ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 169
-
זוגיות
בת 18. נפרדה לאחר חברות של כשנה. עברו מספר חודשים. בניגוד לעקרונותיה המוצהרים הגיע עם חברה לשעבר לקשר בלתי מחייב של יחסים בלבד. טוענת שטוב לה כך. ולא איכפת ל...
-
אשמח לייעוץ
אני בזוגיות קרוב לשנתיים. אני אוהבת אותו, ויודעת בוודאות שגם הוא אוהב אותי באותה מידה. אבל יש תקופות לפעמים שהוא מעדיף להיות יותר עם החברים, או שהוא עסוק מאו...
-
האם להמשיך בזוגיות?
אני בת 35 ויוצאת עם מישהו בן 48. אנחנו יוצאים קרוב לשנה.אני מאוד מעונינת להתחתן ולהביא ילדים והבחור רומז שהוא רוצה ילדים אבל לא חתונה.אנחנו שוקלים לעבור לגור...
-
מסובכת..
שלום ד"ר חסון,הייתי בקשר זוגי רשמי עם בחור בן גילי (25) כ-3 שנים. אנחנו מכירים מגיל צעיר (תקופת הצופים) והתחלנו לצאת רק אחרי הצבא.באיזשהו מקום הקשר בינינו לא...
-
קשר לא מוגדר
היי ד״ר חסון, טוב אז המצב קצת מסובך אצלי. אני בקשר עם מישהו כחודש וחצי, יוצא בשאלה. הוא בן אדם שנורא מפחד ממחויבויות, אולי בגלל שרק עכשיו יצא ממסגרת קשה של ה...
-
זקוק נואשות לעזרא
שלום ד"ר אורן ,אני בן 37 ואב לשלושה ילדים בגילאים 3-7 ת נשוי מזה כ - 11 שנים .מטבעי אני לא איש ריב ומדון , מסתדר ומקובל בחברה . לצערי , יש לי בעיה חמורה בהתנ...
-
שלום ד"ר אורן
אני בת 27, התחתנו לפני שלושה חודשים לערך, בעל מקסים. אני כרגע בסטאז' של שנתיים.בעייתי היא כזאת:אני בתקופה בחיים שמאוד מתאים לי להביא ילד (אני מדברת עכשיו מתו...
-
מסתכל על אחרות
היי,אני יוצאת כשנה עם בחור נפלא שאני אוהבת מאד.יש לי בעיה קטנה, כשאני לידו ואנחנו יוצאים ,או בים או אפילו נוהגים על האופנוע כל בחורה שעוברת הוא חייב להסתכל ....
-
סובלת בחברה
אני ובעלי כבני 50, הוא דומיננטי בחברה, מקובל מאד, יש לו חוכמת חיים, יודע להקצין, גם כשאני מנסה ליזום שיחה, להתבלט הוא תמיד גונב את ההצגה, והאנשים מדברים אך ו...
-
חוסר אונים בנישואין.
אני נשואה כשמונה שנים. אלו נישואים שניים של בעלי וראשונים שלי. לבעלי שני ילדים מנישואין קודמים ולנו שלושה ילדים משותפים.בשנתיים האחרונות, מאז נולד הבן הקטן, ...
-
לא יודעת במי לבחור
הייתי בקשר מאוד טוב עם בחור במשך ארבעה חודשים..אהבנו מאוד והיה לנו טוב..אבל היו כמה בעיות..קודם כל אני בת 19 והוא גדול ממני ב10 שנים ככה שהחיים שלנו לא ממש מ...
-
חבר שלא עוזב..
היי ד"ר אורן חסון. שאלתי אותך בעבר מספר שאלות לגבי הקשר שלי ושל חבר של לשעבר. הבנתי עם הזמן שכשיש המון ריבים ובעיות בקשר, זה לא יכול להצליח בעתיד. ניסינו מספ...
-
הורים מסכסכים
שלום. בתי נשואה לגבר מקסים , הוריו אפשרו להם לגור בקרבתם בדירה ששייכת להם על מנת שיחסכו וגם יקבלו עזרה בטיפול בבת הקטנה . אני גרושה ללא אמצעים ועוזרת להם כמה...
-
זוגיות במשבר
שלום אני וחברתי גרושים בשנות השישים. בזוגיות כ5 שנים.מה שמפריע לי שחברתי שגרה בדירתי בקשרים מאוד אינטנסיטיבים עם משפחתה, שזה אומר אירוח של ילדיה ונכדיה כמעט ...
-
פנינו לאן
אני בת 50 גרושה אם לשני נערים.בזוגיות מזה כשנה וחצי עם גבר שמבוגר ממני ב-8 שנים. גרוש.מזה כשנה אנו חיים ביחד.אבל אני לא שלמה עם הקשר והוא מודע לכך.הפלוסים - ...
-
חתונה
ד״ר אורן שלום אני ובן זוגי מעל 5 שנים ביחד, אנחנו בני 28 ויש לחץ כבד לחתונה מכל בני המשפחה וכמובן מהצד שלי. הבהרתי לו את הרצון שלי לחתונה אך הוא איננו מעוניי...
-
איך לגלות אם הוא מתעניין?
היי ד"ר אורן,שאלה קצת נדושה אני מניחה...אבל אשמח לעצה..אני סטודנטית ויש במכללה שלי מישהו שמוצא חן בעיני כבר כמה זמן..אני רואה אותו פעם בשבוע בשיעור מסויים של...
-
המשפחה מפריעה לזוגיות.
שלום , אני בן 22 וחצי יש לי חברה כבר 3 וחצי שנים יש בנינו אהבה מטורפת וחזקה אבל יש כמה בעיות שקשה לנו להתמודד איתם .המשפחה של החברה שלי קשה לה לקבל אותי ואת ...
-
משבר בזוגיות
שלום, אני וחבר שלי בני 30+ ובקשר כשנתיים. הקשר ידע המון עליות ומורדות, בתחילת הקשר כנראה כי הוא לא היה מוכן למערכת יחסים מחייבת, ולא ידע להשקיע בזוגיות, ואני...
-
נושא שעלה שוב
אני בת50 בקשר שלושה חודשים עם גרוש בן 58.שאלתי אותך לפני חודש על פנטזיות מיניות שלו.היום הנושא עלה ש ו ב.סיפר לי כיהשתתף פעמיים באורגיות ורוצה לצרף עוד גבר.ע...
-
התאמה
שלום לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל אשמח לעיצהנפגשתי עם מישהו במסיבה ויצאנו כבר שלוש פגישות. יש בינינו הבדל של 40 ס"מ בגובה, מה שקצת מציק לי, מרגישה אי התאמה...
-
התייעצות
שלום ד"ר,אני בת 20. יש מישהו שאני מכירה 5 חודשים בבסיס בו אני משרתת. במהלך התקופה הוא ניסה להתקרב אליי וניסה לפתח את זה. לא הראיתי הדדיות להתקדם בקשר, וגם בה...
-
אהבה
אני נשואה כבר שני וחצי מאוד מציק לי שאין תשוקה ואהבה כמו שהיה לנו בהתחלה,אני כל הזמן מדברת על זה עם בעלי הוא מבין ומתאמץ בשבילי אבל אני מרגישה שהוא עושה מאמץ...
-
תגובה
שלום ד"ר,במהלך השבוע הזה, שבו אני לא יזמתי שיחות עם החבר שלי, נתנתי לו ולי מרווח, סיכמנו שניקח שבוע כדי לחשוב על היחסים שלנו באופן רציני.הוא כל יום שלח לי סמ...
-
התחלנו ברגל שמאל
שלום, אני בת 28 אחרי תקופה ארוכה ללא קשר זוגי החלטתי לנסות דרך אתר אינטרנט והכרתי בחור. הבחור מצא חן בעיני ושכבתי איתו בפגישה הראשונה. מאז הבהיר לפני שאינו מ...
-
איך לפתח רגישות בצד השני?
שלום דר' חסון,רציתי לדעת, איך מזהים רגישות אצל גבר?ואם הדבר חסר, איך מעודדים רגישות לבת זוג ולילדים?תודהאולי
-
בליינד דייט
שלום פגשתי במישהי דרך האינטרנטכנראה מעוניינת להיפגש אם כי אינה מודעת לגובה שלי 1.64וגם אני לא מודע לגובה שלה אבל לפי תמונות אני חושש שיותר גבוהה ממניהאם אני ...
-
קושי להיפתח
אני בת 25 יוצאת כבר שנה עם בן זוג מדהים אוהב אכפתי בקיצור עם מלאך הבעיה היא שהוא אדם שאוהב לדבר הרבה לפתח שיחה לעומק לחקור ולבחון הכול מכול זוית ואני ממש לא ...
-
משבר אימון
אורן שלום, אנחנו זוג צעיר נשואים שנה-לפני כן היינו חברים 5שנים +תינוק בן 3חוד׳. תמיד הזוגיות בינינו ידעה עליות ומורדות אבל אני אוהבת אותו מאוד וקשה לי לוותר ...
-
קנאה?
שלום ד"ר אורן,אני נמצאת בזוגיות כבר מעל לשנה וחצי, עוד מעט שנתיים ביחד. יש לנו זוגיות מאוד טובה באופן יחסי למה שחשבתי שזוגיות אמורה להיות מהסביבה (טלוויזיה, ...
-
בבעיה רצינית
שלום רב לך וחג שמח :)אני נשואה כחצי שנה ואני ובעלי ידענו עליות וירידות במערכת היחסים שלנו כחברים ופרצנו לצערי הרב משהו שהיה אסור לנו וזה דיבור אסור שאין בו כ...
-
פרידה
היי.לאחרונה נפרד ממני בן זוג עימו יצאתי כשלושה חודשים וחצי.עפי כל ההתנהגויות שלו, במהלך הקשר ובפרידה, אני סבורה שהוא סובל מהפרעת אישיות גבולית.אני מבקשת לציי...
-
חוסר תקשורת וזוגיות
שלום אנו נשואים 17 שנה יש לנו 3 ילדים 14 12 10 אני בת 44 בעלי בן 49 , במשך כל השנים הייתה בינינו זוגיות טובה, יחסי מין טובים, מידי פעם היו התרחקויות ותמיד יד...
-
איך לאמר למישהי שאני בתול בן 31 ?
לד"ר אורן חסון שלום רב,ראשית שיהיה לך חג שמח לך ולכל בני משפחתךהנני פונה אליך לגבי סוגייה קשה שאיני יודע איך לצאת ממנה בצורה נקייה ואני אשמח אם תוכלי לייעץ ב...
-
לא יודעת מה רוצה
שלום לך ד"ר,אני מזה שנה וחודשיים במערכת יחסים שבתקופה האחרונה התחילה מאוד להיות היטל כבד על שנינו.אנחנו בני אדם משכילים ובוגרים (אני בתחום ההיטק והוא סטאז'ר ...
-
המשך,לא יודעת איך להתמודד עם זה.
* מצטערת על כל טעויות ההקלדה.אני כותבת מהפלאפון וקצת קשה.
-
לא יודעת איך להתמודד עם זה!
היי, אני יוצאת עם בן הזוג שלי כבר חצי שנה.בתחילת הקשר(חודשיים ראשונים) שמתי לב שהוא בוחן בחורות יותר מדי,גם כשאני נמצאת לידו(משהו שממש הרגיש לי כחוסר כבוד) א...
-
זקוקה להכוונה
שלום, אני בשנות השלושים גרושה טרייה + 2 . אני חשה צורך לשתף שהגורם המרכזי לכך שנישואיי עלו על שרטון, נעוץ בהעדר סיפוק מיני של שנים. האהבה מעוורת, ללא ספק, הי...
-
מה לעשות?
שלום רב, אשמח ליעוץלפני כחצי שנה הכרתי בחור במקום עבודה חדש שעבדתי בו. עבדתי שם רק 3 חד' והוא ידע כבר בחודש הראשון שבאיזשהו שלב אני אעזוב ללימודים.במהלך כל ה...
-
האם יש סיכוי?
לדר' חסון שלום רב,אני בת 30, יוצאת עם בחור בן 32 במשך חודשיים. הכרנו באתר הכרויות. מהתחלה שידר רושם רציני. שמרנו על קשר יומיומי, בגלל נסיבות שונות נפגשנו פעם...