דחיית חתונה: האם הוא בשל לזוגיות?

תאריך פנייה: 27.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
a123
בעיה
27.09.2011 • 19:19

שלום
ד''ראני בת 19 מאורסת לבחור בן 20רציתי להתייעץ איתך בקשר לבעיה שליאנחנו כבר מאוסרים שנה, אבל עד עכשיו לא מצליחים לקיים שיחה ביננו, הוא לפעמים מנסה לפגוע בי כך שתמיד יצא הוא נכון ולא אני.אני אוהבת לבלות ולהתפנק והוא תקוע בקטע המין, אין לו מחשבות אחרות הוא לא מבין את זה שלבחורות יש צרכים אחרים למרות שאני מנסה להסביר לו.הבעיה הכי חמורה זו שאנחנו תמיד בריב, כי לא מסכים לשום דבר שאני עושה תמיד הוא מסרב ומתנגד למרות שאין לו בעיה אם אחרים עושים אותו דבר, אסור לדבר עם ידידים רק ידידות, אסור לתת מיל שלי חוץ מחברים קרובים, אסור שיהיה צלצול לפלאפון שלי אם אני בחברת אנשים חייב להיות במצב שקט, זה לא רק אסור אלא הוא עושה מריבות וצועק עלי הרבה.אני מרגישה כאילו הוא רוצה לשים אותי בתוך קופסה ולנעול אותה כך שאני לא יצא ולא יברח לשום מקום..אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד מקווה שתעזור ליתודה

ד"ר אורן חסון
לדחות את החתונה?
02.10.2011 • 01:19

123 יקרה,
את מתארת מצב שבו הוא לא בשל עדיין לזוגיות. חלק מזה הוא הקינאה, והנסיון להשתלט עליך, והחלק האחר הוא אי ראיית מקומך בזוגיות, ואי ראיית הצרכים האישיים שלך. זה לא אומר שהזוגיות ביניכם לא תצליח, אבל זה אומר שאתם צריכים אולי לדחות את החתונה עוד ועוד, עד שהוא יתבגר. אם תתחתנו בתנאים הנוכחיים, סביר להניח שזה יקבע את התמונה לחיי הזוגיות והנישואים שלכם לאורך הרבה זמן, כאשר השינוי יוכל להיות רק בעקבות מאבקים לא פשוטים בתוך חיי הנישואים. עדיף להתמודד עם כל זה לפני הנישואים, מאשר אחריהם. יש ביניכם גם כך הרבה מאבקי כוח, כי הוא רוצה אותך גם בתנאים שלו ולסיפוק הצרכים שלו, וגם לוודא שאת רק שלו. האם הוא רוצה להתחתן איתך כדי לוודא שתהיי שלו? האם את רוצה להתחתן איתו רק כי אז את יודעת ש"הצלחת" ומצאת לעצמך בעל? חשבי על כל אלה, כי יש לכם הרבה עבודה לפני החתונה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083