קשר חדש: מה לעשות?
נוש
בעיה..
⌄
שלום
ד"ר חסון אני בת 26 לפני בערך חודש ניתקתי קשר עם ידיד שהיה לי אליו רגשות מאוד חזקים כשסיפרתי לו על רגשותי הסביר שלא אוהב אותי ועליי להמשיך בדרכי.. ומאז יצאתי לדרך חדשה של הכרות עם גבר חדש הוא טיפוס מאוד רגוע ושקט לא מרבה לדבר גם במפגשים וגם בטלפון השיחהאיתו היא גג 2 דקות אני בפגישה רביעית אני נותנת למפגשים הזדמנות להתקרב אבל משהו עוצר אותי אני לא נמשכת אליו אפילו כשניסה לנשק אותי לא היתה בי ההתלהבות. והמפגשים מאוד לא תוססים הם משעממים..האם להמשיך לתת לו צאנס לצאת לעוד מפגשים איתו ?או כדאי כבר לנתק קשר ולחפש משהו אחר ?עכשיו כשסיפרתי בבית שאני חושבת להפסיק תקשר עם הבחור אמא שלי עשתה לי טרור היא לחוצה מזה שאני עדיין רווקה ולקחה זאת קשה מה לעשות?
ד"ר אורן חסון
מידור
⌄
נוש יקרה,
את מספרת שני עניינים שונים, לכאורה, אבל את מחברת אותם. האם את עושה זאת כי את חוששת שאולי את פשוט עדיין לא בשלה לקשר חדש, בשל החיבור הרגשי שיש לך לידיד שלך, ושאולי בגלל זה את מחמיצה משהו טוב? - אולי. אבל מצד שני, זו תחילת הקשר, כבר בתחילת הקשר זה לא מרגיש לך טוב, ואת לא מפסידה הרבה אם את ממשיכה הלאה.ובצד, את מספרת על עניין שלישי, והוא המעורבות המעמיקה של אמא שלך. אם אמא שלך רוצה לבחור לך בעל ואת מוכנה לקבל זאת, בבקשה. אבל אולי כדאי למדר אותה, כדי להקטין את הלחץ ממנה. נדמה לי שהגיע הזמן לתת לעצמך קצת ספייס. אמא לחוצה ומלחיצה לא עוזרת לקבלת החלטות נכונה שלך עבורך. היא תהיה איתו רק בארוחות חגיגיות. את תהיי זו שתהיה איתו במיטה, ותדיחי איתו כלים. יש דברים שרק את צריכה לקבוע בהם, וזה אחד מהם.