התמודדות עם משבר זוגי: עצות מפורום

תאריך פנייה: 02.05.2012 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
אנונימי
לא יודע מה לעשות
02.05.2012 • 13:14

לא יודע מה לעשות הסיפור שלי הוא כזה אני נשוי + 1 היא נשואה +2מנהל רומן עם גיסתי אשתו של גיסי אח של אשתי בקיצור אשתי יש לה אח אז אשתו אז ככה לפני שנתיים + נהפכנו לחברים מאוד מאוד טובים וקרובים והקשר התחזק וכו' שנה אחרונה אנחנו נפגשים בסתר ועושים הכל מהמילים החמות למעשים החמים סקס ולאהבה המטורפת לאחר קריאה של כל הפורום המרשים החלטתי שזהו אני לא יכול לעשות לאשתי את זה ולא לילדים ולא לבעלה ולמשפחות פתאום כאילו חשבתי כאילו אמרתי זה או היא או המשפחה שלי ואז אמרתי לה שלא מתאים לי יותר ושאני רוצה שנפסיק היא אומרת שריסקתי אותה ושהיא אוהבת אותי ואמרתי לה שגם אני אוהב אותה אבל אנחנו צריכים להפסיק היא השוותה את הפרידה הזו ליום העצוב בחייה שאביה נפטר לא יודע מה לעשות מצד אחד אני אוהב אותה ורוצה להמשיך בזה מצד שני זה עיניין זמני עד שניתפס ושניתפס זה יהיה מאוד קשה לכל המשפחות ממש ישבור את כולם ויש את אשתי שאני מלא הערכה אליה ואוהב אותהלסיכום מאוהב בשתי נשים ולא יודע מה לעשות ממשפוליגמיהאני רוצה להתגבר אבל היא לא משחררת ואנחנו גרים גם קרוב ומשפחה קרובהאיך אני יכול להשתחרר ולשחררתודה מראש

ד"ר אורן חסון
בור עם חומר נפץ שקשה לצאת ממנו
03.05.2012 • 14:18

אנונימי יקר,
אתה צודק לחלוטין בהחלטה שלך להיפרד ממנה. ואם למדת משהו מתוך קריאה בפורום הזה, וזה מה שהשפיע עליך, אני שמח שעלה בידי להשפיע עליך.ברור לך שזה חומר נפץ. הקושי כרגע הוא שאתה לא זה שמחזיק את הנפץ ביד, אלא גיסתך.אתה חייב להיות יצירתי ביכולת שלך להפריד את החבילה, כי הנזק עלול להיות עצום - לך, לקשר שלך עם ילדיך, ולאשתך - ואני כבר לא מדבר על משפחתם של גיסיך. בעיקר, במקרים כאלה, אני חושש לילדים שלך ולקשר שלהם אתך, בדיוק כמו לילדים שלה, ולקשר שלהם או איתה או עם אביהם - קשרים שעלולים להיקרע לחלוטין, ועם הרבה כאב, כאשר העוצמות הרגשיות גבוהות.וכשאני אומר יצירתי - זה אולי אפילו להתעקש על מעבר דירה, מגורים, עבודה (הזדמנות עסקית, למשל, רילוקיישן - כל דבר שירחיק אותך משם) - שגם אם יש בהם נזק, הוא כאין וכאפס לעומת הנזק שיהיה אם הרומן הזה ימשיך. ואם יש לה בן משפחה שלה, שהוא אדם אמין ויכול להשפיע עליה, זו גם כן אפשרות, ובתנאי שהוא באמת אמין ודיסקרטי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אנונימי
14.05.2012 • 10:46

הקשבתי נפרדתי ממנה בכתה והתגלגלו העיניינים וחזרנוהשבוע נפרדתי ממנה שוב אבל היא לא מפסיקה לבכות ואומרת שאני הדבר הכי טוב שלה בחיים ואיך אני עוזב ככה ומה היא תעשה עכשיו קשה לה לגעת בו וכו'המצב לא פשוט זאת לא סתם אחת שאני יכול לקום וללכת ממנה וזה לא שאין לי רגשות אליה אני גם מרגיש אהבה אליהמה לעשות? היא בוכה וזה שובר אותי !!!!

ד"ר אורן חסון
14.05.2012 • 11:18

אנונימי יקר,
לא חידשת מאומה בזה. הרי זה היה ברור. אני מחזיר אותך לתשובתי הקודמת - זה בור עם חומר נפץ, וההחלטות הן שלך, על כל הצער, אם לצאת ממנו או לא. זה הרי יתפוצץ מתישהו, ואתה רק צריך לנסות ולהשפיע, ככל שאתה יכול, על התנאים שבהם זה יתפוצץ ועל התוצאה הסופית. קרא שוב ושוב את תשובתי הקודמת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מור
לא יודע מה לעשות
17.06.2013 • 16:51

קראתי את הסיפור שלך, ואני מזדהה עם דברייך.לפי דעתי עליך לעשות את הבחירה הנכונה ביותר עבורך. נכון שעבור האישה השנייה זה קשה ונכון שהמצב שאתם מצויים בו כיום, קשה מאוד - שכן המדובר במשפחה משותפת אותה אתם חולקים יחדיו, אבל עם כל הקושי בדבר, אתה צריך לחרוץ דברים ולא להותירם עד שיתפוצצו, כי כפי שאמרת הכאב לאחר מכן יותר גדול מאשר הכאב עכשיו.אם אתה אוהב את אישתך, אז תישאר איתה, הגם שיש לכם ילד משותף וגם כי הינך אוהב אותה.לגבי האישה השנייה, לפעמים החיים מובילים אותנו לבגוד גם בשל שינוי אורח חיים, לחץ נפשי והרצון לחדש את המלאי, ולכן לפעמים אותה אהבה נראת אהבה בעוד שאהבה האמיתית שמורה לאישתך.תנסה לעבור עיר מגורים, לשחרר אותה מהחיים שלך - כי ההזדקקות שלכם הינה מינית (מכיוון שהיא אסורה), ולכן אתה חושב שאתה מאוהב בה.תנסה לדמיין את עצמך בלי אישתך ותנסה לדמיין את עצמך בלי האישה השניה, ותחליט, אני מאמינה שתמצא את הדרך הנכונה בה תחיה בשלום.