קשר עם שותפה לדירה: מה צריך לדעת?

תאריך פנייה: 13.01.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חפר
רומן עם השותפה
13.01.2013 • 19:39

אספר בקצרה, אני גר עם שותפה אחת, שנינו סטודנטים בחיפה.לפני כמה ימים היא באה אליי ואמרה לי שהיא נמשכת אליי כבר תקופה, וכתגובה נישקתי אותה, וככה התמזמזנו קצת ומאז אנחנו בסוג של תחילת קשר, אבל אני חייב להגיד שאין לי משיכה חייתית אליה שמאוד חסרה לי, אני כן נמשך אליה וכמה פעמים חשבתי בכיוון, אבל לא ניסיתי כי לא רציתי ליצור אי נעימות פה במידה ותסרב, גם עכשיו אני לא מאוהב בה ומתרגש כולי, וזה חסר לי, משהו מרענן של תחילת קשר, בגדול כל הקשר הזה דיי מוזר לי..אם היא לא הייתה שותפה שלי לא הייתי חושב פעמיים, היא מאוד חמודה וטובת לב, וגם נראית טוב מאוד, ואני נוטה לחשוב שאני לא מתרגש כ"כ כי בעצם אני חי איתה כבר תקופה, וסה"כ אני מאמין שאני רוצה לתת לזה צ'אנס, השאלה מה לעשות אם עדיין זה לא יהיה זה? היא מכירה אותי מעולה, דיברנו הרבה על כל מיני נושאים, ביניהם מערכות יחסים שנגמרו לשנינו, איך אפשר לסיים כזה דבר במידה והמשיכה עדיין לא תהיה שם באופן רציני, ואני עדיין לא יהיה שלם עם הקשר הזה?תודה לך.

ד"ר אורן חסון
ללכת על זה עם האחריות הנילווית?
14.01.2013 • 21:42

חפר יקר,
לנסות קשר זוגי עם שותפה לדירה, זה קצת כמו לעשות זאת עם החברה הטובה של אחותך, או עם מישהי שאתה עובד איתה - כלומר, אם זה לא הולך, יש לכל העניין הזה השלכות, וכאן הן אולי אפילו קלות יותר מאלו של המקרים שהזכרתי למעלה. אם אתה מוכן לשאת בתוצאות - שזה אומר לעבור גם לדירה אחרת במידה שזה לא יילך - אז לך על זה, ותנסה. אולי זה יתאים לשניכם. ואם אתה באמת רוצה לבחון את הקשר איתה (ומוכן לשאת בתוצאות אם זה לא יילך), אני לא מציע לך לדבר איתה ולהתייעץ איתה לפני כן, אלא באמת ללכת על זה, כי אחרת החיזור שלך ייראה מהוסס, לא בטוח, ולכן עם סיכוי פחות טוב להצלחה. אם היא מוצאת חן בעיניך, ואם אתה רוצה לתת לזה צ'אנס, ואם לא היית חושב פעמיים לולא היתה שותפה שלך - קח אחריות על הכל, כולל על חוסר הצלחה אם זה יקרה. היא תכבד אותך הרבה יותר כך, ואני חושב שגם אתה תכבד את עצמך יותר כך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083