ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 189
-
פערים בזוגיות
אני יוצאת כבר כמעט שנה עם בחור שביני לבינו יש פערים ברגש ובצרכים.הוא בחור מאד שכלתני שרגיל לחיות לבד, כמעט ולא זקוק לחברה, טיפוס לא ממש מעניק (חומרית ורגשית)...
-
זקוקה לעזרה
שלום לך ד"ר,אני בקשר עם בן זוגי כבר שנתיים, אני 22 והוא 27.היו לנו כמה עליות וירידות כמו כל זוג אחר, אבל לאחרונה ז"א מדצמבר 2012 עד היום בן זוגי טוען שהוא כב...
-
יחסים במשבר
אני בת 33 ונשואה 11 שנה אם לשני ילדים קטנים בני 6 ו 3 בחודש וחצי האחרונים , כל פעם שאני ובעלי יושבים לשיחה פתוחה מלב אל לב , הוא מזכיר את זה שהתחתנו מוקדם וא...
-
יעוץ זוגי מרחוק
שלום רב, ברצוני לדעת האם אתה מטפל מרחוק בזוגות שלא גרים בישראל דרך תוכנת סקייפ. תודה מירי
-
נבוך מאוד.
אני חרדי בן 35 נשוי פלוס חמישה ילדים, התחתנתי לפני 15 שנה.בשנים האחרונות, בעיקר בגלל ההחשפות לאינטרנט, השתנתי בהמון דברים, בדעותי, השקפותי, שאיפותי, אני בן א...
-
בן זוג פלרטטן
אני בהתלבטות רצינית.יכולה להעיד על עצמי שאני נאה ועצמאית.בסך הכל אשה טובה.הוא טיפוס מאוד סגור.אוהב את הבית.פחות אוהב לצאת ולבלות.מעבר לזה בעל שליטה עצמית גבו...
-
פרידה /חזרה
היי.חברי ואני [שנינו גרושים בשנות הארבעים לחיינו]התחלנו לצאת לפני כשנתיים וחצי.לאחר קצת יותר משנה נפרדנו וחצי שנה לאחר מכן הוא רצה לחזור , לאחר שטען שלא הפסי...
-
תקוות שווא
דר חסון שלום. אני רוצה לשתף אותך במקרה שלי עם האקס המיתולוגי.לאחר שנפרדנו שמרנו על קשר של חצי שנה לא מוגדר ולא אינטנסיבי. זה יכול להיות פעם בשבוע פגישה ודיבו...
-
גירושים
לפני כשלוש שנים הכרתי תייר בארץ והתאהבנו אהבה ממבט ראשון ,והכל היה נפלא ,החלטתי לעבור לגור בחו"ל והתחתנו חתונה אזרחית מכיוון שהוא לא יהודי ,כשהגעתי התחלתי לל...
-
קפיצות מתוך שינה
נתקלתי בבעיה, אני שם לב שכשאני לא בטוח בקשר זוגי, כשאני הולך לישון עם הבת זוג, אני לא נרדם, ולעיתים רועד, קופץ כזה איך שאני מתחיל להרדם. לעומת זאת, כשאני עם ...
-
בעיות שאני שם לב אליהן לאחרונה
שלום ד"ר, אשמח אם תייעץ לי:1. שמתי לב על עצמי, שאם אני נמשך מאוד לבחורה, גם על דברים שמעצבנים אותי מאוד אני מוותר, וגם כשכבר עברו מים עד נפש ואני מחליט לסיים...
-
חברה בעייתית
שלום , יש לי חברה ויש לה שיערות בידיים. זה מאוד מפריע לי וניסיתי לדבר איתה אך היא לא מוכנה להורידם. זה באמת מפריע ודוחה אותי. מה אני יכול לעשות בעניין ?
-
בעיות עם החברה של החבר
שלום רב יש לי חבר שהוא עם החברה כבר כמעט 3 שנים והיא בא ואמרה לו 2 דברים והוא לא יודע מה לעשות1)היא בא ואמרהה לו שהיא לא אוהבת אותו ושהיא איתו מותך הרגללמרות...
-
בעל נאה
שלום, אני בת 30 ובעלי 32. עם שלושה ילדים קטנים.בעלי נראה טוב וגם אני. קורה הרבה שהוא מושך אליו מבטים עד כדי התחלה מצד האישה למרות שהיא יודעת שהוא נשוי. הוא ג...
-
איך מתגברים על אהבה אסורה
שלום לך,החודש הסתיים לו קשר זוגי "אסור" שהיה לי ולמרות שהרציונל אומר ש/זה לטובה אני לא מצליחה להרים את עצמי.עובדות קצרות: אני נשואה פלוס ילדים, הוא נשוי פלוס...
-
חוסק רמון
שלום ד" אורן חסוןאני רוצה להתייעץ לגבי מקרה שקרה לי ביום חתונתי.לפני כחצי שנה אני התחתנתי, בחתונה בעלי שתה לא מעט ובדרך חזרה מהאולם אל המלון היינו עם זוג חבר...
-
ברוגז חוזר וחוזר חלילה הודעת המשך
ד"ר אורן חסון שלום שוב,מתנצלת מראש אני לא מסתדרת עם הלינק. רשמתי הודעת המשך מהיום להודעה האחרונה (הגבת לי פעם אחרונה ב3.2). ההודעה נקראת "ברוגז חוזר וחוזר חל...
-
מיניות
אני לא ידעתי אם לפרסם את ההודעה שלי כאן, או בפורום חשק מיני בזוגיות.אני מאוד מאוד מתוסכלת, והייתי חייבת להתייעץ ייעוץ ראשוני עם מישהו שמבין בעניין. אני לא יו...
-
מחשבות על פרידה
לאורן היקר, כתבתי לך הודעה ב-12.2.13 הודעה עם הכותרת "פרשת דרכים בזוגיות חדשה". כדי לא להטריח אותך לשווא בקריאת ההודעה הקודמת - אספר בקצרה את העיקר, ולאחריו ...
-
פתח לגירושים
שלום, אני מתחבטת כבר מתחילת הנישואים האם להתגרש.יש לי שני ילדים קטנים ואני מוכה מילולית ונפשית. אני יודעת שהדבר הנכון עבורי ועבור ילדיי, הוא להתגרש.לפני כשבו...
-
לב שבור תמידית
דר חסון שבוע טוב.אני בת 27 ויש לי בעייה במערכות יחסים. הלב שלי נשבר כל הזמן וכבר תקופה ארוכה מאוד שהוא למעשה שבור מבחור שמשחק בי ואני לא מצליחה לצאת מהמעגל ה...
-
חווי דעה
היי אשמח לקבל את דעתך בנושא מסויים- אני בת 22 וחבר שלי בן 25 . שנינו לומדים לתואר וממומנים בעיקר על ידי ההורים. חבר שלי נסע לפני שנתיים לכמה חודשים עם חברים ...
-
אהבה אומרים לי כולם הוא לא בשבילך
שלום אני אשה בשנות ה50 וניראת טוב מאוד וכל מערכות הזוגיות שהיו לי מערכות לא בריאות זה עקב הגירושים של ההורים שלי גדלתי כמעט לבד ילדתי את הילד הראשון בגיל 17 ...
-
דייטים וכאלה
היי,אני מעל גיל 30 וחוויתי מערכות יחסים לא פשוטות עם גברים, לרוב שליליות. אפילו אם הבחור היה "טוב" בסופו של דבר הוא ניצל אותי או פגע בי. ולמה?כי איפשרתי הרבה...
-
עזרה דחופה! לא יודעת מה לעשות.
היי,
-
התחבטות: רגש מול רציונאל
שלום אורן,אני בן 33 וחברתי בת 31, אנחנו בזוגיות כארבעה חודשים, שנינו משכילים, נחמדים, טובי לב ואוהבי אדם ועולם.בעברי ניסיון מועט במערכות זוגיות ארוכות וכך גם...
-
המשפחה של בעלי לעתיד
שלום. אני וארוסי יוצאים כבר כ-3 שנים, הקשר ביני לבין משפחתו מעולם לא היה טוב. הם לא מכירים אותי והעדיפו להתעלם מקיומי כל הזמן הזה. הם אפילו עודדו אותו להיפרד...
-
בעלי מסרב ללכת איתי ליעוץ זוגי
אני אשה דתיה נשואה כמעט שנה אני ובעלי מאד צעירים כבני 18-20 בעלי בא מבית חרדי סגור מאד ואני מבית דתי כרגע אנחנו מנהלים בית דתי- חילוני. יצאנו לפני החתונה כשנ...
-
חוסר אמון באהבה בנישואין
אני אוהב את אישתי מאד אבל אני נורא מתוסכל מצורת חיים מסויימת שהיא כל הזמן טוענת שתשנה את התנהגותה אך לצערי רק הבטחות אני שומע וכבר עברו 6 שנים מאז שאנחנו ביח...
-
2 טיפוסים שונים תחת אותה קורת גג...
אורן שלום,אני נשואה כשנה וחצי ובסהכ שלוש וחצי שנים בזוגיות+ תינוקת מקסימה בת שנה. לאחרונה הפסקתי להניק ואני מניחה שיש איזשהו קשר הורמונלי לירידה במצב הרוח בש...
-
אוהבת לא אוהבת?
בת 32, יש לי חבר מזה שנתיים (הוא:35).אדם מדהים באמת, רגיש כלפי, ישר, אכפתי, חכם.אני אוהבת אותו מאד, אבל חוששת שזה לא מספיק.אני חשה תחושות מנוגדות במקביל.מצד ...
-
קשר - בידיעה שהוא לא לחתונה
אני בת 24 , הכרתי בחור במקום העבודה שלי לפני כשנתיים , הקשר התחיל מהודעות , ושיחות , והיה לי נורא כיף לשתף אותו בהכול , סוף סוף הרגשתי שהכרתי בנאדם שהוא כמו ...
-
חושב להיפרד מחברה שלי...
היי אורן,יש לי חברה חודש ומאוד התחברתי אלייה כי שנינו טבעוניים וזה מאוד חשוב לי.הבעיה היא שאני טיפה חושש ממנה בעתיד כי היא לא מסתדרת עם המשפחה שלה ורוצה לעזו...
-
שבורה
שבורה מהמילים הקשות , שבורה מהחוסר זיהוי סיטואציות והרגישות כלפיי, שבורה מהחוסר ראייה כשקשה לי , שבורה שהוא מוציא מילים מהקשרם, שבורה שהוא רואה הכל בעיניים ש...
-
דחוףףף
היי שלום , אני בבעיה רצינית אני כל היום מחפשת באינטרנט אולי יש עוד בחורה כמוני שמרגישה ככה אבל לא מצאתי שום דבר אז החלטתי לכתוב, אז ככה אני בחורה יהודיה , וא...
-
צריך הכוונה.
בתימצות, הייתה לי חברה 3 שנים, אנחנו פרודים חצי שנה, נפרדנו בגלל שהיא רצתה מישהו אחר, הקארמה חזרה אליה והיא התקשרה, שלחה הודעות כשהיא שיכורה וכו'. נפגשנו לפנ...
-
שאלה
שלום ד"ר חסון היקר,אני רוצה לספר שהוא החליט בסופו של דבר לא להמשיך איתי בקשר כי אמר שהשלכות פסיכולוגיות של דבריי כשנפרדנו אז (דברים פוגעניים) הותירו בו משקעי...
-
קשר חדש
ד"ר אורן חסון שלום אחרי שנתיים של אי וודאות עם גבר שלא היה יציב ומאוד אהבתי אותו נתתי לו מלא צאנסים..בגד,שיקר,אחרי אינספור איתו כאבי לב ובכי ושברון..זה נגמר ...
-
מה לעשות
שלום רב אני ובעלי נשואים כבר כשנתיים וחצי ולא זכור לי מתי בפעם האחרונה ניהלנו שיחה כמו בני אדם...שאני מנסה לפתח שיחה הוא לא מתייחס ברצינות מזלזל אומר שאני לא...
-
חושש להמשך הקשר..
אני בן 25 חברה שלי 21 אני מאוהב אוהב אותה היא אותיאבל לאחרונה היא מוציאה הרבה דברים טיפשיים מהפה בלי לחשוב וזה לא בצחוק זה ברצינות היא מדברת ז"א היא לא חושבת...