ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 171
-
חבר שלי צופה בפורנו..
בוקר טוב. אני כבר שבוע עסוקה במחשבות ומוטרדת מהמצב הזה. יש לי חבר, אנחנו יחד שנה וחצי, עוברים לגור יחד עוד כמה ימים. אוהבים מאוד אחד את השניה. חבר שלי מכבד א...
-
ניכור
אנו נשואים כ12 שנים+3. בשבועות האחרונים אני סובלת מניכור מוחלט מבנזוגי , שהחל עקב תקרית (בזמן אירוע משפחתי כעסתי עליו לעיני האורחים - מה שבד"כ לא קורה). מאז ...
-
התלבטויות
שלום, קשה לתמצת במספר שורות סיפור שלם של שלוש שנים, אבל אנסה,1. אני בת 23 בן הזוג בן 28. הזוגיות החלה בשקר שבן הזוג גרוש בזמן שהיה נשוי. התגרש לאחר כמה חודשי...
-
בעיה..
שלום ד"ר חסון אני בת 26 לפני בערך חודש ניתקתי קשר עם ידיד שהיה לי אליו רגשות מאוד חזקים כשסיפרתי לו על רגשותי הסביר שלא אוהב אותי ועליי להמשיך בדרכי.. ומאז י...
-
בלאגן...
ערב טוב,אני בת 22 וחצי והכרתי מישהו לפני שנה וחצי התאהבתי בו לגמרי,הוא שיחק משחקים מההתחלה והייתה לו בעייה בהגדרת הקשר היינו בסטאטוס של לא מוגדרים כמעט חצי ש...
-
שוב דילמה...
יש לי חבר שנתיים (אני בת 24 הוא 27) כבר שנתיים שהייתי בטוחה שזה זה למרות החסרונות שיש בי, בו ובקשר שלנו (ויש הרבה כאלה). במשך השנה האחרונה הקשר התחיל להתערער...
-
אהבה וכאב
שלום רב אני נשואה בפרק ב' לגבר מקסים,טוב לנו יחד ואנו מאד אוהבים.מתחילת הכרותינו הוא שיתף אותי בעובדת היותו ביסקסואל ,קיבלתי את עברו ללא שום ביקורת או שפיטה....
-
טראומת ילדות
שלום. .אני יוצאת עם מישהו במשך חודשיים..אני בת 18,הוא בן 20 לקראת גיוס.נהיינו חברים נורא מהר..כבר מהפגישה השנייה..אחרי שבוע..הוא נורא מצחיק אותי וכיף לי ונעי...
-
יחסים עם חתני
שלום. אני סבתא צעירה שהתאלמנה לפני מספר שנים , עובדת למחייתי 8 שעות ביום ומגדלת עדיין 2 ילדים בגיל תיכון .בתי הגדולה נשואה ויש לה 3 נכדים והם גרים בסמיכות לה...
-
רגשות שליליים
שלום רב, הבעיה שלי היא כזו:אנחנו זוג בשנות השלושים שלנו. חברים תקופה של שנה וקצת. עברנו לגור יחד לא מזמן. ( לפני כן גם גרנו יחד אך לא באופן רשמי כזה מול המשפ...
-
בעלי לו מדבר איתי
שלום אני נשואה 18 שנים בת 44 בעלי 43 -3 ילדים חיים לא כלים בגלל שבעלי לא עובד מסודר כבר 5 שנים וכול הדאגות עלי , לפני חג הפסח היה לנו ויכוח שוב על כסף הוא מק...
-
יחסינו לאן ???
שלום רב, לאחרונה נפרדתי מבן זוגי (שנינו בתחילת שנות ה-30) אחרי 8חודשיי חברות. בתחילת הקשר, היינו מתווכחים על דברים שטותיים (בשל חוסר היכרות אחד של השניה- מדו...
-
איך מתמודדים עם בגידה?
(הודעה ללא תוכן)
-
מסיבת רווקים
שלום, אני נשואה כשנה , בעלי הוזמן למסיבת רווקים וצויין גם בחורות,לא נוח לי עם זה מה אני אמורה לעשות? אני מאמינה בו אך עדיין זה גורם לי לא טוב , אני בראש דיי ...
-
בעיות מיניות
שלום לך דוקטור,אז ככה אני וחברה שלי כבר 8 שנים ביחד ,עברנו המון ביחד ועשינו מאמצים אדירים כדי להיות ביחד...יש לנו בעיות בסקס כבר שנה ואולי אפילו יותר אנחנו ד...
-
בעיות בזוגיות בחיי נישואין
היי ,אני ובעלי נשואים שנה וחיי הנישואין שלנו לא כל כך טוביםיאני בת 22 בעלי בן 28 , תחילת הנישואין היו ממש טובים רגועים ויפיםהכל התחיל שעברתי מקום מגורים רחוק...
-
לא מבינה אותו
אנחנו בקשר כמה חודשים.הוא בחור מאוד מתוסבך.בחור צעיר ועובר כ"כ קשה.כמעט ואין לו זמן לכלום, ובזמן הפנוי שלו נפגש איתי.יוצאים יחד, שוכבים קבוע.אבל זה לא כזה פש...
-
נסערת מאוד
שלום וברכה,האמת שאני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל.אני די נסערת.אני נשואה 5 שנים לבעל מקסים+ 2 ילדים.יש לנו לפעמים ריבים שיוצאים מכלל שליטה. בעיקר ביגללי. אני נכ...
-
בעיה בתקשורת?
שלום ד"ר אורן חסוןאני בחורה בת 25מהמרכז מנהלת מערכת יחסים עם בחור כבן 30 כשלושה חודשים.היו לו מערכות רציניות והוא בחור רציני.לעומתו יצאתי עם בחורים וניהלתי כ...
-
לקרב אליי מישהו שאני מאוהבת בו
שלום לך ד"ר חסון.אני נראית טוב, משכילה, ויש בי אינטליגנציה רגשית. אבל לאחרונה אני יוצאת עם מישהו, שלא גורם לי להרגיש ככה. יוצאים כבר קרוב לחודש וקצת (יצאנו ל...
-
מעבר מזוגיות לידידות
שלום רב לךאני ובן זוגי נפרדנו לפני כחודשיים וחצי. הוא נפרד ממני. היינו יחד כחצי שנה. היה לנו טוב יחד, גם לטענתו הוא נפרד כי הרגיש שהוא לא שלם לגמרי עם הזוגיו...
-
שלחתי לך פנייה נוספת ב10.4. אשמח לע
לעצתך :)
-
אלים?
שלום ד"ר חסון.אני נמצאת במערכת יחסים עם גבר במשך חודשיים.שנינו בני 20.אני הבחורה הראשונה איתה הוא חווה מערכת יחסים ובכלל לא היו לא ידידות לפניי.מצד אחד הוא מ...
-
מבולבלת
היי,אני לא יודעת מה אני עושה עם בעלי..אני שמה לב שהוא פשוט מזלזל בי, לא מבין אותי. הוא חושב שהוא הבנ"א הכי חכם בבית והשבוע הוא פשוט חנק אתי.(שטפתי את המטבח ,...
-
לב שבור
גילי 40. אני גרוששה ואם לילדים. בשנה החולפת הייתי בקשר עם בן זוג שהרבה להסתובב בגלובוס. בקשר בינינו היו המון עליות ומורדות. בחלק מהזמן ממש לא הרגשתי ביטחון ר...
-
האם זה שאני נחמדה זה בהכרח פלירטוט
אני נשואה בת 48 ואמא מאושרת לילדים נפלאים ובעל נפלא שעובד בחול ומגיע כל חודשיים לישראל.אני לומדת בקורס מסויים ובמהלך אחת ההפסקות סיפרתי לבחור בן גילי ונשוי ג...
-
מתחרט
שלום לךאני מקווה שתוכל לתת לי עצה או מישהו אחר מהקוראים כי אני באמת זקוק לעזרה .התחתנתי עם אהבת חיי ,שנינו באנו ממשפחות שונות לחלוטין היא ממשפחה מבוססת עם תק...
-
עוד נושא שעולה.
כתבתי לפני 3שבעות על הפנטזיות של חבר שלי בן58 .אני בת 50 . 4 חודשים ביחד. אני חושבת שהוא קלט כמה זה מפריע לי! ממשיכים . אבל אני מבולבלת הרבה ויש לי סיבות. אמ...
-
גיליתי בגידה אחרי שנפרדנו
אני בת 24, ולפני כחודשיים נפרדתי ממישהו שהיינו יחד כמעט שנתיים. התקשורת ביננו היתה מושלמת, היתה אהבה חזקה, וכבוד. הסיבה לפרידה כביכול היתה על רקע משבר אישי ב...
-
בעיית תקשורת
שלום דר',בעלי ואני נמצאים ביחד כבר כמעט שמונה שנים מתוכם ארבע וחצי נשואים, יש לנו ילד בן שנה וחצי.בעלי בן 31 ואני בת 26.לפני כשנה לערך התחלתי להרגיש שמשהו קו...
-
קשר חדש ובעיה
יש לי בן זוג כחודשיים. אני באה לישון אצלו הרבה לאחרונה הבעיה היא שיש לו מיטה קטנה, הוא אוהב לישון עם חושך מוחלט ובלי שום רעשים ברקע. אני לעומת זאת התרגלתי לי...
-
צורך לגבר אחר
היי שמי ליאורה ויש לי בן זוג כבר כמעט ארבע שנים.חבר מקסים אוהב ומפרגן...אך כמו עם בן זוגי הקודם אחרי כמה חודשי זוגיות אני מתחילה לחפש תשוקה אחרת לגבר אחרת וק...
-
רצונות מנוגדים
שנינו במהלך שנות ה 20 לחיינו, 2 שנים ביחד. העניין הוא ריב\שיחה מייאשת אחת שתמיד בא וחוזרת בחצי השנה אחרונה, השיחה תמיד באה ממנו. העניין הוא שליפני שהכיר אותי...
-
הצתה מאוחרת
נשואה פלוס ילדים.נישואים מוצלחים ,כבוד, אהבה, ופרגון הדדי.שגרה, עבודה וילדים .בעלי אוהב אותי ואני אותו. זוגיות טובה ונורמלית .עברו 20 שנה מאז הפרידה מחבר לשע...
-
זקוקה לעצה
היי, אני בחורה בת 24 כרגע במערכת יחסים של 3 וחצי שנים. לפניי כן הייתי במערכת יחסים של 4 וחצי שנים. אני לא כל כך נמשכת לבן זוגי במשך השנה - השנה וחצי האחרונות...
-
בעל לא יציב..
שלום ד"ר חסון היקר,אני בת 36 ובעלי 37, אנו נשואים 5 שנים ויש לנו ילדה בת שנה (וכרגע אני בהריון).בעלי הוא אדם מקסים. אוהב אותי מאד, מפרגן לי מאד, ישר ומקסים, ...
-
לא יודע מה לעשות
לא יודע מה לעשות הסיפור שלי הוא כזה אני נשוי + 1 היא נשואה +2מנהל רומן עם גיסתי אשתו של גיסי אח של אשתי בקיצור אשתי יש לה אח אז אשתו אז ככה לפני שנתיים + נהפ...
-
ייעוץ
שלום רב, אני בת 28 ונמצאת במערכת יחסים כחודשיים, בן זוגי רוצה להתקדם הלאה (לעבור לגור ביחד) אך מעוניין לדעת את ההתנהלות ו"החובות" שלי בבנק. יש לי הלוואה כ80 ...
-
עזרה
אורן שלוםזה קשה ודי עצוב. הייתי עם בת הזוג שלי יותר מעשר שנים.עם שלושה ילדים תמיד חשבתי שהזוגיות טובה ומספקת. יש אהבה יש משיכה וגם יש שגרה אופינית לקשר הארוך...
-
מהן השלכות לעתיד הקרוב אם בעל ואישה
פחות מדברים, יותר מזה אין יחסי מין יותר מחודש. יש טענות וכעסים פנימיים. ניסיון ליזום שיחה ללא הצלחה. יש מתח באויר בבית. אני מרגישה שאין חשקים לדברים שפעם אהב...