תסכול בנישואין: מה עושים?

תאריך פנייה: 05.05.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
פלונית
מבולבלת
06.05.2012 • 00:44

היי,אני לא יודעת מה אני עושה עם בעלי..אני שמה לב שהוא פשוט מזלזל בי, לא מבין אותי. הוא חושב שהוא הבנ"א הכי חכם בבית והשבוע הוא פשוט חנק אתי.(שטפתי את המטבח ,לא מאד.. כי ידעתישיש לי עוד כמה בישולים אבל בשביל שיראה קצת יותר נורמלי..והוא התחיל להתעצבן את לא עושה דבר מושלמים, את עם התדמית שלך והמה שרואים מהדלת...ואז הוא שפך עוד מים והוציא עוד ליכלוכים... ושפך מלא חומר של שירותים מסריח...בשרותים וטען לי שאם חשוב לי המה יגידו אז גם צריך לנקות את השירותים כי זה מפריע לו אמרתי לו שאין לי כח כרגע לכל הדברים האלה ובעצבים עקר את הדלת של השירותים בשביל שאני אהיה חיבת לנקות את זה באותו רגע.אני חייבת לציין, אני עוד לא בת שלושים,יש לי שלושה ילדים צפופים וקטנים וכרגע,אני בתחילת הריון .עקרונית - לא רציתי יותר והוא כל הזמן רק אמר שיהיה בסדר וזה רק יחזק את הקשר ביננו... והנה אני רואה שהוא ממשיך ליהיות כזה*** נמאס לייייייייייייייי. אין לי כח ליהיות הסמרטוט שלו (ת"מ)אנא עוצו לי עיצה (הוא חושב שהחיים שלו הכי אידיאלים והוא לא צריך שום ייעוץ אני לעומת זאת הלכתי מספר פעמים לתייעצות וזה לא בדיוק עזר)תודה רבה על העזרה

ד"ר אורן חסון
התסכול שלו, התסכול שלך
07.05.2012 • 11:06

פלונית יקרה,
הלכת מספר פעמים ליעוץ, וכפי שכתבת "זה לא עזר" ובכל זאת את מחפשת יעוץ, ובשביל זה כתבת. אני לא יודע מהו סוג היעוץ שהלכת אליו, וגם לא מדוע לא המשכת. אפשר להשפיע גם ביעוץ לבד, כשהוא לא מצטרף, ואפשר גם לשקול ביעוץ לבד את כל האפשרויות שלך. את מחפשת מוצא, וזה מה שאת עושה כאן, וכרגע נדמה לי שאת די מיואשת ולא רואה מוצא - מה עוד שאת רואה עצמך כובלת את עצמך יותר בתוך הנישואים האלה עם הריון נוסף.לכאורה - אם הוא חושב שצריך לנקות את השרותים יותר, אז גם הוא יכול. מסיבה כלשהי הוא מרגיש צורך לפגוע בך, ולא ברור לי למה. ממה בדיוק נובע התסכול שלו? גם זה חלק מהתמונה וצריך להבין זאת גם אם ההתנהגות שלו היא ללא ספק לא ראויה, משפילה ומכעיסה. האם הכעס שלו הוא חלק מהחיים האידיאליים בעיניו? - אני לא חושב. גם הוא מבין שיש בעיה, אבל אולי לא רוצה לערב עוד אדם שאולי יפריע לו להרגיש שהוא מנהל את חייו בעצמו. אם את יכולה ללכת ליעוץ זוגי לבדך, לכי ליעוץ זוגי לבדך בכל זאת, כי התקשורת ביניכם היא תקשורת של פגיעה - לפחות מצידו, ושל תסכול רב מצד שניכם.קראי גם, בבקשה, את המאמר הבא שלי על חיזוקים חיוביים. לכאורה מה שאת מתארת לא מניח מקום ל"חיזוקים חיוביים", אבל אני לא בטוח כלל שזה לגמרי כך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ד"ר אורן חסון
שיפור הזוגיות-חיזוקים חיוביים:מאמר
07.05.2012 • 11:14

שכחתי לצרף את המאמר שלי על שיפור הזוגיות בעזרת חיזוקים חיוביים - לא קל למי שזה לא טבעי לו, אבל יעיל מאד.לחצי על הקישור הזה כדי לקרוא אותו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083