פורנו ואוננות: מה המשמעות לזוגיות?

תאריך פנייה: 08.05.2012 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
בשוק
בעיות מיניות
08.05.2012 • 11:48

שלום
לך דוקטור,אז ככה אני וחברה שלי כבר 8 שנים ביחד ,עברנו המון ביחד ועשינו מאמצים אדירים כדי להיות ביחד...יש לנו בעיות בסקס כבר שנה ואולי אפילו יותר אנחנו דיברנו על זה המון איתה ואני לא יודע אני לא מצליח להבין אותה ...היא אומרת שהיא לא נמשכת אלי מינית כמו פעם....אתמול גיליתי שהיא מספקת את עצמה על ידי תמונות ערום שאיזה בחורים שולחים לה ...מה אני עושה ?היו לנו בעיות וכנראה שגם אני תרמתי חלק לזה אבל אני פשוט לא יודע מה לעשות?איך לאכול את כל זה מה עלי לעשות?מה?

מניסיון
בעיות מיניות
08.05.2012 • 17:17

היו לי בעיות כאלו עם בן זוגי לשעבר, ומניסיון אני ממליצה לך:1. להתחיל לטפח את עצמך (לדוג': אם עלית במשקל, להוריד ולשמור, אם היא אוהבת שאתה מתגלח, להתגלח.)2. לעורר קצת את קנאתה - שתיזכר שיש לה עוד מתחרות.אבל הכי חשוב, תעשה זאת כי אתה מעוניין בתשומת ליבה, ורצון למשוך אותה, אם תעשה זאת ותרחיק לכת, זו תהיה נקודת האל-חזור, כך שבאמת לאורך כל התהליך תזכיר לעצמך לא להתדרדר עם זה, ולעשות זאת נטו עד לזמן שבו היה תשוב להיות שלך, ולרצות רק בך.בהצלחה!

בשוק
בעיות מיניות
08.05.2012 • 17:37

אני בחור שמן...ותמיד האיתי גם כהתחלנו להיפגש...אולי כן בזמן האחרון עליתי עוד הפעם אבל רק בגלל המצב הנפשי שאני נתון בו ...

ד"ר אורן חסון
לדבר כדי להבין
09.05.2012 • 00:20

בשוק יקר,
גברים נשואים רבים מאוננים מול תמונות של נשים או מול פורנו. האם הנשים שלהן מאושרות מזה? לא תמיד. אבל זו תופעה די נפוצה. נשים עושות זאת פחות, אבל גם נשים מאוננות, וגרוי כלשהו עוזר. אבל במקרה שלכם זה כנראה סימפטום למשהו הרבה יותר מורכב. אם אתם באמת רוצים להיות ביחד, ויש לכם "בעיות בסקס" (שאני לא יודע בדיוק מה זה אומר: שאין סקס כי אין רצון, או שיש בעיות פיזיות או פיזיולוגיות או בריאותיות ביכולת לעשות סקס), אולי צריך ללכת לטיפול מיני. חפש באתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני) מטפל באזור מגוריך. ויתכן שתוך כדי הטיפול תוכלו לדבר על הבעיות שאתם לא מדברים עכשיו, ותבין אותה יותר, ואולי גם תגיעו למסקנות ממשיות של שיפור המיניות, ואולי גם שיפור המשיכה. זה אפשרי כאשר הדברים עולים על השולחן. כפי שאני מבין, אתם לא מצליחים לדבר על זה מספיק, לפחות לא מספיק כדי להבין (וזה לא מספיק).

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
בשוק
לדבר כדי להבין
09.05.2012 • 00:38

לא היה בכלל סקס אולי פעמיים מאז וזהו...אנחנו מדברים על זה אנחנו מדברים על זה המון ...היא טוענת שאני לא מושך אותה יותר כמו פעם שאני לא מליח לרגש אותה ואני לא יודע מה לעשות אני לא מין מה אני לא עושה נכון ...אני מנסה להיות הכי תומך ועוזר שיש אבל אני לא חמבין עד הסוף מה אני לא עושה נכון למה אני לא מושך אותה?

ד"ר אורן חסון
כדי ללכת בדרך, צריך לעשות צעד ראשון
11.05.2012 • 17:26

בשוק יקר,
לא אוכל לעזור לך מעבר למה שכתבתי לך בתשובתי הקודמת. אבל אנא העזר בה. עושה לי רושם שהתעלמת ממנה לגמרי, ויש לך שם דרך, אם תרצה ללכת בה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083