מה עושים כשצד אחד לא רוצה?

תאריך פנייה: 29.12.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
סקרן
לישון אצלי לאחר 5 חודש ?
29.12.2012 • 20:05

שלום
דר',אני בן 23, אני יוצא עם חברה שלי כ5 חודש.היא אומרת שהיא אוהבת אותי והכל טוב ויפה, אבל כשזה מגיע לרגע האמת אם זה לבוא אלי ליום חול או סופ"ש ישר מתחילים תירוצים.. ולי זה ממש חשוב בקשר שההורים יכירו אותה. אנחנו שנינו חיילים, וממש יוצא שאנחנו חברים "לבסיס", ולא מעבר כמעט..מה עושים עם אחת כזאת?

ד"ר אורן חסון
כל מה שאתה לא מספר
31.12.2012 • 20:39

סקרן יקר,
אתה יודע? גם אני לפעמים סקרן. ואני תוהה מדוע "רגע האמת" הוא דווקא הלבוא אליך. אני מבין שהיא לא רוצה, ואני מבין שאתה לא אוהב את זה, אבל כשאתה קורא לזה "רגע האמת", אתה הופך את זה לדרמתי יותר, ומפסיק להקשיב. ואולי אתה צריך להקשיב לה יותר. אני בטוח שהיא הסבירה לך למה לא. יכול להיות שזה תירוצים מתירוצים שונים, אבל אפילו אחד מהם לא הצגת כאן. ואני רואה בזה נסיון להציג את הדברים באופן חד צדדי, כדי שאומר שהיא לא בסדר. ונגיד שהייתי אומר את זה, מה היית עושה עם זה? האם אתה מחפש ממני הצדקה לעזוב אותה? (שאלת: "מה עושים עם אחת כזו?") - בשביל זה אתה לא צריך אותי. אבל אני חושב שאתה לא מרגיש שיש לך מספיק הצדקה, ואולי אתה גם לא רוצה. אתה בעיקר רוצה כוח להניע אותה לעשות משהו שאתה רוצה.ראה, יכול להיות שהיא לחוצה, יכול להיות שהיא לא רוצה מספיק, יכול להיות שהיא חוששת מלפגוש את הוריך מסיבות כלשהן, ויכול להיות שהיא רוצה להרזות או להחכים לפני שתציג את עצמה לפני הוריך. אני לא יכול לדעת, אבל בודאי שיש לה סיבות רגשיות שהן ממשיות בעיניה.ואני מבין שגם אתה לא מרבה לבקר אצלה, מה שאומר שיש כאן הרבה מאד שאתה לא מספר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083