גברים שמנסים ליצור קשר
נחמדה11
האם זה שאני נחמדה זה בהכרח פלירטוט
⌄
אני נשואה בת 48 ואמא מאושרת לילדים נפלאים ובעל נפלא שעובד בחול ומגיע כל חודשיים לישראל.אני לומדת בקורס מסויים ובמהלך אחת ההפסקות סיפרתי לבחור בן גילי ונשוי גם כן שחלמתי עליו שהוא עוזר לי לקראת המבחן. הוא סיפר לי שגם חלם משהו דומה.למחרת קיבלתי ממנו מייל שבו קרא לי יקירתי וכתב בנימוס כי הוא מרשה לעצמו לעשות כן כי חפפנו את אותו חלום.לאחר כמה ימים כשכתבתי לחברי הקורס שלא אוכל להשתתף בסיור קרוב שמתי לב שהוא דיי מנסה לשכנע אותי (בעדינות אמנם) שחבל שאחמיץ וניסה להציע לי חלופות כדי שבכל זאת אשתתף בסיור עם הקבוצה.אני רוצה לשאול אותך האם אתה חושב שהנחמדות שלי והגילוי הכנה על החלום התפרש אצלו כפלירטוט כי אני מתחילה להרגיש שהוא מתעניין יתר על המידה ושולח לי מיילים אישיים אמנם רק בנושאי הקורס אך דיי חריג.כבר התחלתי לחשוב שלהיות סתם נחמדה למישהו ולספר לו בתמימות גילוי מחלום הופך למשהו אחר. האם יכול להיות שהבין לא נכון ופירש את זה כפלירוט?רציתי להסיר עוד משהו מהלב.עניתי למיילים שלו בקורקטיות. אך באחד המיילים כשהבין לבסוף שאינני יכולה להגיע כתבתי לו שמאד הייתי רוצה להגיע לטיול עם "החברה הטובים" ועל זה אני קצת מצטערת כי אני מבינה שבעצם זה קצת "טיזינג" ונתתי לו להבין שהוא שייך אליהם.נראה לי שקצת לקחתי את זה למקום שיכול להתפרש כפלירטוט ואני מצטערת כלפי בעלי שאגב עובד בחול וזה ממש לא נעים לי כלפיו.אשמח לשמוע את דעתך,
ד"ר אורן חסון
מקומו בשלום
⌄
נחמדה יקרה,
העניין הזה די פשוט אם את באמת לא מעוניינת בו. תמיד יהיו גברים שמנסים לחפש קשר, ולפחות קשר לא מחייב, כאשר הם חושבים שזה יעבוד. יצרתם קשר, ומבחינתו יכול להיות שזה מספיק כדי לחשוב שזה מספיק כדי לעבוד לו ולהצליח, גם אם לא פלירטטת איתו. דיברת איתו שיחה אישית, וזה יכול להיות עבורו פתח בדלת שבו הוא ינסה לשים רגל כדי להרחיבו וכדי ליצור איתך קשר (ומן הסתם, קשר לא מחייב, כי את הרי נשואה). זה לא קשור אליך, זה כנראה קשור אליו ולהיותו גבר שמנסה כשאפשר. אם תסגרי את האופציות והשיחות האישיות, הכל יבוא על מקומו בשלום.