התרחקת ממנו? מה למדת?

תאריך פנייה: 07.05.2012 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
ג'ני
לקרב אליי מישהו שאני מאוהבת בו
07.05.2012 • 18:21

שלום
לך ד"ר חסון.אני נראית טוב, משכילה, ויש בי אינטליגנציה רגשית. אבל לאחרונה אני יוצאת עם מישהו, שלא גורם לי להרגיש ככה. יוצאים כבר קרוב לחודש וקצת (יצאנו ל-5 דייטים)אני מאוד מאוד מעוניינת בו (אפשר לומר שאני מאוהבת בו), ואני היא הדומיננטית והיוזמת בקשר, אולי אפילו זו שאכפת לה. ואמנם אני שמחה שאכפת לי מהקשר, וכיף לי להיות מאוהבת, אבל רבות אני מרגישה שזה לא הדדי, וזה עניין שפחות מוצא חן בעיניי.בעצות חברותיי הפסקתי ליזום, ורציתי לתת לו יד חופשית יותר בקשר, ומרחב בכדי שהוא יעשה את הדברים האלה. משמע לא התקשרתי שלחתי הודעות, או יזמתי פגישות. וראיתי שאמנם הוא יזם, אך הקשר התדרדר מדיבור יומיומי ל-פעם בשבוע.איך בעצם אוכל לגרום לו להיות מעוניין בי, כפי שאני בו? כי הרי ניסיתי להיות עצמי, וגם את שיטת "הפחות אכפת לי". מה יש עוד לעשות? זה מאוד חשוב לי כי אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו, ואני באמת מעוניינת בזוגיות ארוכה איתו.

ג'ני
07.05.2012 • 18:23

שכחתי לציין גילאים אני בת 20, והוא בן 22-23

מיכלית
07.05.2012 • 18:29

מבינה אותך,גם אני באותו המצב. קבלי את תמיכתי.

ד"ר אורן חסון
בדקת, ולמדת משהו חשוב
07.05.2012 • 20:55

ג'ני יקרה,
אני מבין את הדילמה שלך, אלא שאין ביכולתי לדעת אם הוא יוזם פחות כי הקשר שלו איתך לא מאד חשוב לו כקשר זוגי, או כי הראש שלו מרחף במקומות אחרים, שאינם בנות כרגע, כמו לימודים, עבודה, תחביבים, ספורט, חברים או כל דבר אחר, או אולי כי הוא ביישן וקשה לו להתאמץ ולצאת מקליפתו. כך או כך, כשהתרחקת ממנו קיבלת מידע שאחת מהסיבות הללו (ואולי יותר מאחת) היא גורם מסיח מספיק חשוב עד שהוא גורם לו לא להתקשר אליך. פעם בשבוע לאחר הכרות של חודש וחמישה דייטים, זה באמת מעט. למדת משהו שאינו מחמיא. למדת גם שההתרחקות ממנו רק מרחיקה ביניכם יותר, כך שהיא לא הדרך הנכונה. ואולי גם זו לא עובדה מחמיאה כל כך. האם תצליחי יותר אם תתאמצי? - אולי. התשובה שקיבלת לפחות היא שאם לא תנסי, כנראה שזה לא יקרה בכלל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ג'ני
בדקת, ולמדת משהו חשוב
08.05.2012 • 17:08

ד"ר חסון, קודם כל אני מודה לך על המענה, ואכן הבנת מפסקה אחת רבות על הקשר, וענית בהתאמה למה שאני מרגישה.אבל רציתי לדעת האם יש משהו שאוכל לעשות? אם ארעיף עליו אהבה, ורצון הוא יפתח? והאם אעשה זאת ואז אפסיק אולי אז הוא יבין את ערכי בחייו?כי אני אכן מאוד מוכנה להילחם עליו. רק מחפשת את הדרך הנכונה גם להשגת התוצאה שנהיה יחד. (וירצה בי כפי שאני רוצה בו)

ד"ר אורן חסון
זוגיות
09.05.2012 • 00:15

ג'ני יקרה,
אם יש לו עניין, ואם מה שאת תתני לו יעזור לו לגלות שיש לו עניין בך, אז יש סיכוי שהוא ייפתח יותר. אבל אז - למה שתרצי להתרחק? האם את רוצה זוגיות של מאבקים של מי עושה יותר ומי פחות? האם את רוצה זוגיות שתצטרכי לחשוב על זה, או שתרצי זוגיות נינוחה, שבה כשאת נותנת את לא צריכה לעשות חשבון מי רוצה יותר, וכמה, ואיך, ואיך יודעים?כאשר יוצרים זוגיות, לא תמיד מספיק שבן הזוג מוצלח. צריך גם ליצור אותה נכון, אם זה אפשרי, ואולי להבין שזה לא אפשרי כאשר זה לא אפשרי, ולהסיק מסקנות. - אני לא אומר שזה המצב אצלך, אני אומר לך שאת צריכה לקחת בחשבון גם את האפשרות הזו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083