מה את רוצה לעשות?
נוי
בעלי לו מדבר איתי
⌄
שלום
אני נשואה 18 שנים בת 44 בעלי 43 -3 ילדים חיים לא כלים בגלל שבעלי לא עובד מסודר כבר 5 שנים וכול הדאגות עלי , לפני חג הפסח היה לנו ויכוח שוב על כסף הוא מקלל הרבה ודיבר על אמא שלי לא טוב , אמא שלי מבוגרת תמיד נימצאת רק לעזרה לכולם. בריב הזה אני זרקתי על בעלי את השלט (לא חזק) והיום הזה כבר חודשיים לא מדבר איתי בכלל וגם הוא לא יושן במיטה שלנו ועבר לישון בסלון. בבית יש אבירה לא נעימה למשפחה כי הוא בכושי נמצאה בבית ומתעלם ממני. אני מדברת עבל הוא לא מדבר. זה פעם השנייה שיש ויכוח וזה קורה שהוא מתנהג ככה. אני מסכימה שלא עשיתי נכון שזרקתי עליו משהוא. אני דיברתי עם המשפחה שלו עבל הוא מבקש להם לא להיתרב. אז פניתי לרווחה לעו'ס כדי לעזור לי לפתור את הבעייה ו הוא מוזמן לשבוע הבא למפגש עם העו'ס אני מקוה שהוא יהגיע. אני רוצה לדעת באמת מה הוא מתקון לעשות אולי הוא רוצה להיתגרש אני לא יודעת מה בראש שלא אכשיו. מה אתה ממליץ לי לעשות ואיך להיתנהג איתו. תודה
ד"ר אורן חסון
להשיג את מה שאת רוצה להשיג
⌄
נוי יקרה,
גם אני לא יודע מה הוא מתכוון לעשות. ולגבי המלצה עבורך: אולי כדאי שתחשבי מה את רוצה לעשות. כי גם את זה אני לא יודע. לא כתבת גם את זה. ואולי כדאי קודם כל להחליט מה את רוצה לעשות, ואחר-כך להמתין לתהליך עם העובדת הסוציאלית ולראות איך להשיג את מה שאת רוצה להשיג.וכדאי שתחליטי מה את רוצה לא רק ברמה של "להיות איתו" או "לא להיות איתו", אלא גם ברמה של "אני רוצה להיות איתו" ורוצה שהוא ישתדל מאד לעשות א., ב., ג., ואני אשתדל מאד לעשות ד., ה., ו., או ברמה של "אני רוצה להיפרד" ורוצה שאם וכאשר זה יקרה, יהיה מצידו ח., ט., י., ואני אשתדל לעשות את י"א, י"ב, י"ג.