בעיות בזוגיות: האם זו הזוגיות שלך?

תאריך פנייה: 29.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גל
דיבור כוחני
29.09.2011 • 20:27

שלום,
יצאתי עם מישהו 4 חודשים. ומאוד רואה איתו פוטנציאל לבניית זוגיות אמיתית . אני מאוד מעריכה אותו על מישהו והיחס שלו אליי ( מפנק, איכפתי, משקיע...)אך שנינו לא מאוהבים.הסקס ביננו לא משהו בכלל ולרוב הוא לא מיוזמתי ויותר בשבילו, אני חשה שאין אינטימיות.הדבר העיקרי שמציק לי זה שהרבה פעמים טון הדיבור שלו כוחני ( לא קללות אלא יותר אופן של פקודות ) גם עם החברים והמשפחה שלו) למרות שתמיד זה למטרת הומור. לי זה מאוד מפריע. אמרתי לו שזה מפריע לי אך דבר לא השתנה.בסקס האחרון כשאמרתי לו די הוא אמר לי אל תפריעי לי. כמובן שאז זה הופסק ביוזמתי. דיברנו על כך והסברתי לו את משמעות הדברים שאמר. הוא התנצל ואמר שלא זו כוונתו ואפילו שלא שם לב לכך.אני סגרתי את הקשר.מכיוון שהדברים נאמרים בהומור וללא כוונה להשתלט או לפגוע( ואני באמת מאמינה בכך) , אני תוהה האם ניתן היה לשנות דבר כזה או האם סגרתי את הקשר מתוך פחד שלי להתמודד עם בעיות בקשר או מחשש למשהו קיצוני יותר שעלול להיות בעתיד.בברכת שנה טובה,

ד"ר אורן חסון
האם זו הזוגיות שאת רוצה?
02.10.2011 • 01:33

גל יקרה,
אני לא יכול לדעת מה נכון יותר. היתה ביניכם תחילת קשר, אבל עם בעיות שונות בקשר. האם העובדה שהסקס הוא בעיקר ביוזמתך, היא משהו שתוכלי לחיות איתו לאורך זמן? האם הנחרצות שלו, וה"הוראות" שלו הם משהו שתוכלי לחיות איתו לאורך זמן? האם את חושבת שתוכלי לשנות את התקשורת שביניכם (את היוזמה בסקס סביר פחות שתצליחי, ולשנות את התקשורת דרושות הרבה שיחות ואורך רוח)? האם תוכלי ליצור זוגיות עם גבר שהוא איש טוב, אבל שאין בכם אהבה (תשוקה?) זה לזו?בכך טמונה התשובה לשאלה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083