ייעוץ זוגי: סיוע ואפשרויות
מיואשת
עזרה בהתמודדות עם בעלי
⌄
שלום
לך, זה פעם ראשונה שאני מעלה את הבעיה שלי בפני מישהוא אז ככה אני נשואה 4 שנים ויש לי 2 ילדים מיום ליום אני מרגישה שאני פחות אוהבת אותו ויותר שמחה שהוא חוזר יותר מאוחרהבעיה היא שהוא אדם קצת אולי מופנם ונורא קשה לדבר איתו לעומק על דברים גם כשאני מנסה הוא עונה לי תשובות מאד לא קשורות שמראות שלא מנסה להבין בכלל מה שאני מדברת, באיזה שהוא מקום הוא חושב יותר על עצמו סוג של אגואיסט שנורא קשה לי עם זה ואני יתן דוגמא למשל הוא צריך משהוא הוא יתחנף אלי מהבוקר בשביל שאני יעשה בישבילו ואם הוא לא צריך אותי אפשר לשכוח ממנו במובן מסוים אני מבחינתי מרגישה שהוא לא אדם שההייתי רוצה לחיות איתו וכן ההיתי שמחה לפרק את הקשר בטוב אבל אני מרחמת עליו ולכן כל הזמן סולחת לו כלפי חוץ למרות שבפנים אני לא שםאנחנו חרדים ובגלל שזה לא כ"כ מקובל והוא ממש מפחד מהצעד הזה הוא ברגע של משבר ממש מסוגל להוריד את אצמו ולהתחנן שישתנה ואני צודקת אבל ההבטחות לא מתקימות ואני מפחדת לנתק את הקשר איתו כי הוא אמר לי שאין לו לאן ללכת (המשפחה שלו לא אנשים תומכים ואכפתיים) ולכן אם אני עוזבת אותו הוא מתאבד באותו יום לא משנה מה יהיהואני ממש מרגישה רע בכל המצב שניקלעתי אליויש לצין שהוא אדם טוב באופיו רק שונה ממני ממש וקשה לי אם הילדותיות שבו היום הוא בן 25 ומתנהג כמו בן 20 כל שנה הוא מתגבר אבל ממש בקצב איתי בשביליאשמח לתשובתך בנושא
סימסים
עזרה בהתמודדות עם בעלי
⌄
אני קראתי את הפניה שלך והזדהיתי כל כך איתך...אני גם חרדית,בעלי גם בן 25,ומצבנו זהה לחלוטין!!!כל פעם שאני מדברת על פרידה הבנאדם מאבד את העשתונות ומנסה לחנוק את עצמו או משהו בסגנון...אני ממש פוחדת כי אני יודעת שברגע שניפרד הוא יתאבד!!!אשמח לשמוע את תגובתו של ד"ר אורן חסון
ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי:תקבלי גם סיוע וגם אופציות
⌄
מיואשת יקרה,
אני מציע לכם ללכת ליעוץ זוגי, משתי סיבות: א. כדי לאפשר לו ללמוד להיות אמפתי וקשוב יותר. יתכן שאז תרצי להיות איתו ביחד בכל זאת. ב. אם בכל זאת תחליטי שזה לא זה, בעלך לא יישאר לבד. יהיה לכם יועץ זוגי שיוכל לדבר איתו, וללוות אותו בתהליך, החל מהנסיון לשקם, דרך ההחלטה שלך להיפרד, אם בזה תבחרי, ועד לשיקום שלכם מחדש בנפרד.