך נורמלית, שבחרתי להת...
-
חשק ירוד
שלום, אני בת 36, נשואה 4 שנים, עם ילדה אחת. הקשר ביני לבין בעלי טוב סה"כ. יש שיתוף פעולה בבית, שיחות אישיות ואינטימיות, תמיכה הדדית.אני מאז ומתמיד נוטה להתלב...
-
לחזור?
שלום אורן ותודה רבה מראש,אני בת 23.5 והוא בן 27, היינו בזוגיות 3 שנים, זוגיות טובה מאוד, הרבה פרגון, הרבה כיף, אהבנו אחד את השני מאוד, באמת זוגיות טובה.נפרדנ...
-
קושי בלנתק
שלום לךזה קצת ארוך.. מצטערת על כךאני נמצאת במשבר קל עם האקס שלי. הכרנו לפני כשנה וחצי במהלכה היינו בזוגיות חצי שנה. הוא נפרד ממני בטענה שהוא לא שלם עם הקשר. ...
-
קושי באמון
שלום ד"ר חסון,כאמור אתה מכיר אותי ואת שאלותיי הרבות .אני חוזרת עם שאלה נוספת על הנושא הרגיל שמטריד אותי.אני מזכירה לך אני ובן זוגי יחד כבר 7 שנים,לא מזמן חזר...
-
מאוהבת באחר
אני בת שלושים, בעלי בן גילי. 9 שנים יחד (4 שנים מתוכן אנו נשואים).הזוגיות שלנו תמיד הייתה מאוד מאתגרת ובעלת מכשולים רבים, אך תמיד האהבה שלנו הייתה חזקה ויציב...
-
מתקשה אחרי פרידה...
שלום, אני בת 27 ועד לפני כחודש הייתי במערכת זוגית שנמשכה חצי שנה. זו הייתה זוגיות מדהימה עם המון כיף, עומק ואינטימיות.לצערי, לפני חודש נפרדנו. הבחור החליט שה...
-
מחשבות על האקס בקשר הנוכחי
דר' חסון שלום,לפני כחמישה חודשים נפרדתי מבן זוגי לאחר שנתיים של קשר. (אני בת 25, הוא בן 27).יזמתי את הפרידה כי הרגשתי שהקשר בינינו לא הדדי מספיק מבחינת המחוי...
-
איך מתמודדים עם זה...
ד'"ר חסון שלום,אני (23) וחבר שלי (25) היינו ביחד כמעט שנה וחצי. לפני קצת יותר מחודש נפרדנו.במהלך החודש הזה אנחנו נפגשים בערך פעם בשבוע. ממש ממש טוב לנו ביחד....
-
אמא שלו
שלום ד"ר , קודם כל כיף מאוד לקרוא את התשובות המעמיקות שלך, וכמו תמיד,כשיש לי בעיה אני פה, אז תודה.אני בת 23,חבר שלי בן 25, יוצאים חצי שנה.אמא שלו עברה לחו"ל ...
-
שובניסט?
אורן שלום,אני ובעלי נשואים ארבע שנים ויש לנו ילד, יש לי תחושה שבעלי בעל נגיעות של אופי שובניסטי שהוריש לו אביו, זה מתבטא כמובן בפליטות פה מאוד חופשיות על נשי...
-
סיפור מורכב וכבר אין לי כוחות
אני ובעלי נשואים 5 שנים עם ילדה בן 4 והריון בחודש מאוד מתקדם.לפני כמה חודשים היינו בריב ענק שהוביל אותו לעו"ד וקיבלתי מכתב גירושין מהרבנות(הזמנה לדיון). המשפ...
-
מוזר? נורמאלי?
ערב טוב ד"ר אורן חסון.אני (22) יוצאת עם גבר (38) כחודש וחצי, לא יצא לנו לשכב עד כה, לא כי לא רצינו אלא מסיבות כמו נסיעה מחוץ לעיר וכדומה. ברגע של חוסר מחשבה ...
-
חסר לי עיניין
שלום ד"ר חסון,אני אתחיל קצת מהרקע שלי. גדלתי רק עם אימי כילדה יחידה עד לגיל העשרה, עקב גירושים בגיל הילדות המוקדם של הוריי(3). אף פעם לא היתה לי דמות אב בחיי...
-
לישון אצלי לאחר 5 חודש ?
שלום דר',אני בן 23, אני יוצא עם חברה שלי כ5 חודש.היא אומרת שהיא אוהבת אותי והכל טוב ויפה, אבל כשזה מגיע לרגע האמת אם זה לבוא אלי ליום חול או סופ"ש ישר מתחילי...