התמודדות עם קשר לא בריא

תאריך פנייה: 05.05.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
שיר
לב שבור
05.05.2012 • 20:22

גילי 40. אני גרוששה ואם לילדים. בשנה החולפת הייתי בקשר עם בן זוג שהרבה להסתובב בגלובוס. בקשר בינינו היו המון עליות ומורדות. בחלק מהזמן ממש לא הרגשתי ביטחון ריגשי.. גם כשהיה טוב יותר, מיעטנו להיפגש. יחד עם זאת, התאהבתי בו. אני יודעת שהקשר מזיק לי נפשית וריגשית, חוסר האיזון,, הטלטלות... ויחד עם זאת, אין לי את ההכוח להיפרד. כעת שוב אינני חשה ביטחון, לא אכנס לפרטים. אבל זו הזדמנות טובה להפסיק את הקשר.הבעיה המרכזית היא איך להתגבר? אני בוכה ובוכה ולא מסוגלת לתפקד.אני יודעת שמוטב לי בלעדיו, אני אישה נאה ומשכילה, ובטוחה ביכולתי למצוא זוגיות מתאימה יותר, טובה יותר. אבל הלב...תודה רבה על הפורום המעשיר שלך.

ד"ר אורן חסון
בוכה ובוכה זה לא טוב
05.05.2012 • 20:53

גילי יקרה,
בוכה ובוכה זה לא טוב. אם זו הזדמנות טובה להפסיק את הקשר, כדברייך, כנראה שזה מה שאת צריכה לעשות. אבל את זה את הרי יודעת, ואם כתבת לי, סימן שזה קשה לך. אם כל מה שאת צריכה ממני זה חיזוק, יש לך את החיזוק שלי: עשי זאת והיפרדי, כי את מרגישה רע בקשר כפי שהוא. ואם את לא מצליחה - נסי ללכת לפגישות יעוץ פרטני. אם את נמצאת באזור המרכז, את מוזמנת ליצור איתי קשר ולקבוע פגישה. אם תבחרי לעשות זאת עם מישהו אחר, עשי זאת. אבל אל תישארי במקום שבו את נמצאת. זה באמת לא בריא לא רק לך אלא גם לילדייך. אין לי ספק שזה משפיע גם עליהם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שיר
בוכה ובוכה זה לא טוב
07.05.2012 • 22:25

אתה מתנה שלא אוכל להרשות לעצמי (-: הן מפאת המרחק, הן מפאת העלות. שלא לדבר על לו"ז צפוף מאוד.אני מקווה שיום יבוא ואוכל להיפגש איתך, אני בטוחה שתוכל לעזור לי להגיע למקום טוב יותר, להרגיש טוב יותר ביחס לזוגיות ולמציאות בכלל.תודה על מילות העידוד. אני אעבוד על עצמי, כיוון שעדיין עדיין אני משוכנעת שפרידה היא הדבר הטוב ביותר מהאדם הזה שפגע בי המון על אף שעשיתי כמיטב יכולתי למענו. כבר מזמן ידעתי שמוטב לי בלעדיו, שבלעדיו יש לי סיכוי להגיע לקשר נכון יותר, מתוקן יותר, שיוויוני ומצמיח יותר. אבל כוחי לא עמד לרשותי.אני מקווה שהפעם אצליח באמת. למעני ולמען ילדיי.תודה רבה רבה לך. אין מילים על עבודת הקודש שאתה עושה למען באי הפורום הזה.