בעיית אמון בנישואין

תאריך פנייה: 08.05.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אלין
איך מתמודדים עם בגידה?
08.05.2012 • 17:21

(הודעה ללא תוכן)

אלין
איך מתמודדים עם בגידה?
08.05.2012 • 19:19

אני נשואה+2 ובאושר אני אישה שנותנת מעצמי יותר מידי עובדת ומגדלת את הילדים לבד כי בעלי לא בנאדם שעוזר בכלל לפעמים אני אומרת לו שאני נשואה לשייח סעודי וחסר לו רק כתר על הראש ועדין לא מבקשת ממנו לעזור אני מנקה מבשלת מכבסת מקפלת עושה קניות מחנכת את הילדים וכול מה שקשור שעורי בית מקלחות ועודדדד כמה פעמים ביקשתי שיעזור בלי שאני ידרוש או יבקש אך הוא בשלו גם בצד הריגשי אני מאוד חמה מפרגנת
ומפנקת והוא התחיל אחרי 6 שנות נישואים אחרי שיחה מעוררת ממני שאני אומללה הוא השתנה והתחיל לפרגן ןלהתיחס יותר יפה וכול זה התחיל שתפסתי אותו מדבר בצא׳ט עם מישהי שהוא לא מכיר ופונה אליה בשמות נעימים אחרי השיחה הוא השתנה והבטיח שזהו הוא לא יצוטט יותר והוא ישתנה ב״ה זה עזר אחרי שנתיים זה שוב התחיל העניין עם הצאט אמרתי לו שאני לא אוהבת שהוא מצוטט כי אני מאמינה שזה רק יהרוס את הנישואים כך בסופו של דבר מדיבור נהיה רומן הוא אמר שהוא חזק ובחיים לא יבגוד לומרות שאמרתי לו שלדבר עם אישה אחרת זה בגידה מבחינתי הוא כמובן לא הפסיק פשוט לא היה נכנס שאני נמצאת וכמה פעמים ראיתי אותו נכנס וכעסתי ואז זה עבר לפייסבוק גם שם הוא מדבר עם נשים ומפרגן להם רבנו פעמים וכמעט עזבתי את הבית בגלל זה והוא הבטיח שזו הפעם
האחרונה הוא הבין שהוא יכול לאבד את הבית
אתמול בלילה הוא אמר לי באה לישון אז באתי למיטה והוא נדבק לאייפון כרגיל מבחינתי הוא אוהב לקרוא הכול ולראות פיספוסים ועוד הרבה אני כנראה שהלב שלי הרגיש לא הצלחתי להרדם ולא הפסקתי להתהפך אחרי שעתיים וחצי שהוא מחטט באייפון הוא החליט שהוא הולך לישון ואחרי שתי דקות הודעה לאייפון זה לא הודעה של צטט אני שאלתי מי זה בשעה כזו והוא אמר לא יודע בבוקר שהוא חזר מהתפילה אני כבר חפרתי לי את הלב ובדקתי אופציות איך לשחזר הודעות שנמחקו ואיך מצליחים לקרות כי ההודעות המשוחזרות מגיעות בגיבריש שהוא חזר שאלתי אותו על ההודעה והוא אמר לי מה שוב את מדמינת אני מדבר עם אחרות אז שאלתי מי זה היה והוא אמר לי שמשהי שלחה כנראה אליו הודעה בטעות היי מאמי מה קורה ביקשתי לראות ואז הוא אמר שמחק כדי שאני לא יראה ויתעצבן על משהו שלא קשור אליו ואז אמרתי שאני לא מאמינה ורוצה לבדוק הוא לא דימיין בחלום שאני יצליח לשחזר ולפענח לקח לי בדיוק שלוש דקות וראיתי הודעה שיר תפסקי להגיב הראתי לו והוא נחנק לא ידע מה להגיד אני כמובן שהתפרצתי והוא ניסה להרגיע וסיפר לי שזה רק מישהי מהצטט שסובלת עברת התעללות והוא רק מייעץ ומקשיב לה ושזה נמשך שנה וחצי לא ברצף כול כמה חודשים שקשה לה או שקרה לה משהו חדש ונורא אז היא מסמסת לו והם מדברים והוא מרגיש טוב שהוא עוזר לה
קודם כול סליחה שאני חופרת ללא הפסקה פשוט נסיתי להעביר את כול מה שקרה כדי לדעת מה לעשות
אני הלכתי עצבנית ואמרתי לו שיש לו יומים למצוא מקום לגור ואני לא רוצה לראות או לשמוע ממנו הוא התחיל לסמס לי שאני יחזור אני החיים שלו ושהוא לא מאמין שזה הגיע לכך כי הוא בסך הכול רצה לעזור ובסוף הוא נדפק והוא אמר לה מה קרה וגם היא התקשרה אלי וניסתה להסביר לי שהם מעולם לא נפגשו וזה היה רק שיחות עידוד ושרק הוא הצליח להוציא אותה מדיכאון חזר וארוך אחרי חצי יום בחוץ לבד ובוכה ללא הפסקה על המכה שקיבלתי חזרתי רק כדי לראות את כןל ההודעות שהיו בינהם לוודא שהם באמת לא נפגשו לומרות שמבחינתי זו בגידה לכול דבר הוא היה שבור וביקש אלפי סליחות ושהוא לא רק מבטיח אלה גם נשבע שזהו אין יותר הוא לא הסכים להראות לי את ההודעות אז אני לא הסכמתי לדבר איתו או שיגע בי רק בלילה מאוחר הוא הסכים ובתנאי שהוא יהיה צמוד אלי והוא אמר שאין מה לראות ושהוא יודע שאני רק יפגע יותר כי היא מסכנה והוא בסך הכול היה מפרגן לה וכן אומר לה מילים יפות כדי לעודד אותה
עכשיו אני לא יודעת עם להאמין לו שזה לא יקרה שוב ואם באמת הם לך נפגשו
בבקשה תעזור לי אני לא יודעת עם לסלוח לו ואיך להתמודד אני רוצה למות

ד"ר אורן חסון
בעייה של אמון
09.05.2012 • 00:21

אלין יקרה,
נוצרה אצלכם בעיה רצינית מאד של אמון. האם הוא מורח אותך בסיפורים מרוככים כדי להרגיע אותך? האם הוא עשה יותר ממה שאת יודעת שהוא עשה? - אני לא יכול לדעת, ואת מאד מאד רוצה לדעת וחופרת עוד ועוד. וכשמחפשים עוד ועוד, כל סימן קטן, ואולי גם לא ודאי, נראה כסימן לדבר גדול, וזה מפחיד. גם כי זה מאיים על הנישואים, וגם כי את לא רוצה להיות פראיירית. ואז את מחפשת עוד. וזה קל עוד יותר כאשר הוא באמת לא טומן ידו בצלחת.במצב הזה, תתקשי להאמין בו גם אם הוא יהיה בסדר במשך שנה או שנתיים שלמות. למה? כי את לא רוצה להיות פראיירית, ותבדקי, והתחושה שלך תמשיך להיות לא טובה לאורך זמן. זה לא מסייע לזוגיות, וגם לא לשקט הפנימי שלך, והיית רוצה כזה, ללא ספק. אני מציע שתלכו ליעוץ זוגי. כדי לדבר על זה, כדי ללמוד להרגיע, כדי ללמוד לסמוך זה על זה. גם שם זה ייקח זמן, אבל פחות, ותוכלו להגיע למקום טוב יותר בסוף התהליך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אלין
בעייה של אמון
09.05.2012 • 01:59

תודה רבה