ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 170
-
מתוסכלת
היי, אני בת 33 נשואה בשנית יש לי ילדה מנישואים קודמים ותינוק בן שנה מנשואים נוכחים. אנחנו נשואים כשנתיים אלו גם נשואים שניים של בעלי ויש לי ילד מנשואים קודמי...
-
איך אוכל להוכיח?
אני יוצאת עם בחור מזה כחודש. שנינו בני 25+-.הוא בדיוק מה שרציתי ומתאים לי בדיוק וכנ"ל אני לגביו. באמת התאמה מושלמת. נראה מעולה וטוב לי איתו והסקס..וואו. אין ...
-
אוהב אותי,אני פחות
ד"ר חסון שלום. יש לי חבר כבר חודש שאוהב אותי נורא ומראה את זה כל הזמן (שנינו בני 20 ). מה שלי קורה איתו זה שכשאני איתו נחמד לי ונעים לי וכיף לי וכשאני לא אית...
-
זוגיות וחלומות
אני בת 36. נמצאת עם בעלי 7.5 שנים, יש לנו שני ילדים. אנו אוהבים מאד ומסתדרים מצוין. בזמן האחרון אני חולמת חלומות בהם אני מתנשקת או שוכבת עם אחר. מה פשר חלומו...
-
התאמה זוגית
שלום רב, אני בת 30 ויצאתי למשך שנה וחצי עם כחור בן 32, יש בנינו אהבה גדולה, נפרדנו בגלל שבזמן האחרון יש בנינו המון מריבות וויכוחים, יש לציין שיש לו המון בעיו...
-
רומן בעבודה
לפני כ-3 שנים היה לי רומן עם מישהי בעבודה (שנינו נשואים עם ילדים). הקשר פסק, אך עדיין שנינו במקום העבודה.בלי להיכנס לפרטים - רומן זה לא דבר שיקרה לי יותר, וא...
-
חוסר תשוקה בקשר
מזה כחצי שנה אני יוצא עם מישהי,לאחר תקופה של כ 7 שנים שלא הצלחתי להיכנס לקשר רציני ויציב, אני בן 30 , והיא בת 25 , אף פעם לא הכרתי בחורה כל כך איכותית, יש בי...
-
קשר מאוד מבלבל
בת 20, הוא בן 21, יוצאים כחודשיים.למרות גילו, יש לו עבודה גדולה, שבה הוא מרווח המון, הוא חכם, יש לו כסף, רכב צמוד, דירה...בחודש הראשון, הקשר היה ממש טוב. כל ...
-
זוגיות במשבר
שלום, אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מקווה שאמצא כאן את התשובות או את העצות. יש לי חבר כבר קרוב ל4 שנים, שנינו עברנו את אמצע שנות העשרים לחיינו. אנחנו שונים מ...
-
איך יודעים?
שלום אנו באמצע שנות השלושים לחיינו, כעשור ביחד עם ילד מקסים בן 4נמצאים בטיפול זוגי מזה כחצי שנה בגלל פיצוצים לא קטנים במשולש אני- בעלי - החמות. שכמובן הרהיבו...
-
השוואות
שלום. אני וחברה שלי כבר שנה וחצי ביחד. יש לנו הרבה אהבה אהדה והקשר רציני מאוד. היא מעוניינת שאני אציע לה נישואים וזה אכן בדרך. הבעיה העיקרית שאנו חווים היא ה...
-
אהבה שלא קיימת בנישואין
אני כבן 42 נשוי 14 שנה +3 ילדים,הבעיה שלי היא שלפחות ב10 שנים האחרונות קיימת אצלי תחושת בדידות,חוסר מוחלט באושר ואהבה,העניין נובע מכך שאני ואשתי לא מסתדרים ו...
-
לא יודעת מה הוא רוצה
ד"ר חסון שלום. .יש לי קשר עם מישהו מאוד לא ברור..מצד אחד הוא אומר לי שהוא אוהב אותי נורא ובחיים לא הרגיש כך..ומצד שני כל הזמן עסוק בעבודה ובקושי מתראים..מצד ...
-
לא יודעת מה לעשות
שלום ד"ר אורן חסון, אני וחבר שלי כמעט שנה ביחד. בזמן האחרון היו כל מיני דברים קטנים שגרמו לי לא לבטוח בו בסופו של דבר.אתמול פניתי לחברה שלו בפייס שאלתי אותה ...
-
מבולבלת ופשוט לא מנוסה בזוגיות
שלום !, אני וחבר שלי בגילאים 24 26 , שנינו לא הינו במערכות יחסים ארוכות, היו קשרים רציינים אך לא ארוכים, העיניין הוא כזה, אני מרגישה לפעמים מצידו כאילו הוא ח...
-
בעל בזבזן
דר חסון שלום !אנחנו נשואים כ3 שנים + 2 ילדים. אני בת 27 ובעלי גדול ממני ב10 שנים.סך הכל הוא בעל אוהב ומפנק. אך הבעיה היא שאני לא יכולה להעיר לו על כלום בניגו...
-
פחד לפני החתונה
אנחנו עומדים חודש לפני חתונה ואני פשוט מרגישה שאני לא סגורה על עצמיכל התקופה האחרונה היו עליות והיו ירידות בסופו של יום הרגשתי שהוא האחד שליכעת כבר במשך כמה ...
-
הרגשה מוזרה
שלום ד"ר אורן חסון. אולי הבעיה שאני ארשום פה מעט שונה מהבעיות הרגילות.אני בקשר זוגי כבר שנתיים, הבחור מדהים. ויש בנינו אהבה, ומערכת יחסים רגילה לכל דבר. העני...
-
אהבה בסימן שאלה...
שלום, אני נופר בת 20 אני משרתת בבסיס סגור ויש איתי חייל שאנחנו עובדים ביחד וכשהגעתי לבסיס התחברנו מאוד מהר ונהיינו ידידים ממש טובים..היום אני 3 חודשים לפני ש...
-
הפסקה - יש סיכוי שתחזור?
חשוב להגיד שאני בן 26 והיא בת 19 אבל הפרשי הגיל מעולם לא הפריעו לנו.אנחנו בזוגיות של שנה ו8 חודשים. היא היותר בוגרת לגילה ואני קצת פחות וזה השתלב מצויין.היה ...
-
מובכת מחתונה
שלום, אני בת 25, יש לי חבר מזה 3 שנים. אנחנו מקיימים משק בית משותף כבר שנה (כולל חשבון בנק משותף). אנחנו מסתדרים מצויין, בבסיס חברים מאוד טובים. גם "שרדנו" ט...
-
לא מתחשק לי סקס עם אישתי
אבל לגמרי מדמיין ורוצה כל הזמן סקס עם כל מיני אחרות.למה??ויש לציין שאשתי מאד יפה ואני כן נמשך אליה ומחבק ומלטף ומנשק אותה כל הזמן. אבל לסקס איתה אין לי חשק.א...
-
הערצה במקום אהבה
יש לי חבר כבר חודש.מקסים ממש.באמת,לא מהעולם הזה.אם אני אבקש את הירח כי סתם ככה בא לי הוא ישיג לי אותו. וזאת בדיוק גם הבעיה..הוא בן 20 (אני בת 19) וזה הקשר הר...
-
טיפול פסיכולוגי
שלום אני בת 35 וכבר הרבה זמן לא היתה לי מערכת יחסים משמעותית עם גבר.פניתי לטיפול פסיכולוגי למטפל מומלץ ומנוסה לפני כשנתיים בגלל שאני רוצה להצליח להגיע לזוגיו...
-
עלבון קשה.
שלום. אני נשואה מעל 20 שנים.לי ולבעלי בת ובן בוגרים.אנחנו בני 46.בעלי במשך הרבה שנים שמן והיה מוזנח בלבושו.אני למרות שעליתי וירדתי במשקל,השתדלתי לשמור על הופ...
-
זוגיות בבעיה
שלום י רב!אינני יודעת למעשה מהיכן להתחיל.בת 42 נשואה + 2 ילדים. תמיד היו ביני לבין בעלי חילוקי דעות לגבי חינוך הילדים וכאשר התנהגו לא טוב קיבלו עונש אבל קיצו...
-
חושדת בבן זוג
שלום רב התחלתי לחשוד בבן זוג שהוא בוגד בי לאחר שגיליתי שהוא התכתב עם האקסית שלו בתחילת הקשר שלנו, למרות שהוא ניסה לשכנע אותי שלא הבנתי נכון את תוכן ההודעה ומ...
-
לא קל, מתגעגע
היי, קודם כל רציתי להגיד לך שזה פשוט מדהים מה שאתה עושה כאן בפורום, אני יושב קורא ולומד המון על הבעיות שיש לי וגם על כאלה שעשויות לבוא ולומד המון!אני בן 22 ה...
-
אקס שיוצר קשר ונעלם שוב...
שלום, יצאתי עם בחור כ4 חודשים, הזוגיות בסה"כ היתה טובה, עד ששמתי לב שברגעים שאני עצובה או שמשהו מציק לי, הוא לא מעוניין לדבר. זה מאוד פגע ביחסים שלנו עם הזמן...
-
מתח ביני לבין האקסית
היי ד"ר חסון,איך אפשר לגרום לרגשות של האקסית שלי "להתעורר"? כי אני מרגיש שיש בינינו עוד המון המון מתח, כזה שאין לי עם אף אחת אחרת.. ואני מרגיש שזה גם אצלה ככ...
-
עניין שמתסכל אותי מאוד
שלום ד"ר,יוצאת עם בחור כחודשיים.שוכבים קבוע.לאחרונה, דיברנו על הנושא של לצרף עוד פרטנרית במיטה.אני זו שזרקתי בהתחלה את הרעיון, לא יודעת אפילו למה עשיתי זאת, ...
-
חוסר אונים בזוגיות
היי,אני רווקה בשנות השלושים פלוס לחיי, נמצאת בזוגיות של כמה שנים עם גרוש+1. לא מאושרת מהסיבה שמרגישה שאני נותנת ולא מקבלת.אני מרגישה חסרת אונים מהסיבה שהיחסי...
-
מבולבלת מאוד.
אוקיי,אני בת 20 משרתת בצבא,וחבר שלי בן 21. אנחנו יוצאים כמעט שנתיים,ויש לנו תכנונים לעתיד משותף. חבר שלי לא עובד עבודה קבועה הוא עובד בעבודות מזדמנות עם חברי...
-
בעיה טרנס אטלנטית
שלום, אני בת 23.לפני 5 חודשים עזבתי את הארץ, את המשפחה, את החברים, את העבודה ואת החיים שלי באופן כללי ובחרתי לחיות עם חבר שלי בבואנוס איירס.הכרנו לפני שנה בט...
-
איך לגרום לאקס לשכוח ממני?
שלום רב. מלפני חודש וחצי קבלתי החלטה קשה וכואבת במיוחד בשבילי, והיא לשים קץ לזוגיות שלי, שהייתה לא בריאה בשבילי והביאה איתה יותר סבל מאושר. הייתי עם בן זוגי ...
-
לא יודעת מה לעשות
היי.אני בת 22 וכבר כתבתי לך בעבר. אז המלצת לי לנסות טיפול פסיכולוגי. כרגע אין לי את האמצעים לממש טיפול כזה, ואני מנסה להתמודד עם זה כבר יותר מחודש ואני לא יו...
-
נאמרים דברים קשים מאד
שלום רב, אני נשואה כשנה ולבעלי יש בעיה שאין לו הבנה לדברים שהוא מוציא מהפה והורסים הכל.אתן דוגמה קטנה הוא מדבר המון על האקס שלי שאיתו התנהגתי ככה וככה ועליו ...
-
פרידה
שלום . ..נפרדתי מבן זוג לאחר 4 שנים....אני מאילת הוא עזב בגלל עבודה את אילת אני פה עם הילדים ועבודה מה לעשות בכדי להיות איתי הוא לא מדבר איתי בגלל שניסיתי לח...
-
אהבה לא ממומשת לקשר ולב שבור
אני בת 36, ומאד מאד רוצה זוגיות ואמהות בחיי, וטרם פגשתי את הבחור שלי.יתרה מזאת, מזה 10 שנים שהרגשתי שאיש אינו "עושה לי את זה", ליבי נותר סגור, וכבר תהיתי אם ...
-
זוגיות חונקת
שלום אנחנו נשואים 8 שנים +שתי ילדים אני מרגישה מאוד מאוד מחוזרת מבעלי כל הזמן רוצה סקס וכל הזמן רוצה רק אותי ורק אותי עם אני הולכת לחברה לא נראה לא ועם למשפח...