גבר לא רומנטי: מה לעשות?
יפעת
מאוהבת?
⌄
שלום
ד"ר חסון,אני בת 30+ והכרתי בחור שממש מוצא חן בעיני, דיברנו, נפגשנו כבר כמה פעמים והיה לשנינו מאוד כיף.הבעיה שאם הוא לא מתקשר או לא עונה לי להודעות אני ישר נכנסת לחרדות שהוא כבר לא רוצה אותי. הוא אמר לי שהוא לא כ"כ טוב בכל נושא הטלפונים, אבל בהתחלה הוא שלח יותר הודעות מעכשיו ובתחושה שלי הוא קצת מתרחק.אני חושבת על זה כל הזמן וזה מציק לי. נפגשנו רק מספר פעמים, ואני יודעת שזו ההתחלה. הוא גם לא הגבר הראשון שלי וחוויתי מערכות יחסים.החברות שלי אומרות לי לא להתקשר ולא לשלוח הודעות ולתת לו ליצור קשר. אני לא אוהבת את המשחקים האלו אבל מצד שני לא רוצה להלחיץ אותו ולהראות מתלהבת.איך ניתן לדעת אם הוא מעוניין או שההתעניינות עברה לו? חוסר הוודאות מאוד לא נעים לי.תודה, יפעת
דניאלה
גם אני ככה
⌄
כל פעם שהוא מתרחק אני אומרת לעצמי שזה הסוף ושאני לא רוצה יותר לשמוע ממנו..וזאת בשביל להבין שהוא לא רוצה אותי מספיק וזה גורם לי להשלים עם זה.. אבל במקרה שלי הוא באמת לא רוצה אותי, פשוט נוח לו המצב של פעם ב..
ד"ר אורן חסון
להתמודד עם מה שהוא ועם עצמך גם
⌄
יפעת יקרה,
יש גברים שהם לא יודעים להתלהב, ולא יודעים להיות רומנטיים, ושומרים מרחק - וכמו שהוא אמר לך בעצמו - הוא לא טוב כל כך בנושא הטלפונים. יתכן שהוא כזה. אלא שאני לא מכיר אותו, ולא יודע אם הוא כזה, או שהוא רק מציג עצמו ככזה כדי להתפרפר בינתיים. אני חושב שכל עוד הסימנים הכלליים מראים לך שהוא לא פלרטטן גדול, יתכן שזה באמת כך, וכדאי לך לתת לו צ'אנס, ואולי אפילו לקחת את המושכות לידיים שלך. יש גברים טובים שזקוקים לזה. והשאלה אם את מסוגלת לזה תלויה במידת הצורך שלך בחיזוקים בדרך. אם היא רבה, אז אולי הוא לא מתאים לך בכל מקרה. חשבי על זה היטב לפני שאת נכנסת לקשר הזה. יכול להיות שהוא בחור מצויין, אלא שתצטרכי להתמודד עם מה שהוא כפי שהוא, ועם עצמך גם.