ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 151
-
דעתכם חשובה מאוד
שלום, היית מעוניין לקבל את חוות דעתכם בנודע לסוגיה עם בת-זוגתי. אני וזוגתי בני 28 ויחד כ-9 חודשים. בתחילת הקשר הרגשות היו מאד חזקים אך אני מרגיש שעם הזמן עם ...
-
בני זוג לפני חתונה
שלום אנחנו בני 29 ו27 יוצאים כבר 3 שנים גרים ביחד כבר שנתיים ועומדים להנשאאני רגיל לדאוג לעצמי מגיל צבא...עבדתי לפני תחילת הלימודים בחול וחסכתי סכום לא מבוטל...
-
מה חזק יותר, הרגש או ההגיון ?
קודם כל אני רוצה להודות לך שעזרת לי פה כמה וכמה פעמים בפורום. אתה באמת בן אדם שעושה מצווה אמיתית.אני וחבר שלי ביחד כמעט 4 שנים, ובתקופה האחרונה (חצי שנה) דבר...
-
קנאה- מהיכן זה בא
שלום רב, מה שלומך?אני יוצאת עם מישהו במשך שנתיים .לאחרונה (בארבעה חודשים האחרונים) התחלתי לחושתחושות שלא חוויתי.אני בת 30 וחבר שלי בן 32 אנחנו מאד אוהבים ורג...
-
אהבה דועכת
שלום אנו נשואים 6 שנים ,יש זמנים של ריבים וויכוחים ,ויש זמנים טובים של אהבה ונתינה,בזמן האחרון שנינו מרגישים מין יאוש,ירידה רבה בהערכה והאהבה ומישקעי העבר שמ...
-
חשיבות של זמן
אני הכרתי משהו דרך אחדהאתרים. הוא בן57,אני49.מדברים,מתכתבים כבר חודש.לא נפגשנו עוד.נשמע לי נחמד.מקשיב,שואל.גם מבין.כל פעם אני שומעת ש"אנחנו צריכים להפגש.ושלא...
-
בעיה בזוגיות
בעלי גדל בבית בו אין מודל זוגיות לחיקויהאמא והאבא שלו עשו המון טעויות בפני הילדים וגם התגרשו שהיה בגיל מאד קטןכתוצאה הוא לקח פיקוד כאבא בבית ו"גידל" את אמא ש...
-
אני תלותית מדי?
אני וחבר שלי כבר שלוש שנים ביחד, שנינו מהצפון אבל שוכרים דירה במרכז. חבר שלי הוא בן יחיד להורים מבוגרים וגרושים. בשנה האחרונה התגלה אצל אביו סרטן ומאז הוא מב...
-
איך להתמודד
הי...יש לי בעיה. אני (24) וחבר שלי (30) יחד כבר 9 חדשים. לפני שהוא הכיר אותי הוא לא היה מסוגל להתחייב, לא היו לו קשרים רציניים בשנים האחרונות. בהתחלה כשהתחלנ...
-
חבר שלי והמשפחה שלו
ד"ר חסון היקר. ..אני בת 23, חבר שלי בן 29. שנינו נמצאים בתקופת ביניים בחיים, אחרי לימודים, לפני עבודה. בתחילת הקשר( אנחנו יוצאים שנה) היינו נפגשים פעמיים בשב...
-
חוסר בהירות
היי,שמי סופי, אני אמא ל-3 ילדים ועובדת במשרה מלאה.מידי יום אני משכימה קום מארגנת סנדויצים לילדים ולבעל+מנה חמה לגדול לצהריים, דואגת לילדים, מלבישה ומסדרת והכ...
-
שאלה
ד"ר שלום ,אני יוצאת כ-5 חודשים עם בחור , אני בת 32 הוא בן 36 והקשר יש לציין רציני , שנינו דתיים ומדברים על עתיד משותף .הכרנו באתר היכרויות אינטרנטי . לפני כח...
-
לעזוב או להישאר?
אני וחבר שלי יוצאים כמעט 4 שנים.אני עוד לא מוכנה להתחתן אבל בהחלט חושבת על זה הרבה, ומדברת על זה הרבה ומתכננת את זה בראשי המון, כך שלדעתי בזמן הקרוב אני אהיה...
-
אהבה אסורה
שלום וברכה אני נשואה זמן רב ויש לי 4 ילדים.במשך רוב שנות הנישואים שלנו היו לנו עליות ומורדות כולל בגידה ישנה שבן זוגי הסכים לסלוח לי.לפני כשנתיים עברנו יעוץ ...
-
ממה נובעת הקנאות?
אורן שלום,את בת 31 ונשואה חודשיים. אני ובעלי ביחד שנתיים. מאיזו שהיא סיבה בזוגיות הנוכחית קורה לי משהו שלא קרה לי קודם...הפכתי להיות קנאית אובססיבית, כלומר א...
-
זוגיות לא טובה וילדים קטנים
שלום דר' חסון,אני נשואה 5 שנים, יש לי שני בנים בני 3 ושנה.לא טוב לי בנישואים. בעלי הוא אדם מאד עצבני ורגיש מידי.הוא מטופל פסיכיאטרית וחולה OCD.רציתי לשאול מה...
-
חבר טס לחו"ל
חבר שלי זה שנה וחצי טס לחו"ל לשבועיים.אני יודעת שזה לא הרבה, אני פשוט לא אוהבת את הרעיון.אני סומכת עליו, הוא לא בן אדם כזה.אבל בכ"ז.. יבשת אחרת למשך שבועיים ...
-
בן זוג שמקלל
אני נמצאת בזוגיות מזה 7 שנים עם בן זוג בן 35 .אנוכי בת 31 ,היחסים בעיקרון טובים בד״כ והוא מכבד אותי ומתייחס אלי יפה.למעט העובדה שבכל פעם שאנחנו נקלעים למריבה...
-
יחס פוגע
שלום קוראים לי טל אני בת 20 (בצבא) חבר שלי בן 22 (בצבא) ואנחנו כמעט שנה ביחד. הוא קשר ראשון שלי לתקופה כזאת ארוכה.היחסים שלנו כשאנחנו אחד עם השני הם נפלאים ה...
-
לא מצליחה להבין אותו
אורן שלום,אני ובעלי התחתנו לפני שבועיים, אני בחודש החמישי להריון, בעלי הוא אדם שעבר הרבה בילדות שלו ביחסים עם המשפחה שלו, הוא נחשב לילד מאוד בעייתי, מאז ההרי...
-
זוגיות עם בעיות
שלום, לי ולבן זוגי יש בעיה אחת שמאוד חשוב לנו לפתור. אנחנו יחד שנתיים וחצי ובשמונה החודשים האחרונים אנחנו גרים ביחד ביחד. אני לומדת ועובדת והוא עובד במשרה מל...
-
קשר עם הגיסה
אורן שלוםבראש השנה האחרון גיסתי הזמינה את כל המשפחה שלנו אליה הביתה. המשפחה שלי לא הוזמנה, אולי זה היה במכוון, בכל אופן עשינו את החג לבד בבית. אני מאוד נפגעת...
-
נפרדנו..
היי ד"ר חסון...נפרדתי מבן זוגי לפני מספר ימים,שנינו בני 27,קשר רציני ראשון של שנינו.. נפרדתי ממנו לאחר קשר של שנתיים...היתה בינינו אהבה מאוד גדולה אבל לא יכו...
-
מחשבות על "אחרי הגרושין
שלום רב אני במחשבה של לפרק את מערכת הנישואים החולה שלי!!אני בת 40 + מגיל 17 עם בעלי (התחלת החברות למעשה) נישואים בגיל 24 . יש לציין שלא היה לי חבר אחר מעולם....
-
בעיות זוגיות
שנה טובה,אני בת 26 בעלי בן 45 נשואים שנתיים וחצי יש לנו תינוק בן שנה ו-3 ח'אז בעלי בקושי עוזר לי עם הילד,מה עלי לעשות?אנחנו בכלל לא יוצאים ביחד,מה אפשר לעשות...
-
דיבור כוחני
שלום, יצאתי עם מישהו 4 חודשים. ומאוד רואה איתו פוטנציאל לבניית זוגיות אמיתית . אני מאוד מעריכה אותו על מישהו והיחס שלו אליי ( מפנק, איכפתי, משקיע...)אך שנינו...
-
מילים או מעשים ?!
יש לי אולי שאלה קצת מוזרה אבל אני נמצאת מזה 8 חודשים במערכת יחסים שהתחילה ממש לא חלק והיו הרבה בעיות לתקן פרדות חזרות וכדומה,לאורך כל הדרך שמעתי מבן זוגי שהו...
-
משבר בזוגיות
שלום. יש לי בעייה קשה מאוד אולי תוכל להאיר את עיני במקצת. אני נשואה כשש שנים ויש לנו שני ילדים קטנים. הזוגיות מאוד קשה וכל הזמן יש ריבים. בסופו של דבר, שנינו...
-
לא יודעת אם אני אוהבת...
שלום, אני בת 30, נשואה 3 שנים +ילד בן שנתיים ושלושה חודשים.הבעיה שלי היא שלאחרונה בעיקר אני מסתובבת עם ההרגשה שאולי אני נמצאת בזוגיות שלא מתוך אהבה...לכאורה ...
-
בעיה
שלום ד''ראני בת 19 מאורסת לבחור בן 20רציתי להתייעץ איתך בקשר לבעיה שליאנחנו כבר מאוסרים שנה, אבל עד עכשיו לא מצליחים לקיים שיחה ביננו, הוא לפעמים מנסה לפגוע ...
-
לא מצליח להתמודד מולה
אני ואשתי בני 30 נשואים כבר חצי שנה, היא בהריון בחודש השלישי.אני לא מצליח להתמודד מולה, היא כל הזמן מתעצבנת והיא יודעת לשלוף ציפורניים ולעקוץ כל הזמן, ולהזכי...
-
חוסר יכולת להתנתק מהאקסית
שלום, אני בת 28. במהלך 4 וחצי השנים האחרונות ניהלתי רומן עם אישה נשואה שעזבה את בעלה למען חיים איתי. יש להם ילדה משותפת שאותה הביאו בתקופה שהרומן החל.עברתי 4...
-
שאלה חשובה
אני גרושה ותיקה,כבר 10שנים.ילדים גידלתי,וזוגיות לא מצאתי עדיין.לקח לי הרבה זמן להבין :למה.חיפשתי במקום לא נכון גם רציתי את כל התשובות מהר.גם זה לא עבד!עכשיו ...
-
מבולבל
שלום, אני נשוי כבר כ-8 שנים + 2 בנים מקסימים ..אנחנו חיים בחו"ל כבר כמספר שנים וחיים בזוגיות מאוד לחוצה מאז המעבר (הילדים נולדו כאן).חווינו המון חוויות וגם ה...
-
אולי זה רק משבר גיל 30?
שלום, אני אשמח לקבל את עצתך. אני אמא בת 36, לשני ילדים מקסימים - בן 9 ובת 5 וחצילאחר הולדת בתי, ועקב ההריון הקשה שחוויתי (שכלל בין היתר אשפוז ממושך) נאלצתי ל...
-
זוגיות לא טובה..
היי, אני צעירה בת 20 שלפני שנתיים בערך נכנסתי להיריון והחלטתי לא לעשות צבא ולהתחתן. כיום הילד בן שנה. לפני שכל זה קרה היו לנו כל כך המון בעיות שזה משפיע המון...
-
מרגישה תקועה לגמריי!!!
שלום ד"ר,אני מרגישה שתקועה במקום. בת 28.5 במערכת יחסים כשנתיים. החבר עדיין סטודנט זה אומר שעוד לא נעבור לגור ביחד לפחות שנה (אלא עם "יפול נס" והוא ימצא עבודה...
-
חטטנית
שלום , אני בזוגיות בקרוב שנתיים .הזוגיות נהדרת , אנחנו מאוהבים , נהנים והכל מעולה חוץ מכמה דברים .בהתחלה לא הייתה לי בעיה ואף תמכתי בקשרים שלו עם חברים כמו ש...
-
עזרה בהתמודדות עם בעלי
שלום לך, זה פעם ראשונה שאני מעלה את הבעיה שלי בפני מישהוא אז ככה אני נשואה 4 שנים ויש לי 2 ילדים מיום ליום אני מרגישה שאני פחות אוהבת אותו ויותר שמחה שהוא חו...
-
איך לסיים את הריב הנוכחי?
שלום, אנו זוג נשוי +20 שנה עם 2 ילדים כמעט בוגרים (בהפרש שנתיים). שנינו בני 45.לפני 10 ימים רבנו, כאשר הסיבה הייתה דבר די פעוט, אך תוך כדי כך שנינו התלהטנו ו...