למה כדאי להמתין?

תאריך פנייה: 26.01.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורי
סקס בדייט הראשון
26.01.2013 • 16:11

שלום
שמי אורי ואני בת 20. הקשר הכי ארוך והיחיד שהיה לי נמשך כחודשיים. אני מחפשת גבר שיקח אותי ברצינות.כל פעם שאני מתחילה לדבר ולהכיר בנים שמעוניינים בי ואז אני נפגשת איתם זה נגמר במגע מיני או סקס שבא מיוזמתי ולא מהגבר שאיתי!כל פעם שזה קורה אני אומרת לעצמי שהרסתי את הקשר כי אני חושבת שצריך קודם כל להכיר את הבנאדם לעומק ובאמת להבין שאני רוצה להיות אתו ורק אז לעשות סקס או מגע מיני, הבעיה היא שאני לא שולטת בעצמי.כל פעם מחדש שאני יוצאת לדייט אני אומרת לעצמי שאני לא אחזור על הטעות ובאמת אשתדל להתעסק רק בלהכיר את הבנאדם ולא להגיע למגע מיני איתו ואני מתפתה ועל דעת עצמי אנחנו עושים סקס או שיש מגע מיני כלשהו. אני מרגישה שהם מתאפקים יותר ממני ומפה באה המחשבה שזה לא נכון להפתח מינית על ההתחלה כי אחר כך הם מסתכלים עליי בעין פחות טובה , כאילו יורד להם ממני- הערך שלי יורד. יכול להיות שהצורך הזה חשוב לי? יכול להיות שזה נובע מצורך בתשומת לב? אני באמת לא מבינה את עצמימה אני צריכה לעשות כדי שגבר ייקח אותי ברצינות,? ולמה כשאני מגיעה עם עצמי להחלטה שאני לא אפתח מגע מיני עם גבר שאני מעוניינת בו הכל נמחק ונשכח ממוחי ברגע שאני נמצאת בסיטואציה עצמה בזמן אמת ואני מפרה את ההחלטה שלי ובסוף יוצאת פגועה? תעזור לי בבקשה אני אובדת עצות.

ד"ר אורן חסון
למה כדאי להמתין
31.01.2013 • 01:50

אורי יקרה,
כנראה שאת צריכה באמת להמתין, וכנראה שאת מנסה לרַצות את הבחור כדי שירצה אותך, ולכן את לא רוצה להיכנס לעימות, ונגררת ואולי לפעמים גם מובילה למקומות שאת מתחרטת עליהם אחר כך.השאלה הזו עלתה כאן כבר מספר פעמים. ראי בבקשה שיחות קודמות שלי בעניין. ואני מציע לך יותר מאשר לחפש הזדהות או דמיון עם הפונה, לחפש את המקומות שבהם את מזדהה עם מה שאני כותב, ולנסות למצוא שם את התשובה שתתאים לך.להתמסר מהר מדי(1)להתמסר מהר מדי(2)להתמסר מהר, או למצוא איזונים?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083