מידת זוגיות וביחד - פורום

תאריך פנייה: 05.05.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
דינה
עוד נושא שעולה.
05.05.2012 • 10:28

כתבתי לפני 3שבעות על הפנטזיות של חבר שלי בן58 .אני בת 50 . 4 חודשים ביחד. אני חושבת שהוא קלט כמה זה מפריע לי! ממשיכים . אבל אני מבולבלת הרבה ויש לי סיבות. אמר שלא רוצה קשר מחייב יחד עם קנה לי מכונת כביסה חדשה ומוכן לחכות לכסף. סוף שבוע אחרון לא נפגשנו כי הוא שמר במשק בלילה שבת היה צריך לישון. במשך השבוע בקושי דיברנו.אתמול ל א נפגשנו כי ישלו אורח מחוייל.גם לגבי היום הוא "לא יודע".נדמה לי שה"לא יודע" גודל עם הזמן.שאנחנו יחד טוב לי ונהנת.גם אומר ש"זוכר אותך תמיד רק לא תמיד יש לי זמן לדבר ועוד..." מפחדת מאיזו מלכודת רגשית של טוב ולא מספיק. איך אני חיה עם ה"לא יודע"הזה.אני אוהבת חיםם יותר מסודרים. לפעמים אני שואלת את עצמי האם אני אוהבת ? איך אני מגיעה למקום טוב יותר?

ד"ר אורן חסון
מידת זוגיות וביחד
05.05.2012 • 20:51

דינה יקרה,
את צודקת. זה קשה כאשר הוא לא מצליח לספק לך את הבטחון ואת מידת הזוגיות והביחד שאת רוצה. אתם מדברים, מן הסתם, גם על זה. האם זה ישתנה בעתיד? האם העתיד צופן משהו טוב יותר איתו? בלעדיו?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דינה
מידת זוגיות וביחד
06.05.2012 • 00:32

לפני חודש אמר לי שלא מחפש קשר מחייב. ולא זוגיות.נפגשים פעם-פעמיים בשבוע.תמיד מוכן לעזור.יודע להקשיב."זוכר אותי תמיד".נמשך ומחכה לפגישות. אני נהנת איתו בטיולים. שיחות נפש וסבלנות נמצאות בקשר. לגור ביחד לא מתאים לי עכשיו.לפי הסימנים בשטח בעיניי הקשר כן עם מחויבות משני הצדדים. אני פחןת עסוקה ממנו. חושבת למלא את הזמן . אולי זה יעזור.? גבר אחר גם לא יהיה מושלםאולי יותר חשוב איך היחד ולא כמה?

ד"ר אורן חסון
אולי מצאת
07.05.2012 • 11:02

דינה יקרה,
גם האיך לעומת הכמה, תלוי במידת התסכול שלך כאשר ה"כמה" הזה חסר. את מכירה את עצמך טוב מכולם, ואת מכירה גם את ה"איך" הטוב, וצריכה להחליט אם את מסתדרת עם זה. נראה לי שאת מחפשת סיבות למה להישאר איתו, ואולי מצאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083