ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 185
-
שאלה
בתי יוצאת עם גבר שהוא קמצן וזה מאוד מפריע לי מה אני צריכה לעשות?
-
התייעצות
בת 23 (התכתבנו כאן לפני כמה ימים) הוא בן 29. אני חברה ראשונה שלו והוא שלי, ואנחנו ביחד חודש וחצי.יש ביננו אהבה וכיף לנו ביחד,ולא יכולים לחשוב שיום אחד אולי נ...
-
חרדות
אני מכירה את בעלי כשלוש שנים ומתוכן נשואה לו פחות משנה.הוא החבר הראשון שלי .הרבה פעמים חשבתי שאנחנו צריכים להפרד בשל חוסר התאמה ולבסוף נשארתי איתו בגלל פחד ו...
-
שאלה
היי.ברצוני להתייעץ לגבי דבר מה.אני בת 44.2 ילדים בגילאי ההתבגרות.יוצאת , כמעט שנתיים, עם מישהו מבוגר יותר שילדיו כבר עזבו הבית.בשבת הנוכחית אני עם ילדיי.לפני...
-
עזרה במיקום הדברים
תודה על תגובתך.תוכל להרחיב קצת בבקשה? אני יודעת שטיפול רגשי הוא פתרון נכון עבורי, אך מפחדת וצריכה ריכוך,צריכה עוד קצת מילים על מצבי לפני שאני מקבלת החלטה לגב...
-
help
היי ,פונה אליך אחרי שהגעתי למשבר עם עצמיאני בחורה מינית, אני גם מאיפה זה מגיע- בילדותי ראיתי מראות שילדה לא אמורה לראות..אבא שלי היה נוגע באמא שלי ומנשק אותה...
-
מאד מבולבלת
שלום ד"ר חסון,אני נשואה +2, בשנות השלושים.לעיתים קרובות אני מרגישה שאני לא אוהבת את בעלי, שאין לי עצבים אליו, שלא בא לי עליו, שהוא מעצבן אותי, שהוא נודניק, ש...
-
עבר מיני של בת הזוג
שלום יש לי חברה ואני אוהב אותה מאוד, אך יש לי בעיה שלא מפסיקה להטריד אותי והיא עברה המיני. ביחס לגילה היא שכבה עם הרבה גברים, זה דבר שפחות מפריע לי מה שיותר ...
-
חוסר תקשורת וסקס בחיי הנישואים
שלום לך,אני נשוי כ-12 שנה + 2יש לי 2 בעיותחוסר תקשורת וסקסחוסר התקשורת מתבטא בזה שאישתי מעדיפה לדבר עם אמא שלה על בעיותינו ועל כל דבר אחר לפני שהיא מדברת אית...
-
בן זוג שמפחד?
שלום אני בת 27 עוד מעט, היה לי מישהו בן 29 שמאוד רציתי, אנחנו מכירים המון שנים יחסית אבל לא היינו אף פעם באמת יחד- כבני זוג.אפשר לומר שהיו רגעים שכן היינו כמ...
-
עצוב לי
מה נשמע?אני בן 25, ומאז שהייתי בצבא, תמיד רציתי חברה שאני אתגאה בה, ושתהיה שם לצידי. אחרי שחזרתי מהטיול הכרתי מישהי והייתי איתה יחד שנה וחצי, ועוד כמה חודשים...
-
עד שזה מגיע זה לא זה
שלום ד"ר חסוןללא קשר להודעתי הקודמת אלייך היה עוד משהו שארצה את עצתך.אזכיר לך שאנו זוג של שבע שנים יחד אני בת 27 והוא בן 30 ,חווינו עליות וירידות בעיקר בנושא...
-
בן זוגי
אני ובן זוגי יחד כבר 3 ומשו שנים, כשאנחנו שוכבים זה הכי כיף שיש אבל זה קורה פעם בחודש. ממש מרגיז אותי שזה קורה נורא מעט פעמים וכשאני מדברת איתו על זה הוא טוע...
-
עזרה
הכרתי בחור באתר הכרויות נתתי לו טלפון שלי אחרי שעות צט רבות הוא התקשר למחרת . הסברתי שלא מדברת הרבה בטלפון לפני פגישה והוא אמר "טוב נדבר מחר". למחרת לא התקשר...
-
נבגדת
שלום, אני כחודשיים לאחר המפץ הגדול- גיליתי שבעלי בוגד בי עם אחת העובדות במשרדו, רומן שנמשך כשנה. לטענתו ללא אהבה, "רק" שפך לפניה את ליבו וכמובן עוד משהו... א...
-
פרידות
שלום, אני גרושה + 2 בחמש שנים האחרנות חייתי עם גרוש +2 . הוא היה גר אצלי בבית במשך כל השבוע למעט הימים שבו הילדים היו מגיעים אליו לביקור בדירה שלו. במהלך כל ...
-
חרדת פרידה וגירושין
שלום. אני בן 41, נשוי כ 16 שנה ואב לארבעה ילדים. לפני כשבועיים, אשתי גילתה במקרה התכתבות מינית עם מישהי שהכרתי באינטרנט (לא נפגשתי עימה מעולם וההתכתבות כולה ...
-
האם לחתוך?
שלום :)לפני שלושה שבועות התחלתי לצאת עם מישהו..הוא בן 23,אני בת 19. היה לי טוב ונהדר במחיצתו,כיף גדול,היה חיבור,משיכה מינית,נושאי שיחה משותפים ובקיצור כל מה ...
-
האם ללכת לטיפול זוגי..
אני ובן זוגי יחד שלוש שנים..ויש לנו ילד בן שנה וחצי.מאז ומתמיד הריבים בייניינו היו בתדירות מסוימת ועוצמה..בהתחלה אלה היו העפות מהבית עם תינוק בן שלושה חודשים...
-
אפיון גבר
שלום, יש לי בעיה עם הגבר שלי אני לא יודעת איך לאפין ולהתנהג איתו. אנחנו שנתיים וחצי יחדהוא מאוד הפכפך יכול להיות חם אוהב רומנטיקן ומחזר הודעות נלהבות דיבורים...
-
אובדת עצות
שלום, שמי ליאת .בת 28. אני מנהלת מערכת יחסים רצינית כבר 7 חודשים ואף לאחרונה חולקים דירה משותפת.יש ביננו קשר חזק ואהבה גדולה. כמובן שכמו כל זוג גם לנו יש ריב...
-
טיול אחרי צבא
שלום, אני ובת זוגתי משוחררים טריים היא התחררה בפברואר הקודם ואני השתחררתי ממש בחודש זה, אנחנו שנה ו4 ביחד ותמיד עלו שאלות לגבי הטיול אחרי צבא ועם מי נעשה אות...
-
פרידה מבת-הזוג
שלום רב, לפני כשבועיים ניפרדתי מבת הזוג שלי אחרי כ- 3 שנים. היינו גרים ביחד, היו לנו חלומות משותפים ביחד, חלמנו על חתונה, אהבתי אותה והיא אהבה אותי (אני עדיי...
-
שאלה שמעניינת אותי
אני בר, 23. עד לא מזמן לא היה לי אף פעם חבר.לפני שנה בערך ראיתי בעבודה מישהו שנראה ממש טוב, ורציתי להכיר אותו.. לא הכרנו כמעט בכלל, דיברנו איזה חמש דקות אבל ...
-
פלירטוט והצדקה-מה לעשות ?בבקשה!
שלום רב, אני בת 27 בקרוב הבן זוג שלי בן 26 אנחנו יחד 4 שנים+, אנחנו בזוגיות טובה יחסית, יש בינינו המון אהבה ,פינוקים,בילויים,בילויים עם המשפחות וכ'ו... החבר ...
-
יציבות וביטחון בקשר
שלום רב, אני בת 27 ויש לי בן זוג כבר חצי שנה (בן 28). בחצי שנה הזו הקשר ביננו הלך והתעצם. אני מרגישה שיש לנו זוגיות טובה עם המון תקשורת , פתיחות ואינטימיות.ל...
-
פחד מחתונה
אני והחבר שלי יחד 5 שנים, במהלך השנים האלו היו לא מעט קשיים ומספר פרידות קצרות שבסופן תמיד היינו מבינים שאנו לא יכולים אחד בלי השניה.אני בת 21 והוא בן 23 , א...
-
זוגיות
היי,אני עובדת עצות וללא יודעת כבר למי לפנות פחות יעוץ זוגי אלא אישי בשבילי כיצד לפעול?,אני אני מרגישה בהתמוטטותאני ובן זוגי הינו אמורים לחגוג מחר 3 שנים היו ...
-
הפרדת חשבונות
שלום אורן,לא אכביר במילים כי הסיפור ארוך מאד...אני נשואה כ-20 שנה. בעלי מתכוון באופן חד צדדי להפריד את החשבון המשותף שלנו. יש לציין כי אנחנו חיים יחד באותו ה...
-
תהיות לגבי בן הזוג
שלום ד"ר חסוןפניתי אלייך רבות ואני חוזרת עם תהיה לצערי שאשמח שתעזור לי בה.אני בת 27 חבר שלי 30 גרנו יחד שלוש שנים בצפון למטרת לימודים.ולאחר מכן הייתה שנה שהי...
-
חסכנות
שלום, אני יוצאת עם בחור בגילי (25), אני אחרי תואר והואעדיין לא התחיל לימודים. ובנוסף ההורים שלו מאוד נכנסים לו לכיס ולוחצים עליו לחסוך , הבעיה היא שזה באמת מ...
-
פשוט לא יודעת מה לעשות!!
שלום אני אישה נשואה עוד מעט בת 24 בעלי בן 30.5,נשואה לשנתיים וחצי,שנינו בעלי השכלה גבוה הוא פיזוטרםיסת ואני סטודנטידת שנה אחרונה להנסדת בניין,בלי ילדים עקב ב...
-
פרידה
שלום וברכה. אני בת 28.ושאלתי הגדולה היא: איך מתמודדים עם פרידה טרייה?הקשר היה ארוך מאוד, של 4 שנים פלוס מינוס. הוא החליט לוותר עליי ולהיפרד, טען שהוא לא רוצה...
-
משיכה
היי ד"ראחרי תקופת רווקות כמעט נצחיתהכרתי בחור מקסים, מתחשב, פשוט מהמם.כרגע, לאחר מספר פגישות אני עדיין לא מוצאת עצמי נמשכת אליו ואני ממשמקווה שזה יקרה.האם זה...
-
שלום
כבר עכשיו אומרת תודה על המענה!הכרתי בחור בן 31 שעדיין גר עם ההורים אין לו השכלה גבוהה עובד מפעל מרוויח טוב לדבריו אבל אני מרגישה קצת לא בנוח עם זה שלא גר לבד...
-
איך מתקדמים?
אני בת51.בקשר כמעט שנה עם גבר בן63גם גרוש .קשר יפה עם הרבה רגש אהבה.תמיד לצדי בשעה קשה. חשוב לו להיות בזוגיות. אוהב לעזור. גם עושה.קשה לי רק שאנחנו לא הרבה ב...
-
אוהב את החברה אבל האמא מתנגדת :(
אהלן, אני בן 22 החברה בת 21,היא באמת האהבה הראשונה שלי למרות שהייתי בקשרים קודמים לא הרגשתי כמו שאני מרגיש אליה. ביקור של 40 שניות אצל אמא שלה פסל אותי על המ...
-
להרגיש נאהבת
אני ובן זוגי בני 27. אנחנו ביחד כבר קרוב לחצי שנה.הזוגיות שלנו טובה. יש ביננו תקשורת טובה ואינטימיות.אבל לאחרונה אני מרגישה שמשהו מתחיל להתפקשש.. הוא פחות או...
-
לאן פונים ומה עושים
אני בן 43 נשוי לבת 34 מזה עשר שנים יש לנו ילד בן 9 וילדה בת 4 .במשך כל שנות הנישואין מספר הפעמים ששמעתי את המילה אוהבת לא עלה על 10.אישתי תמיד אומרת שהלב שלה...
-
ניסיון
מהניסיון שלך אתה חושב שנוכל להמשיך הלאה בחיינו ? אתה חושב שנוכל לשים את הסיפור הזה בצד? אתה חושב שאי פעם אני יפרד מהסרטים ? אתה חושב שאי פעם אני אתגבר על האכ...