הבנת עצמך בזוגיות

תאריך פנייה: 03.05.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליאורה
צורך לגבר אחר
03.05.2012 • 02:11

היי שמי ליאורה ויש לי בן זוג כבר כמעט ארבע שנים.חבר מקסים אוהב ומפרגן...אך כמו עם בן זוגי הקודם אחרי כמה חודשי זוגיות אני מתחילה לחפש תשוקה אחרת לגבר אחרת וקוראים לזה בגידה.אחד אחרי השני אני אוהבת את החבר שלי נורא.למה זה קורה לי?ממה זה נובע? לא רוצה לפגוע בו יותר.לא רוצה לפגוע בעצמיי! תודה רבה!
ושכחתי לציין שחשק לקיים יחסי מין עם בן זוגי נעלם אחרי כמה חודשים לחלוטין...אבל עם זרים כן? אודה לך על תשובתך

ד"ר אורן חסון
להבין את עצמך טוב יותר
05.05.2012 • 20:49

ליאורה יקרה,
קשה לי לענות לך, כי ההבנה מדוע זה קורה לך דורשת העמקה משמעותית במה שאת מרגישה, ובסיבות לכך. ברור לי שאת לא רוצה לפגוע בו, וגם לא רוצה לפגוע בך. אני אפילו מבין שאת רואה בו בן זוג מוצלח מאד לעתיד, ושהתחושה שאת מרגישה מפחידה אותך. אלא שקשה לך להבין את עצמך מספיק טוב כדי לדעת מהו המקור לחוסר היציבות הזה. אם תרצי לחפש תשובה לכך, כנראה שתצטרכי ללכת לטיפול וללמוד את עצמך טוב יותר.מצד שני, וחשבי על זה, יכול להיות שאם לא תייחסי לזה חשיבות רבה, ולא תפחדי כל כך מהמגמה שאת רואה בעצמך, אולי יהיה לך קל יותר, כשאת נינוחה ומתמסרת לעצמך ולבן זוגך, גם לאהוב אותו יותר ולהתמסר לו יותר. זו אפשרות, אבל היא אחת מתוך כמה שתצטרכי לבדוק עם עצמך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083